Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 04:07

نکات خانه داری

بازدید: 49682

  • تفاوت شیرین کنندگی شکر و نبات در شیرینی پزی

    تفاوت شیرین کنندگی شکر و نبات در شیرینی پزی

    شکر، عنصری حیاتی در دنیای قنادی است که به واسطه طعم دلپذیر، تنوع و کاربردهای فراوان، نقشی بی‌بدیل در خلق شیرینی‌های خوشمزه و چشم‌نواز ایفا می‌کند.

  • ترفندهای سالم نگه داشتن توت فرنگی به مدت طولانی

    ترفندهای سالم نگه داشتن توت فرنگی به مدت طولانی

    توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و البته حساس‌ترین میوه‌ها است که معمولا در تمام طول سال در میوه فروشی‌ها یافت می‌شود. این میوه بافت فوق العاده حساسی دارد و از همین رو خیلی زود کیفیت خود را از دست می‌دهد

  • چگونه در منزل سبزی بکاریم؟

    چگونه در منزل سبزی بکاریم؟

    بذر هر نوع سبزی مانند تره، شاهی، شنبلیله، ریحان، جعفری، گوجه‌فرنگی، فلفل رنگی، حتی کدو و بادمجان را در هر زمان و هر فصلی می‌توان در آپارتمان چه در بسترهای خاکی و چه غیرخاکی کاشت که برای این منظور

  • اشتباهات بزرگ هنگام شستشو و طبخ مرغ

    اشتباهات بزرگ هنگام شستشو و طبخ مرغ

    شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.

  • خانه‌تکانی سریع برای خانم های شاغل

    خانه‌تکانی سریع برای خانم های شاغل

    خانه‌تکانی یکی از رسوم قدیمی ایرانیان است که قبل از آغاز سال نو انجام می‌شود. امروزه با توجه به شاغل بودن خانم ها، خانه تکانی برای آن‌ها سخت شده است و آن‌ها با محدودیت زمانی و خستگی که بابت کار روزانه بیرون دارند.

  • اصول مهم در استفاده از شوینده‌ها و ایمنی خانه تکانی

    اصول مهم در استفاده از شوینده‌ها و ایمنی خانه تکانی

    اصولا خانه‌داری با عوامل زیان‌آور متعددی در ارتباط است که افراد خانه‌دار به تناوب با آن مواجه می‌شوند اما در روزهای پایانی سال با خانه‌تکانی شب عید، مخاطرات افزایش می‌یابد. خانه‌داران با دو دسته مخاطرات بهداشتی و ایمنی مواجه

  • آیا برنج دوباره گرم‌شده می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود؟

    آیا برنج دوباره گرم‌شده می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود؟

    برنج پخته‌شده را بیش از یک روز در یخچال نگه ندارید و هیچگاه آن را بیش از یک ‌بار گرم نکنید.

  • نکات مهم در سرویس دوره ای کولر گازی

    نکات مهم در سرویس دوره ای کولر گازی

    با گرم شدن هوا، کولرهای گازی به یکی از پر استفاده­ترین وسایل تبدیل می­شوند و از گرمازدگی شما جلوگیری می­کنند؛ اما برای اینکه کولرهای گازی کارایی بهینه داشته باشند، نیاز به مراقبت و سرویس دوره‌ای دارند.

  • چگونه از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم؟

    چگونه از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم؟

    معضل ضایعات موادغذایی جزو چالش‌های بزرگ جوامع بشری به حساب می‌آید و باید در کانون توجه قرار گیرد. دور ریختن موادغذایی در ظاهر فقط هدر دادن پول است اما باعث تغییرات منفی آب‌وهوایی به ویژه گرمایش زمین و هدر رفتن آب استفاده شده

  • پاک کردن چربی‌های اجاق گاز با این ۵ ترفند ساده و طبیعی

    پاک کردن چربی‌های اجاق گاز با این ۵ ترفند ساده و طبیعی

    برای تمیز کردن اجاق گاز و سطوح چرب لزوما به مواد پاک کننده شیمیایی نیاز نیست و می‌توانید از همان خوراکی‌های موجود در آشپزخانه استفاده کنید. همان‌قدر که ما عاشق پختن غذاهای مورد علاقه‌مان هستیم

  • ظروف چوبی را نو کنید

    ظروف چوبی را نو کنید

    ظروف چوبی کلاسیک، ساده و طبیعی هستند و ماندگاری و ظرافت بالای آنها این ظروف را به یکی از پرطرفدارترین لوازم خانگی در میان مردم تبدیل کرده است. این روزها استفاده از ظروف چوبی به منظور سرو غذا، پذیرایی و دکوری

  • ترفندهایی برای شستن فرش های خانگی

    ترفندهایی برای شستن فرش های خانگی

    شست‌وشوی فرش عملی حائز اهمیت بوده و تأثیر بسیاری در سلامت و طول عمر فرش ماشینی و دستبافت دارد. در شستشوی فرش به صورت خانگی و یا سنتی باید به عواملی اهمیت داد تا از آسیب‌دیدگی فرش جلوگیری کرد.

فیلم روز
تصویر روز