شيرينیپزی
بازدید: 82883
-
طرز تهیه مرصع پلو؛ یک غذای شیک و مجلسی
مرصع پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانیه که معمولا برای مهمونیهای مهم و جشنها تهیه میشه.
-
طرز تهیه چند دسر مجلسی با میوههای بهاری
امروزه به لطف وجود میوههای فصلی، انواع شیرینیها و دسرهای مختلفی را میتوان تهیه و میل کرد.
-
طرز تهیه مربا توت سفید
اگر شما هم از طرفداران توت سفید هستید به شما درست کردن این مربای خوشمزه را پیشنهاد می دهیم
-
طرز تهیه کوکی خرما ساده و خوشمزه
کوکی خرما یکی از انواع شیرینی های ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی خرما در ادامه با ما همراه باشید.
-
طرز تهیه سه عصرانه خوشمزه بهاری
پختن کیک و شیرینی در خانه لذتی دارد که هر کسی آن را حتی یکبار تجربه کرده باشد، طرفدار آن میشود.
-
ميخك بادام و پسته
عسل و كره را مخلوط كرده به مدت 2 دقيقه حرارت دهيد. بعد خلال بادام يا پسته را اضافه كرده و مخلوط كنيد. سپس كورن فلكس را اضافه كرده و آن را كاملاً با مواد قبلي مخلوط كنيد.
-
پاپاتیا
تخممرغ را در کاسهای شکسته و با چنگال بزنید. پودر شکر و کره را نیز به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید. وانیل را نیز اضافه کرده، آرد و بیکینگپودر الک شده را نیز افزوده و هم بزنید. در نهایت نشاسته یا آرد ذرت را نیز اضافه کرده
-
شيرينی نارگيلی
كره و پودر قند را خوب بزنيد تا تغيير رنگ داده و سفيد شود. تخممرغ و وانيل را اضافه كرده خوب بزنيد. پودر نارگيل را به كمك ليسك اضافه كرده سپس آرد را نيز بيفزاييد تا به صورت خمير لطيفي درآيد.
-
شیرینی شکلات گردویی
ابتدا فر را با حرارت 180 درجهی سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیدهی تخممرغ را از هم جدا كرده و سفیده را کنار بگذارید. در ظرف مناسبی آرد و پودر کاکائو را الک كرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی بزنید. پس از زدن
-
بیسکویت بادام سوخته پفی
کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 150 درجهی سانتیگراد روشن کنید. سفیدههای تخممرغ را در کاسهای بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاً سفت و سفید شوند. بعد دارچین و شکر را قاشق، قاشق در حال همزدن
-
شيرينی نگين
كره و پودر قند را كاملاً بزنيد تا حجم آن 2 برابر شود. بعد 2 زرده و سپس 1 سفيده تخممرغ و هل را بيافزاييد. كمكم آرد سفيد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا خميري يكنواخت كه به دست نچسبد به دست آيد.
-
شيرينی نارگيلی
تخممرغها را در ظرفي ريخته با دور متوسط همزن بزنيد تا به صورت كرم درآيد، شكر را بتدريج اضافه كرده به هم زدن ادامه دهيد. آرد ساده را با آرد ذرت و بيكينگپودر مخلوط كرده روي مخلوط الك كنيد سپس آب گرم و كره آب شده را نيز به مواد بيفزاييد