Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مهر 1398 - 17:38

شيرينی‌پزی

بازدید: 54186

  • طرز تهیه  کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی

    طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی

    این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد.

  • بستنی خرمالو ؛ یک بستنی خوشمزه با طعم پاییز

    بستنی خرمالو ؛ یک بستنی خوشمزه با طعم پاییز

    بستنی خرمالو را می‌توان به راحتی و بدون استفاده از دستگاه بستنی‌ساز و یا افزودن مواد غیر طبیعی مانند ثعلب، در منزل درست کرد و به عنوان یک دسر خوشمزه مورد استفاده قرار داد.

  • سیب کاراملی ؛ یک دسر پاییزی دوست داشتنی

    سیب کاراملی ؛ یک دسر پاییزی دوست داشتنی

    دسر سیب کاراملی یکی از دسر‌های فانتزی پاییزی است. برای درست کردن این دسر کافی ست مقداری تافی کاراملی را با مقداری خامه آب کنیم و سیب دسته‌دار را داخل آن بغلتانیم و بعد با قند‌های رنگی، خرده شکلات یا پودر نارگیل تزئین کنیم.

  • کرم پسته عسلی (Honey pistachio cream)

    کرم پسته عسلی (Honey pistachio cream)

    شیر را در قابلمه مناسبی بریزید، عسل و خامه را بیفزائید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید. آن‌گاه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا گرم شود ولی نجوشد!

  • کیک لَمینگتن استرالیایی (lamington cake)

    کیک لَمینگتن استرالیایی (lamington cake)

    تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند و بعد شکر و وانیل را به آن بیفزائید و در حدود ۸ دقیقه هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کمرنگ و کاملا سبک و پفکی شوند. سپس آب جوش و کره را با هم مخلوط کنید و كنار بگذارید.

  • چیزکیک کارامل و نارگیل

    چیزکیک کارامل و نارگیل

    بیسکویت و کره را با هم ‌مخلوط کنید و در قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانتیمتر بریزید و فشرده سازید. آن‌گاه مایه میانی را رویش بریزید و چیزکیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.

  • طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفند‌های حرفه‌ای

    طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفند‌های حرفه‌ای

    در مطلب زیر طرز تهیه ماکارون معروف فرانسوی را به شما آموزش می‌دهیم. ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود.

  • کیک گیلاس

    کیک گیلاس

    قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کره چرب کنید و آرد بپاشید. آن‌گاه قالب را تکان دهید تا آرد اضافی خارج شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر سفید و قهوه‌ای در کاسه مناسبی بریزید.

  • كیك سیب گلاب

    كیك سیب گلاب

    فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 10 × 24 سانتیمتر با اسپری چرب نمائید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

  • شیرینی نارگیلی شربتی

    شیرینی نارگیلی شربتی

    ابتدا شربت را آماده کنید و کنار بگذارید. آن گاه شکر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ را همراه با پودر کرم تارتار به آن افزوده و با همزن برقی بزنید.

  • کوکی پنیری نرم

    کوکی پنیری نرم

    کره، پنیر و آرد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید. سپس زرده تخم‌مرغ و آب سرد را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر فراهم کرده را در کاغذ آلومینیوم بگذارید.

  • کیت کت خانگی

    کیت کت خانگی

    خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن گاه شکلات (120گرم) را درون خامه بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط خامه و شکلات را هم بزنید.

فیلم روز
تصویر روز