شيرينیپزی
بازدید: 127211
-
باگر کیک خوشمزه و ساده
باگر کیک در سایز کوچک و متوسط 1 – 2 نفره سرو می شود. باگر کیک را باید با همان ظرفی که کیک را در آن میگذارید ، سرو نمایید. کاسه های پلاستکی باگر در رنگ های مختلف و زیبا تولید می شوند.
-
کیک میوه خشک + طرز تهیه
کیک میوه خشک یکی از انواع کیکهای میوهای است که از ترکیب مایه کیک با کشمش، مویز، برگه زردآلو و... تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
-
مربا چند میوه سیب و هویج
هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.سیب را پوست بگیرید و بهاندازه دلخواه خرد کنید. کمی اب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. سیب و هویج را اضافه کرده بجوشانید.شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.
-
مربا مخلوط سیب و کشمش
سیب را پوست بگیرید و درشت خرد کنید و به همراه دارچین ، شکر و کشمش و کمی آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود.
-
مربای هویج و پرتقال
آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید
-
مربای سیب، هویج، به
سیب ، هویج و به را درشت رندده کنید و با 4 لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید. آبلیمو ، هل را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید.
-
کیک پنیری با بیسکوییت اورئو + طرز تهیه
کیک پنیری با بیسکوییت اورئو نوعی کیک پنیری بسیار خاص و خوشمزه است که از ترکیب پنیر خامهای با مایه کیک و بیسکوئیت اورئو تهیه میشود.
-
طرز تهیه بستنی خانگی با طعم دالگونا کافی
بستنی دالگونا کافی نوعی بستنی با پایه قهوه است که میتوانید آن را با روشی آسان و بدون نیاز به دستگاه و ثعلب در منزل درست کنید.
-
طرز تهیه یک مربای خوشمزه تابستانی
مربای زردالو یکی از انواع مرباهای میوهای است که با فرارسیدن فصل تابستان و آمدن میوه زردالو به بازار میتوانید آن را درست کنید.
-
پودینگ با سس آلبالو + طرز تهیه
پودینگ آلبالویی یکی از انواع پودینگهای میوهای است که بسیار لطیف و خوش طعم است که به دلیل داشتن سس آلبالو عطر و طعم فوقالعادهای دارد.
-
کلافوتی آلبالو، دسر سنتی فرانسوی
دسر کلافوتی یکی از دسرهای سنتی کشور فرانسه است که میتوانید آن را با انواع میوهها مانند آلبالو، گیلاس، زردآلو، توت فرنگی و... درست کنید.
-
پارفه موز، یک دسر خوشمزه و مجلسی
دسر پارفه موز یکی از انواع دسرهای میوهای است که از تریکب شیر، آرد، خامه، پودر کرم کارامل و موز تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.