رژیم لاغری، چاقی
بازدید: 95805
-
چند توصیه مهم تغذیهای برای شاغلان
داشتن تغذیه سالم در محل کار بر سلامت و عملکرد کارمندان تأثیر بسزایی دارد. امروزه سطح فعالیت مردم، با افزایش مدت زمان پشت میزنشینی و استفاده از وسایل نقلیه بسیار کاهش یافته است؛ به علاوه مواد غذایی که اغلب در محل کار مصرف می شود
-
نقش فلاونوئیدهای رژیم غذایی در محافظت از مغز
حفاظت از سلولهای عصبی (نورونها) از جمله کارهای ضروری است که باید به بهترین نحو ممکن انجام شود. تحقیقات علمی نشان دادهاند نوعی ترکیبات گیاهی به نام فلاونوئیدها میتوانند در حفاظت از نورونهای مغز نقش داشته باشند.
-
۸ فایده باورنکردنی خوردن یک وعده غذای تند
بر خلاف تفکرات عام که غذای تند را برای معده و قلب مضر می دانند غذاهای تند و فلفلی فواید بسیاری دارند.
-
چاقی سرد دارید یا گرم؟
یک پزشک متخصص طب سنتی میگوید: معمولا چاقی، ناشی از افزایش رطوبت در بدن است که این رطوبت میتواند همراه با گرمی یا سردی باشد. چاقی گرم، لحمی و چاقی سرد، شحمی نام میگیرد.
-
بهترین رژیم غذایی ژاپنی برای غلبه بر بیماری کبد چرب
غذاهای سویا، غذاهای دریایی و جلبک دریایی به شدت با کُند کردن پیشرفت فیبروز کبدی مرتبط هستند. رژیم غذایی ژاپنی مصرف غذاهای باکیفیت و مصرف کمتر قند، چربیهای اشباع شده و سدیم را ترویج میکند.
-
«رژیم اتکینز»؛ کربوهیدرات را حذف کنیم؟
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت نکات لازم درباره رژیمهایی مانند «رژیم اتکینز» که بر مصرف پروتئین بالا و کاهش کربوهیدرات تأکید دارند، مطرح کرد.
-
15 خاصیت مهم و باورنکردنی سیرابی
سیرابی یکی از غذاهای معروف ایرانی محسوب میشود که بر خلاف ظاهر غیر زیبا از طعم فوقالعاده و خواص باورنکردنی برخوردار میباشد. بسیاری از افراد تصور میکنند که طعم این غذا نیز همانند ظاهر آن چنگی به دل نمیزند، اما این کاملا اشتباه است.
-
۱۲ غذایی که سرعت کاهش وزن شما را چند برابر میکنند!
آووکادو، میوهای استوایی با طعمی کرهای و بافت نرم، ارزش غذایی زیادی دارد. بنابراین، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن نیز ایفا کند. آووکادو منبعی غنی از فیبر است و به شما کمک میکند مدت طولانیتری سیر بمانید.
-
کاربرد و فواید رژیم کم سدیم برای سلامتی
سدیم جزء اصلی در نمک غذایی است. همچنین در بسیاری از غذاها و حتی در آب نیز یافت میشود. بدن به صورت طبیعی نیاز به یک مقدار بسیار کمی از سدیم دارد، اما اکثر مردم سدیم را بیش از نیاز بدن خود مصرف میکنند.
-
میزان مناسب مصرف پروتئین براساس سن
کارشناسان میگویند دریافت حداقل ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز کافی است، یعنی اگر فردی به طور متوسط ۶۸ کیلوگرم وزن دارد، باید هر روز دستکم ۵۴ گرم پروتئین مصرف کند.
-
موادغذایی مفید برای کبدچرب
فوق تخصص گوارش و کبد، در خصوص اینکه چه چیزی بخوریم که برای کبد چرب مفید باشد، توضیحاتی داد.
-
از ۴۰ سالگی به بعد این غذا را فراموش نکنید
یک متخصص تغذیه، گفت: افراد بالای ۴۰ سال به خاطر اسیدهای چرب امگا ۳ که بدن قادر به ساختن آن نیست و باید از طریق غذا وارد بدن شود، بهتر است حداقل دو بار در هفته از ماهی استفاده کنند.