Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 19:31

تغذيه و بیماری‌ها

بازدید: 10808

  • توصیه های پس از جراحی معده

    توصیه های پس از جراحی معده

    سندرم دامپینگ از رایج‌ترین علائم است که پس از جراحی باریاتریک به ویژه پس از بای‌پس معده، بیماران با آن مواجه می‌شوند. بهتر است از مصرف نوشیدنی‌های شیرین، شکلات و شیرینی‌ها پرهیز شود.

  • فشار خون بالا مرتبط با چاقی

    فشار خون بالا مرتبط با چاقی

    با افزایش وزن بدن فشارخون نیز افزایش می‌‌یابد. در حقیقت فردی كه اضافه وزن دارد نسبت به فردی كه وزنش در محدوده مطلوب باشد، می‌‌تواند بیشتر مستعد پیشرفت فشارخون بالا باشد.

  • کبد چرب غیر الکلی: تعریف و تغذیه درمانی

    کبد چرب غیر الکلی: تعریف و تغذیه درمانی

    بیماری کبد چرب غیر الکلی یک مشکل جدی و در حال رشد می‌‌باشد که با طیفی از اختلالات کبدی از تجمع چربی درکبد گرفته تا ایجاد بافت فیبروزه درکبد و سیروز همراه است.

  • تغذیه در افسردگی

    تغذیه در افسردگی

    به گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) افسردگی چهارمین عامل بار بیماری‌‌ها و بزرگترین عامل بار بیماری‌‌ها، در بین بیماری‌‌های غیر کشنده به شمار می رود.

  • آبمیوه های تسکین دهنده میگرن

    آبمیوه های تسکین دهنده میگرن

    تمام سبزی‌ها و میوه‌ها، جز یكی دو مورد (مركبات) كه خوردن آنها در مواقعی مثل سردرد و میگرن توصیه نمی‌شود، مفیدند. موز نیز از میوه‌هایی است كه سرشار از پتاسیم می‌باشد.

  • کاهش وزن با جراحی باریاتریک: بایدها و نبایدها

    کاهش وزن با جراحی باریاتریک: بایدها و نبایدها

    جراحی باریاتریک به عمل­های جراحی گفته می­شود که در آن تغییراتی در دستگاه گوارش فرد ایجاد می­شود و در نتیجه آن، کاهش وزن برای فرد تسهیل می­گردد.

  • کلیه و باید و نبایدهای تغذیه ای

    کلیه و باید و نبایدهای تغذیه ای

    کلیه یکی از اندام های درونی بدن انسان است که وجود آن برای سلامت بدن ضروری است. یکی از اصلی ترین وظایف کلیه دفع مواد زاید تولید شده بر اثر متابولیسم و مواد خوراکی مصرف شده می باشد.

  • کنترل میگرن با تغذیه

    کنترل میگرن با تغذیه

    نوع تغذیه و رژیم غذایی در ایجاد و تشدید بیماری میگرن اهمیت ویژه‌ای دارد؛ بنابراین برای جلوگیری از بروز یا تشدید میگرن باید عوامل تغذیه‌ای را در نظر گرفت.

  • راه کارهای تغذیه ای جلوگیری از بروز و تشدید میگرن

    راه کارهای تغذیه ای جلوگیری از بروز و تشدید میگرن

    نوشیدن آب كافی، از آنجایی كه به اندام‌های مهم بدن مانند مغز آبرسانی می‌كند، بسیار ضروری است؛ زیرا مغز اولین اندامی است كه در صورت كم آبی بدن صدمه می‌بیند و منجر به بروز سردرد می‌شود.

  • چربی های امگا 3؛ دشمن افسردگی

    چربی های امگا 3؛ دشمن افسردگی

    غذاهای دریایی علی رغم مزایای شناخته شده و منحصر به فردی که از نظر رژیمی و ارتقای سلامتی دارند، هنوز جایگاه واقعی خود را در سبد غذای خانواده ایرانی پیدا نکرده‌اند.

  • چگونه با تغذیه از عفونت پیشگیری کنیم؟

    چگونه با تغذیه از عفونت پیشگیری کنیم؟

    عفونت باعث دفاع کم بدن و کم اشتهایی میشود بنابراین عفونت شدید تر و طولانی تر می شود که خود باعث مصرف ذخایر بدن،کاهش جذب غذا و عادات غذایی میشود.

  • پرخوری عصبی و تبعات آن

    پرخوری عصبی و تبعات آن

    امروزه چاقی یک از اختلالات بسیار مهم و ناگواری است که گریبانگیر عده کثیری از افراد در سنین و شرایط مختلف است. شواهد علمی نشان می‌دهد که این مشکل مبتلابه زن و مرد، پیر و جوان و حتی درصد بالائی از کودکان می‌باشد.

فیلم روز
تصویر روز