Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 - 19:56

شيرينی‌پزی

بازدید: 250764

  • بستنی چغاله بادام + طرز تهیه

    بستنی چغاله بادام + طرز تهیه

    دسر بستنی با چغاله بادام، یکی از جذاب‌ترین انواع بستنی است که می‌توانید با مواد ساده‌ای درست کنید و به عنوان دسر یا عصرانه ساده و خوشمزه بهاری، میل کنید.

  • طرز تهیه قریوش عربی به روش سنتی

    طرز تهیه قریوش عربی به روش سنتی

    قریوش عربی یکی از شیرینی‌های اصیل و محبوب است که اصالت آن به الجزایر برمی‌گردد. این شیرینی بدون نیاز به فر یا همزن آماده می‌شود و بافتی نرم و ظاهری جذاب دارد.

  • دسر شکلاتی با عطر بهار نارنج

    دسر شکلاتی با عطر بهار نارنج

    دسرها در دنیای امروزی جایگاه خاصی دارند. دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای بهاری است که به راحتی و با چند قلم مواد ساده می‌توانید آن را آماده کنید.

  • پودینگ برنج

    پودینگ برنج

    پودینگ برنج هندی بر خلاف پودینگ انگلیسی نه در فر ، بلکه در قابلمه و روی حرارت ملایم پخته می شود.

  • طرز تهیه شیرینی توت ویژه عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی توت ویژه عید نوروز

    شیرینی توت بادامی در اصل نوعی شیرینی بادامی بدون فر است که برای عید را می‌توانید به شکل‌ها و رنگ‌های مختلف به راحتی و در کمترین زمان تهیه کنید. کافی است مراحل طرز تهیه شیرینی توت بادامی را به روش زیر دنبال کنید.

  • طرز تهیه رنگینک برای ماه رمضان

    طرز تهیه رنگینک برای ماه رمضان

    رنگینک را می‌توان در دمای محیط به مدت چند روز نگهداری کرد، اما برای تازه ماندن بهتر است آن را در یخچال بگذارید. در صورت تمایل، می‌توانید رنگینک را در ظرف دربسته فریز کنید و هنگام مصرف، چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

  • طرز تهیه لُقیمات ؛ دسر عربی با ماست

    طرز تهیه لُقیمات ؛ دسر عربی با ماست

    این شیرینی ماه رمضانی قدیمی با قدمتی حدود ۲۰۰ سال به «لقمه قاضی» هم مشهور است و بیشتر با چای و قهوه یا بستنی سرو می‌شود. دستور پخت لگیمات با ماست و طرز تهیه لگیمات با تخم مرغ بیشتر مرسوم است.

  • طرز تهیه فرنی اصفهانی

    طرز تهیه فرنی اصفهانی

    این دسر سنتی می‌تواند گزینه‌ای عالی برای صبحانه، عصرانه یا حتی وعده‌ای سبک در ماه رمضان باشد و انرژی کافی را به بدن برساند.

  • مربای زردآلو

    مربای زردآلو

    مربای زردآلو خانگی را میتوان مثل مرباهای خوشمزه مجلسی که در برخی از میهمانی ها سرو می شود، تهیه کرد بشرط آنکه آموزش پخت مربا را درست و مرحله به مرحله طبق آنچه درادامه گفته‌ایم، پیش ببرید.

  • طرز تهیه ۵ کوکی رژیمی

    طرز تهیه ۵ کوکی رژیمی

    این‌ها دستور پخت‌های کوکی‌های بدون عذاب وجدان هستند که ممکن است شما را شگفت زده کنند! کوکی‌هایی که رژیمی هستند و همچنان طعمی فوق العاده دارند.

  • طرز تهیه خاگینه با ماست + فوت و فن

    طرز تهیه خاگینه با ماست + فوت و فن

    دسری شیرین و با عطر و طعم لذیذ که خوردن آن حتی برای یک بار خالی از لطف نیست.

  • کیک لمینگتون استرالیایی

    کیک لمینگتون استرالیایی

    ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب مربع شکل 20 سانتی متری یا قالب گرد 23 سانتی متری را کاغذ روغنی بیندازید.شکر و کره هم دما با اتاق را به مدت 3- 4 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

فیلم روز
تصویر روز