Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 اسفند 1398 - 11:19

شيرينی‌پزی

بازدید: 57856

  • طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

    طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

    در مطلب زیر طرز تهیه کیک ناپلئونی را به شما آموزش می‌دهیم.

  • تارتلت باقلوا

    تارتلت باقلوا

    پسته، گردو، بادام و شکر را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و خرد کنید و بعد دارچین را بیفزائید. آن‌گاه قالب تارتلت را به قطر ۱۰ سانتیمتر با کره چرب کنید ...

  • نان رول پرتقالی

    نان رول پرتقالی

    شیر را همراه با کره روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و دمایش به حدود 38 درجه سانتیگراد برسد.

  • تارتلت زرشک‎

    تارتلت زرشک‎

    روغن صاف قنادی، کره، پودر شکر و نمک را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

  • طرز تهیه‌ی حلوای خرما مجلسی؛ با شیر و بدون شیر

    طرز تهیه‌ی حلوای خرما مجلسی؛ با شیر و بدون شیر

    حلوا به هر شکلی که باشد در مناسبت‌های مختلف مذهبی و مهمانی و ختم و شادی یک دسر شیرین و خوشمزه و کم هزینه است. حلوای مجلسی خرما که بیشتر اصالت جنوبی دارد .

  • نــــان  میوه‌های خشک

    نــــان میوه‌های خشک

    مهدیه ولی‌نژاد مواد لازم آب ولرم ۶۰ میلی‌لیتر (معادل یک‌چهارم پیمانه) مایه خمیر ۱۰ گرم شکر ۱۰ گرم آرد ۴۵۰ گرم شکر ۴۰ گرم مخلوط پودر دارچین، جوز و زنجفیل ۲ قاشق چایخوری تخم‌مرغ ۱ عدد کره ۶۰ گرم آب 250 میلی‌لیتر (معادل ۱ پیمانه) مخلوط میوه‌های خشک خرد کرده...

  • کیک موکا

    کیک موکا

    فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • کلبه  بیسکویتی

    کلبه  بیسکویتی

    تکه‌های بزرگ بیسکویت را جدا از تکه‌های کوچک در فر بپزید، زیرا زمان پخت تکه‌های کوچک‌تر، کوتاه‌تر است.

  • طرز تهیه‌ی کیک خیس شکلاتی

    طرز تهیه‌ی کیک خیس شکلاتی

    «کیک شکلاتی» از جمله محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌ها به خصوص برای مراسم تولد در سرتاسر دنیاست. درست است که طبخ کیک در دنیا قدمتی به اندازه طبخ نان دارد

  • کیک سفید مخملی

    کیک سفید مخملی

    فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ۲ قالب را به قطر ۱۸ سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • پای پرتقال

    پای پرتقال

    آرد، نمک و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتان‌تان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

  • تارتلت كدو حلوايي

    تارتلت كدو حلوايي

    آرد و كره را با نوک انگشتان‌تان يا به كمك دستگاه غذاساز به گونه‌ای مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه پودر شكر، نمك و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنيد تا خمير صاف و یکنواختی حاصل شود.

فیلم روز
تصویر روز