Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1404 - 17:40

نکات خانه داری

بازدید: 141491

  • چطور یخچال را بچینیم که مواد غذایی دیرتر خراب شوند؟

    چطور یخچال را بچینیم که مواد غذایی دیرتر خراب شوند؟

    یکی از مشکلات در آشپزخانه، خراب شدن زودهنگام مواد غذایی در یخچال است. شاید برای شما پیش آمده باشد که میوه‌ها، سبزیجات و لبنیات زودتر از زمان مورد انتظار خراب می‌شوند.

  • آیا روغن زیتون فاسد می‌شود؟

    آیا روغن زیتون فاسد می‌شود؟

    نگهداری روغن زیتون در قفسه‌ای به دور از نور، گرما و اکسیژن، ماندگاری آن را افزایش می‌دهد و مانع از خراب‌شدن سریع آن می‌شود.

  • طراحی سفارشی قاشق چنگال با اسم یا لوگوی شخصی؛ خاص باش!

    طراحی سفارشی قاشق چنگال با اسم یا لوگوی شخصی؛ خاص باش!

    هدیه دادن یکی از راه‌های ابراز محبت و قدردانی است. اما گاهی اوقات، هدیه‌های معمولی نمی‌توانند حس خاصی را که می‌خواهیم منتقل کنند . اینجا است که قاشق چنگال سفارشی با نام یا لوگوی شخصی وارد می‌شود.

  • 10 ایده برای غذا ساده و سریع در روزهای پرمشغله

    10 ایده برای غذا ساده و سریع در روزهای پرمشغله

    احتمالا برای شما هم پیش آمده است که پس از یک روز کاری سخت و خسته‌کننده به خانه برسید و ندانید چه غذایی برای خود یا اعضاء خانواده‌ آماده کنید. در این مطلب می‌خواهیم ۱۰ غذای ساده و سریع را معرفی کنیم.

  • چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

    چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

    به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته‌ بندی و عرضه می‌شوند.

  • فوت‌وفن نگهداری سبزیجات

    فوت‌وفن نگهداری سبزیجات

    احتمالاً برایتان پیش آمده که با شوق و ذوق از بازار سبزی‌های تازه خریده‌اید، اما چند روز بعد با صحنه‌ای ناامیدکننده مواجه شده‌اید: سبزی‌های پژمرده، آب‌رفته یا حتی فاسد شده.

  • آیا تمام غذای کپک زده دور ریز است؟

    آیا تمام غذای کپک زده دور ریز است؟

    دکتر سوگند کاخکی با بیان اینکه کپک‌ها نوعی قارچ با ساختار کرک‌مانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، تأکید کرد: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید کل آن را دور بریزید.

  • ۵ روش پوست کندن سیر تازه؛ آسان و کاربردی

    ۵ روش پوست کندن سیر تازه؛ آسان و کاربردی

    سیر یکی از مواد غذایی پرخاصیت و خوشمزه است؛ با این وجود بسیاری از افراد با توجه به دشواری پوست کندن سیر یا ترس از این که دستانشان در هنگام خرد کردن یا پوست کندن آن بو بگیرد، از استفاده از این ماده غذایی مفید در خوراک خود اجتناب می‌کنند.

  • روش‌های نگهداری زرشک خشک در خانه

    روش‌های نگهداری زرشک خشک در خانه

    بهترین روش نگهداری از زرشک خشک، قرار دادن آن در یخچال و فریزر است. در صورتی که زرشک در شرایط نامناسب نگهداری شود، کیفیت آن تغییر پیدا می‌کند و سیاه می‌شود.

  • ۷ روش خانگی برای پاک کردن لکه های قهوه ای روی دندان

    ۷ روش خانگی برای پاک کردن لکه های قهوه ای روی دندان

    روش‌های ساده و مؤثری برای از بین بردن این لکه‌ها و جلوگیری از تشکیل مجدد آنها روی دندان‌ها وجود دارد. در این مطلب، با بهترین راهکارهای خانگی و تخصصی برای داشتن دندان‌هایی سفید و سالم آشنا می‌شوید.

  • با این مواد طبیعی، سبزیجات را ضد عفونی کنید

    با این مواد طبیعی، سبزیجات را ضد عفونی کنید

    برای شستن سبزیجات و زدودن آثار کودهای حیوانی و شیمیایی و آفت کش‌ها از مواد ضدعفونی کننده استفاده می‌کنیم. این مواد ضد عفونی کننده خود غیر طبیعی و مضر برای سلامت هستند.

  • آیا روغن جلبک برای پخت‌و‌پز سالم است؟

    آیا روغن جلبک برای پخت‌و‌پز سالم است؟

    «ادوینا راج»، رئیس بخش خدمات تغذیه بالینی و رژیم‌درمانی در بیمارستان Aster CMI بنگلور، توضیح می‌دهد که روغن جلبک چیست، چه فوایدی دارد و آیا از نظر ایمنی جای نگرانی وجود دارد یا نه.

فیلم روز
تصویر روز