Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 بهمن 1401 - 12:14

شيرينی‌پزی

بازدید: 88243

  • كيك انبه

    كيك انبه

    ابتدا قالب20 سانتي‌متر را چرب كرده و كاغذ بيندازيد. فر را با درجه‌ي حرارت 180 درجه‌ي سانتي‌گراد يا 350 درجه‌ي فارنهايت يا گاز روشن كنيد. كره را با شكر بزنيد تا سبك شود به آرد تخم‌مرغ‌ها را اضافه كنيد و آن‌قدر بزنيد تا مواد صاف و شفاف شوند

  • کیک ارده

    کیک ارده

    تخم‌مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بيکینگ‌پودر را نيز اضافه کرده، مخلوط كنيد. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

  • كلوچه ميكری

    كلوچه ميكری

    ابتدا روغن وشكر را با همزن برقي زده تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه كرده وانيل را هم اضافه كنيد بعد شير را اضافه كرده از قبل بيكينگ‌پودر را به ماست اضافه كرده اين مايع را هم به ظرف اصلي اضافه كرده در آخر آرد را آرام آرام اضافه كرده و هم بزنيد

  • شيرينی خرمايی

    شيرينی خرمايی

    شكر قهوه‌اي و كره را با همزن برقي آن‌قدر بزنيد تا پف كرده و كرمي‌شود تخم‌مرغ‌ها و وانيل را اضافه و باز بزنيد تا مايه صاف و يك‌دست شود در نهايت آرد و جوش‌شيرين الك كرده را اضافه و مواد را خمير كنيد خمير آماده را در نايلون بپيچيد و 2 ساعت

  • دسر پنير خامه‌ای

    دسر پنير خامه‌ای

    قالب به اندازة 197×197 سانتي‌متر را با آب سرد آب‌كشي كرده، بدون خشك كردن داخل فريزر قرار دهيد. پودر ژلاتين را با 2 قاشق چايخوري از كل پودر قند و آب كاملاً مخلوط كرده، به صورت بن‌ماري حرارت دهيد تا ژلاتين شفاف شود.

  • دسر بستنی گلابی

    دسر بستنی گلابی

    ابتدا آب آلبالو را با كمي شكر به ميزان دلخواه بجوشانيد تا غليظ شود. دارچين را اضافه كنيد. گلابي را پوست كنده، داخل آن را خالي كنيد. سپس در اين سس ريخته بگذاريد مدت خيلي كوتاهي بپزد، به طوري كه نه له شود نه خام باشد.

  • اشترودل گردو

    اشترودل گردو

    زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کش‌دار شود. گردو را در کاسه‌ای بریزید و کره را ذوب کنید و روی گردو بریزید، پودر بیسکوئیت، پودر دارچین، رنده‌ی پوست لیمو و عرق بیدمشک و کشمش را به گردو و کره بیفزایید

  • دلایل خوابیدن پف کیک

    دلایل خوابیدن پف کیک

    یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می‌شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته‌های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.

  • تيراميسو فنجانی

    تيراميسو فنجانی

    فر را با حرارت 180 درجة سانتي‌گراد گرم كنيد. در 9 عدد از قالب‌هاي مافين را كپسول (كاغذ مخصوص كيك يزدي) قرار دهيد. كره، وانيل، شكر، تخم‌مرغ، آرد، بيكينگ‌پودر الك شده و شير را در ظرف مناسب قرار داده،‌ با دور كند همزن بزنيد ه

  • سیب در قفس

    سیب در قفس

    با وسیله مخصوص وسط سیب‌ها را طوری خالی كنيد که ته آنها سوراخ نشود. پوست آن‌ها را گرفته و با اسپری آبلیمو پاشیده، کنار بگذاريد. نیمی از آرد را در ظرفی ریخته، کره‌ی ذوب شده، شکر، وانیل و نمک را اضافه كنيد.

  • اسلايس هلو

    اسلايس هلو

    كره را با همزن بزنيد تا لطيف شود سپس شكر و وانيل و نمك را بيفزاييد و خوب هم بزنيد حالا تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بيفزاييد و هر كدام را 30 ثانيه هم بزنيد در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كنيد و به مايه بيفزاييد كيك را در قالب پهن كنيد

  • ساق عروس

    ساق عروس

    براي تهيه ساق عروس از خمير قطاب استفاده كرده به اين ترتيب كه خمير را به صورت لواش نازك باز كرده،‌ دور ني مخصوص پيچيده به طوري‌كه دو سر باز آن روي هم قرار گيرد. خمير را فشار دهيد تا به هم بچسبد.

فیلم روز
تصویر روز