شيرينیپزی
بازدید: 90818
-
کیک سیب شکلاتی ؛ با عطر و طعم بی نظیر
کیک سیب شکلاتی یکی از کیک های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
-
طرز تهیه حلوای بگل؛ حلوا خوشمزه کردی
حلوای بگل یا حلوای خرما بگل یکی از خوراکی های خوشمزه کردی است که سوغات استان یلام محسوب میشود.
-
طرز تهیه کوئین آمان ؛ شیرینی سنتی فرانسوی
کوئین آمان، شیرینی سنتی فرانسوی است که با خمیر هزارلای کاراملایز شده تهیه میشود. در این مطلب شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا میکنیم.
-
۵ نکته مهم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی در منزل
بستنی زعفرانی یکی از انواع بستنیهای سنتی ایرانی است که بسیار محبوب و پر طرفدار است و شما میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
-
طرز تهیه دسر طالبی مجلسی
دسرهای مخملی از جمله دسرهای بسیار خوشمزه و شیک برای پذیرایی هستند.
-
كيك فوری با تزئين توتفرنگی
كره، شكر، تخممرغ، وانیل، آرد، بیكینگپودر و شیر را در كاسهی مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند (حدود 5 دقیقه). آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و همزدن را ادامه دهید تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود
-
دسر شكلاتی
ابتدا آرد را با شكر و پودركاكائو مخلوط کرده و با قاشق خوب هم بزنيد تا با زبري شكر نرم شوند. بعد شير را اضافه کرده و روي حرارت ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا خامي آرد گرفته شود، سپس تخممرغ را با چنگال بزنيد
-
طرز تهیه شکلات مجلسی مخصوص مهمانی ها
شکلاتها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما میتوانید در طعم ها و مزههای مختلف این شکلاتها را تهیه کنید.
-
طرز تهیه بستنی میوهای در منزل
بستنی میوهای یکی از انواع رنگارنگ بستنیهاست که طرفداران زیادی بهخصوص در میان کودکان دارد.
-
شیرینی وانیلی شکری
فر را با حرارت 350 درجهی فارنهایت یا 180 درجهی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرفی ریخته و بزنید تا سبک و پفی شود.
-
شیرینی ونیزی چرخشی
دستگاه را با دمای 175 درجهی سانتیگراد (با کلید کانوکشن) گرم کنید (حدود 10 دقیقه طول میکشد). کره را داخل ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. آرد را کمکم اضافه کنید
-
بیسکویت کیک کرمدار
پنیر خامهای و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه شکلات سفید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید.