شيرينیپزی
بازدید: 71139
-
کوکی با تزئین رویال آیسینگ
ابتدا کوکیها را مطابق دستورالعمل آمده در صفحة 18 بپزید و بگذارید خنک شوند. آنگاه کرم رویال آیسینگ را آماده کنید و روی کوکیها را با آیسینگ سفیدرنگ رقیق کرده با آب (medium) بپوشانید و کنار بگذارید تا آیسینگ سفت شود.
-
طرز تهیه ۳ دسر ساده و خوشمزه
دسرها تنوع زیادی دارند. مصرف دسر بعد از وعده غذایی اصلی میتواند راهی برای کاهش وزن، هضم بهتر غذا و همچنین پاداشی برای بدن باشد.
-
رزت با مغز کرم شیر
آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها و وانیل را بیفزایید و یک تا دو دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید. حالا اسانس بادام را نیز اضافه کنید.
-
طرز تهیه زولبیا به روش قنادی ها
ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه زولبیا خانگی را به شیوه آسان و راحت، ولی با کیفیت بالا و به روش قنادی به شما آموزش دهیم.
-
شیرینی کنجدیکرمدار
آرد و کنجد در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس گلاب و شیر را بیفزائید تا خمیر لطیفی به دست آید.
-
فوت و فن درست کردن بامیه؛ پایهثابت سفرهی افطار
در ماه رمضان زولبیا و بامیه پایه ثابت سفرههای افطار است و عاشقان و دلباختگان زیادی هم دارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه بامیه خانگی را به شما آموزش دهیم.
-
مرنگ شکلاتی
سفیدة تخممرغها، شکر و کرم تارتار را در کاسة مناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت بخارآب جوش قرار دهید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و شکر براحتی در سفیدهها حل شود تا مرنگ صاف و براقی به دست آید.
-
با این شیربرنج خانگی افطار کنید
شیربرنج همان غذای آشنا و سنتی است که همه ما حداقل یک بار آن را خوردهایم، ولی احتمالا همه تجربه پخت آن را ندارند؛ ما در این مطلب راز و رمزهای خوشمزه شدن این غذای محبوب ماه رمضان را به شما آموزش خواهیم داد.
-
شیرینی مکزیکی
فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس پوست لیمو، وانیلین و زردة تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط نمائید
-
اسلایس کارامل و شکلات سفید
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبة طولی قالب بلندتر باشد. آنگاه پرک جو، آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و در کاسة مناسبی بریزید.
-
کاپکیک زردآلو و هویج
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه روغن، شکر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد هویج و گردو را به آن بیفزائید.
-
طرز تهیه حلوا آرد برنج شیرازی
در گزارش زیر طرز تهیه حلوا آرد برنج شیرازی را به شما آموزش میدهیم.