Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 مرداد 1400 - 22:47

شيرينی‌پزی

بازدید: 74588

  • باقلوای لانه‌‌ی پرنده

    باقلوای لانه‌‌ی پرنده

    خمير را در كاسه‌اي قرار دهيد و كره‌ي آب‌كرده و سرد‌شده را به آن بيفزائيد. آن‌گاه به كمك دو چنگال، رشته‌هاي خمير را از يكديگر باز كنيد تا كره، در همه‌ جاي آن به طور يكنواخت پخش شود.

  • كيك زرد‌آلو و بادام

    كيك زرد‌آلو و بادام

    فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و قالبي را به قطر 20 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. شكر و پرك بادام را روي كاغذ بپاشيد و زرد‌آلو را رويش بچينيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه كره و شكر‌ريز را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود

  • كيك شكلات و خرما با رويه تافی

    كيك شكلات و خرما با رويه تافی

    آب، خرما، آب پرتقال، قهوه و 2 قاشق سوپخوري از پودر كاكائو را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد مايه‌ي فراهم كرده خنك شود. سپس آن را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد

  • طرز تهیه مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

    طرز تهیه مربای خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

    حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

  • كيك قهوه

    كيك قهوه

    كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ، صاف و يكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس قهوه را در شير حل كنيد و به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط الك كرده‌ي دارچين، بيكينگ‌پودر و آرد را نيز درون مايه بريزيد

  • پاولوا

    پاولوا

    منشا این دسر خوشمزه از استرالیا است. این کیک را به همراه میوه‌های ترش مصرف کنید تا شیرینی کرم‌ مرنگ را تعدیل کنند.

  • کیک بیسکویتی تمشک

    کیک بیسکویتی تمشک

    سینی فر را با کمی کره چرب کنید. برای تهیه بیسکویتی، آرد الک کرده را داخل کاسه‌ای بریزید و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند شکر، زرده تخم‌مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید.

  • رولت توت‌فرنگی

    رولت توت‌فرنگی

    این کیک اسفنجی‌تر و سبک را که با بادام، پنیر نرم و توت‌فرنگی رول شده است، هنگام پذیرایی چای عصرانه سرو نمایید.

  • کیک برنج با توت

    کیک برنج با توت

    اگر این کیک را با توت‌های تابستانی محبوبتان و پنیر خامه‌ای ماسکارپون مصرف کنید، این کیک برنجی ساده را به دسری فوق‌العاده تبدیل خواهید کرد.

  • کیک میوه‌ای بدون شکر

    کیک میوه‌ای بدون شکر

    مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می‌شود، در نتیجه دیگر نیاز به اضافه کردن شکر نیست.

  • پای ليمو با شيــر عســلی

    پای ليمو با شيــر عســلی

    زرده‌ي تخم‌مرغ و پودر قند را با هم مخلوط كنيد و كره را نيز به آن بيفزائيد. بعد شير را افزوده و مخلوط سازيد سپس آرد را كم‌كم اضافه كنيد تا مايه، خمير شود و به دست نچسبد. خمير را در كيسه‌ي نايلوني بگذاريد و به مدت يك ساعت در يخچال استراحت دهيد.

  • برش‌های تُرد مارمــالادی

    برش‌های تُرد مارمــالادی

    آرد، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط نمائيد و در ظرفي الك كنيد. سپس كره‌ را بيفزائيد و با نوك انگشت مخلوط سازيد تا به شكل خرده‌ نان درآيد. اكنون شكر و تخم‌مرغ را بيفزائيد و به وسيله‌ي چاقو، اين مواد را به خورد مواد قبلي بدهيد.

فیلم روز
تصویر روز