Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 اسفند 1396 - 03:50

تغذيه و بیماری‌ها

بازدید: 12883

  • آلزایمر: تعریف، علل و تغذیه درمانی

    آلزایمر: تعریف، علل و تغذیه درمانی

    مکانیسم دقیق مواد مغذی در آلزایمر مشخص نمی‌باشد اما این مواد با کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش تجمع پروتئین آمیلوئید بتا می‌توانند از پیشرفت آلزایمر جلوگیری نمایند.

  • تنوع فرآورده های فاقد گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک

    تنوع فرآورده های فاقد گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک

    از دیرباز حفظ و ارتقای سلامت انسان مورد توجه صنعت غذا بوده است. علاقه روز افزون به محصولات فاقد گلوتن (GF) به علت شیوع بیماری سلیاک در حال افزایش است.

  • رژیم غذایی مایع صاف در موارد پزشکی

    رژیم غذایی مایع صاف در موارد پزشکی

    پیروی از رژیم غذایی مایع صاف، به دلیل اینکه بسیار محدود است و از نظر ارزش غذایی کافی نیست و فقط تامین کننده مقدار محدودی کالری و الکترولیت می باشد، باید کوتاه مدت و زیر نظر پزشک باشد.

  • چند دستور ساده غذایی مناسب فشار خون

    چند دستور ساده غذایی مناسب فشار خون

    هریك از سینه‌های مرغ را به صورت دو فیله تقسیم نمایید و آنها را در یك كیسه فریزر تمیز قرار دهید؛ بعد با وردنه هر كدام را صاف كنید تا به ضخامت حدود 5 میلیمتر برسد.

  • اختلالات روحی فصل را با غذا بهبود بخشیم

    اختلالات روحی فصل را با غذا بهبود بخشیم

    چنانچه علائم افسردگی با شروع فصل زمستان آغاز شود و این وضعیت 2 تا 3 سال متوالی تکرار شود، برای این فرد ابتلا به اختلالات روحی فصلی تشخیص داده می‌شود.

  • دستورهای غذایی پایه (برای فشار خون)

    دستورهای غذایی پایه (برای فشار خون)

    امروزه عصاره‌ها، سس‌ها و خمیرهای آماده فراوانی در بازار یافت می‌شوند؛ اما اغلب آنها در برگیرنده مقادیر بالایی نمك هستند. در نتیجه تهیه آنها در منزل بهتر است.

  • تغذیه درمانی در بیماری های عفونی

    تغذیه درمانی در بیماری های عفونی

    با توجه به تعداد زیاد بیماری‌های عفونی در این مقاله تنها چند بیماری که اهمیت و همچنین شیوع و بروز بیشتری در مردم داشته‌اند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

  • رژیم غذایی  در بیماری پارکینسون

    رژیم غذایی در بیماری پارکینسون

    بیماری پارکینسون یک بیماری پیشرونده عصبی است. پیشرونده (یا دژنراتیو) به معنی آن است که معمولا در طول زمان بدتر می‌‌شود و عصبی یعنی که بر سیستم اعصاب تاثیر می‌‌گذارد.

  • بهبود هضم با تغذیه

    بهبود هضم با تغذیه

    هضم غذا مراحلی دارد؛ مرحله هضم دهانی، هضم معدی و هضم روده ای غذا. با رعایت نکات تغذیه ای می توان به بهبود هضم غذا و کاهش مشکلات گوارشی احتمالی کمک کرد.

  • خدمت و خیانت تغذیه به کبد

    خدمت و خیانت تغذیه به کبد

    برخی بیماران مبتلا به کبد چرب با وجود چاقی شکمی و مقاومت به انسولین، ممکن است وزن طبیعی داشته باشند. این گروه از بیماران از رژیم غذایی ناسالمی پیروی می کنند.

  • اختلالات تیروئید را با غذا کنترل کنیم

    اختلالات تیروئید را با غذا کنترل کنیم

    از علائم مربوط به اختلالات غده تیروئید می‌توان به خستگی و لرزش دست‌ها و اختلال در سوخت و ساز بدن اشاره کرد. بعد از تشخیص اختلالات تیروئید باید از رژیم غذایی درست پیروی کرد.

  • حفظ سلامتی هنگام آلودگی هوا

    حفظ سلامتی هنگام آلودگی هوا

    بنابر تخمین سازمان بهداشتی جهان، سالانه، 7 میلیون نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند. همچنین این آلودگی روز به روز افزایش یافته و بیش از گذشته روی شما و عزیزان تان اثر منفی می گذارد.

فیلم روز
تصویر روز