Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 25 آذر 1397 - 09:19

تغذيه و بیماری‌ها

بازدید: 16075

  • تغذیه در سرطان

    تغذیه در سرطان

    در نگاهی به جنبه‌های پیشگیرانه ارتباط بین تغذیه و خطر سرطان، توجه به نوع سبک زندگی، الگوهای غذایی، چاقی و تعادل انرژی، فعالیت فیزیکی، اجزای رژیم غذایی و مواد مغذی اهمیت دارد.

  • تغذیه درمانی در واریس

    تغذیه درمانی در واریس

    واریس، اتساع سیاهرگ‌ها در عروق‌ اندام تحتانی است که با برآمدگی سیاهرگ‌ها مشخص می‌شود. این عارضه در اثر عدم کارکرد مناسب دریچه‌های سیاهرگی ایجاد می‌شود.

  • مراقبت های پسارژیم در سلیاکی ها!

    مراقبت های پسارژیم در سلیاکی ها!

    آهن یکی از مهم‌ترین اجزا در خون سازی و رشد فرد می‌باشد. در برخی از بیماران سلیاکی آهن مورد نیاز بدن جذب نمی‌گردد، لذا در این افراد آنمی (کم‌خونی) ایجاد می‌شود.

  • فوت و فن های کنترل و مدارا با سلیاک

    فوت و فن های کنترل و مدارا با سلیاک

    با رعایت رژیم سخت فاقد گلوتن، علائم گوارشی پس از چند هفته بهبود می‌یابند و بعد از ۶ - ۱۲ ماه به‌کلی برطرف می‌شوند. سپس درمان صورت می‌گیرد و سطح آنتی‌بادی‌ها به حد طبیعی می‌رسد.

  • رژیم غذایی ویژه مبتلایان به سلیاک

    رژیم غذایی ویژه مبتلایان به سلیاک

    از آنجائیکه بیماری سلیاک ارتباط مستقیمی با سبک زندگی و تغذیه افراد دارد، بنابراین رژیم غذایی رکن اصلی کنترل بیماری و پیشگیری از عوارض ناخوشایند آن برای بیمار می‌باشد.

  • دانستنی های کبد چرب

    دانستنی های کبد چرب

    امروزه به دلیل تغییر شیوه زندگی به سمت ماشینی شدن، تغذیه نامناسب و عدم فعالیت بدنی کافی شیوع کبد چرب رو به افزایش است. این بیماری در تمام سنین و هم چنین زنان و مردان مشاهده می‌شود.

  • نقرس را بیشتر بشناسیم

    نقرس را بیشتر بشناسیم

    یکی از بیماری‌های قدیمی ناشی از اختلال متابولیسم پورین، نقرس نام دارد. در این بیماری سطوح بالایی از اسیداوریک در خون به شکل غیرعادی تجمع پیدا می‌کند که به آن هایپراورمیا گفته می‌شود.

  • سوپی که از سرطان ، بیماری قلبی و دیابت پیشگیری می کند

    سوپی که از سرطان ، بیماری قلبی و دیابت پیشگیری می کند

    این سوپ عدس مواد غذایی و ادویه های ضد التهاب را با یکدیگر ترکیب می کند تا اکسیری بی نقص برای درمان سرماخورد گی و آنفلوآنزا، یا حتی آلرژی ها و آسم شکل بگیرد.

  • نقش تغذیه در نقرس

    نقش تغذیه در نقرس

    نقرس به صورت یک مفصل دردناک ظاهر می‌گردد که طی 7-10 روز بر طرف می‌شود، شایع‌ترین بیماری التهابی در بین مردان می باشد و مردان در مقایسه با زنان 4-9 برابر بیشتر در معرض نقرس می‌باشند.

  • ارمغان طبیعت برای محافظت از پوست

    ارمغان طبیعت برای محافظت از پوست

    پیری پوست فرآیند پیچیده ای است که تحت کنترل عوامل داخل بدن و خارج بدن می باشد. عوامل خارجی شامل تابش اشعه نور، استعمال دخانیات، آلودگی های محیطی و غیره می باشد.

  • تازه های تغذیه و آلزایمر

    تازه های تغذیه و آلزایمر

    در سراسر جهان، حدود 42 میلیون نفر مبتلا به زوال عقل هستند، و بیماری آلزایمر به عنوان شایع ترین نوع زوال عقل شناخته شده است. نرخ بیماری آلزایمر در سراسر جهان در حال افزایش است.

  • ارتباط سنگ های ادراری با عادات غذایی

    ارتباط سنگ های ادراری با عادات غذایی

    سنگ‌های ادراری سومین بیماری دستگاه ادراری هستند. ارتباط میان سنگ‌های ادراری با رژیم غذایی به مقدار قابل توجهی شناخته شده، ولی مواردی ضد و نقیض هم در این زمینه وجود دارد.

فیلم روز
تصویر روز