Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 29 مهر 1397 - 13:37

تغذيه و بیماری‌ها

بازدید: 15063

  • نقرس را بیشتر بشناسیم

    نقرس را بیشتر بشناسیم

    یکی از بیماری‌های قدیمی ناشی از اختلال متابولیسم پورین، نقرس نام دارد. در این بیماری سطوح بالایی از اسیداوریک در خون به شکل غیرعادی تجمع پیدا می‌کند که به آن هایپراورمیا گفته می‌شود.

  • سوپی که از سرطان ، بیماری قلبی و دیابت پیشگیری می کند

    سوپی که از سرطان ، بیماری قلبی و دیابت پیشگیری می کند

    این سوپ عدس مواد غذایی و ادویه های ضد التهاب را با یکدیگر ترکیب می کند تا اکسیری بی نقص برای درمان سرماخورد گی و آنفلوآنزا، یا حتی آلرژی ها و آسم شکل بگیرد.

  • نقش تغذیه در نقرس

    نقش تغذیه در نقرس

    نقرس به صورت یک مفصل دردناک ظاهر می‌گردد که طی 7-10 روز بر طرف می‌شود، شایع‌ترین بیماری التهابی در بین مردان می باشد و مردان در مقایسه با زنان 4-9 برابر بیشتر در معرض نقرس می‌باشند.

  • ارمغان طبیعت برای محافظت از پوست

    ارمغان طبیعت برای محافظت از پوست

    پیری پوست فرآیند پیچیده ای است که تحت کنترل عوامل داخل بدن و خارج بدن می باشد. عوامل خارجی شامل تابش اشعه نور، استعمال دخانیات، آلودگی های محیطی و غیره می باشد.

  • تازه های تغذیه و آلزایمر

    تازه های تغذیه و آلزایمر

    در سراسر جهان، حدود 42 میلیون نفر مبتلا به زوال عقل هستند، و بیماری آلزایمر به عنوان شایع ترین نوع زوال عقل شناخته شده است. نرخ بیماری آلزایمر در سراسر جهان در حال افزایش است.

  • ارتباط سنگ های ادراری با عادات غذایی

    ارتباط سنگ های ادراری با عادات غذایی

    سنگ‌های ادراری سومین بیماری دستگاه ادراری هستند. ارتباط میان سنگ‌های ادراری با رژیم غذایی به مقدار قابل توجهی شناخته شده، ولی مواردی ضد و نقیض هم در این زمینه وجود دارد.

  • تغذیه و اختلالات دو قطبی

    تغذیه و اختلالات دو قطبی

    اختلال دو قطبی به عنوان افسردگی - شیدایی شناخته شده است. در این اختلال حالات روحی فرد به طور شدید و نوسانی تغییر می‌یابد. 2.4 درصد افراد جهان مبتلا به اختلالات دو قطبی می‌باشند.

  • پوسیدگی دندان و تغذیه

    پوسیدگی دندان و تغذیه

    عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر پوسیدگى دندان عبارتند از: دفعات مصرف مواد کربوهیدراتی یا قندی، نوع تغذیه، دفعات غذا خوردن و مدت زمان تماس دندان با مواد غذایى و آشامیدنى.

  • تغذیه درمانی در نقرس

    تغذیه درمانی در نقرس

    در بیماری نقرس اختلال در متابولیسم پورین‌ها رخ می‌دهد و سطح بالایی از اسید اوریک در خون تجمع می‌یابد و در بافت‌های نرم و استخوانی نظیر مفاصل‌ها و تاندون‌ها رسوب می‌کند.

  • پیشگیری از پارکینسون با خوردن ماهی

    پیشگیری از پارکینسون با خوردن ماهی

    بیماری پارکینسون بعد از آلزایمر شایع‌ترین بیماری تخریب کننده دستگاه عصبی و مغز به حساب می‌آید که متاسفانه هنوز علم موفق به کشف درمان و روش‌های قطعی پیشگیری از آن نشده است.

  • تاثیر تغذیه بر اعصاب و روان

    تاثیر تغذیه بر اعصاب و روان

    احساس خستگی، کوفتگی، بیحالی و بی میلی به کار عارضه ای است که در بین افراد جامعه شیوع نسبتا زیادی دارد. این اختلال چنانچه ادامه یابد موجب کاهش کارایی و اتلاف انرژی در انسان می شود.

  • نقش تغذیه در التهاب مفصل (آرتریت)

    نقش تغذیه در التهاب مفصل (آرتریت)

    افراد مبتلا به آرتریت برای مقابله با این بیماری به مقدار بیشتری مواد معدنی نیازمند هستند. این بیماران دچار کمبود مواد مغذی از قبیل روی، منگنز، کلسیم، اسیدفولیک و آهن می‌باشند.

فیلم روز
تصویر روز