Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 آبان 1398 - 11:09

سالاد

بازدید: 9800

  • سالاد روکولا با پنیر

    سالاد روکولا با پنیر

    برگ‌های کاهو را خرد کنید. آن‌گاه به همراه روکولا و شاهی در ظرف مناسبی مخلوط کنید. سپس نان‌های تست را در تستر برشته کنید. حالا رویش پنیر بمالید. اینک در ظرف مناسبی مخلوط سبزیجات را بریزید.

  • سالاد ‌لوبیا‌ چیتی و پاستا‌ در‌ کاهو

    سالاد ‌لوبیا‌ چیتی و پاستا‌ در‌ کاهو

    روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس لوبیا، نمک و فلفل را اضافه کنید و با هم ترکیب نمائید.

  • سالاد‌ کوسکوس

    سالاد‌ کوسکوس

    کوسکوس را در آب گوجه‌فرنگی بخیسانید. آن‌گاه در ظرف مناسبی نمک، فلفل، خیارشور، زیتون، فلفل دلمه‌ای‌ها، جعفری، آبلیمو و کوسکوس را بریزید و مخلوط کنید.

  • سالاد لوبیا سبز و قارچ

    سالاد لوبیا سبز و قارچ

    لوبیا سبز را از وسط به دو نیم برش بزنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. سپس لوبیا سبز را به آن بیفزایید و بمدت 4-5 دقیقه آن را بپزید.

  • سس سیر رستورانی + طرز تهیه

    سس سیر رستورانی + طرز تهیه

    در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه طعم دهنده‌ای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

  • سالاد بادمجان

    سالاد بادمجان

    بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را کبابی کنید. پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمه‌ای ساتوری کنید. روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  • سالاد انبه

    سالاد انبه

    انبه را پوست بگیرید و حبه‌ای خرد کنید. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید. سپس در ظرف مناسبی فلفل، پیاز، گشنیز، نمک و فلفل قرمز را بریزید و انبه را اضافه و مخلوط نمائید.

  • سالاد فنجانی کاهو و مرغ

    سالاد فنجانی کاهو و مرغ

    در ظرف مناسبی هویج، پیاز، فلفل دلمه‌ای خلالی خرد‌کرده، سینۀ مرغ، نعنا، گشنیز، سس چیلی و کدو سبز را بریزید و مخلوط کنید. آن گاه مواد را در برگ‌های کاسه ای کاهو بریزید.

  • سالاد گرم مرغ و نارگیل

    سالاد گرم مرغ و نارگیل

    در ظرف مناسبی فیلۀ مرغ، هویج، ساقه کرفس، شیر نارگیل، پرک نارگیل و بی بی اسفناج را مخلوط کنید. اینک سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.

  • کاسه سالاد با خمیر یوفکا

    کاسه سالاد با خمیر یوفکا

    چهار ورق از نان نیمه آماده یوفکا را به کره آغشته کنید و در کاسۀ مناسبی روی هم قراردهید. یک بار دیگر این کار را تکرار کنید، اینبار نان ها را در جهت مخالف قرار دهید تا شبیه به کاسه شود.

  • سالاد میوه و سبزیجات تازه

    سالاد میوه و سبزیجات تازه

    کدو، فلفل‌ها، کرفس، گوجه‌ گیلاسی، کیوی، انبه و آناناس را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. آن‌گاه مخلوط سبزی و میوه را در کاسه‌ای بریزید، پنیر را رویش ریخته و سپس سس را اضافه کنید.

  • سالاد سمن

    سالاد سمن

    فیله ماهی را با نمک، فلفل و آب‌لیمو مزه دار کنید. آن‌گاه فیله را درون کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

فیلم روز
تصویر روز