Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 06:06

مشكلات سالمندان

بازدید: 45170

  • آلزایمر؛ بیماری خاموش قرن

    آلزایمر؛ بیماری خاموش قرن

    در این مقاله قصد دارم درباره موضوعی مهم و فراگیر صحبت کنم به نام بیماری آلزایمر و فراموشی‌های گذرا. مغز انسان مانند سایر اعضای بدن، با افزایش طول عمر و بالا رفتن سن به کاهش سلول‌های مغزی و حجم دچار می‌شود که این فرایند کاملا طبیعی است.

  • این افراد دیرتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند

    این افراد دیرتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند

    محققان سوئدی نتیجه گرفتند: «مطالعه ما نشان می‌دهد که CRF بالاتر با عملکرد شناختی بهتر و کاهش خطر زوال عقل مرتبط است. علاوه بر این، CRF بالا ممکن است تأثیر خطر ژنتیکی تمام زوال عقل را تا ۳۵ درصد کاهش دهد.»

  • معرفی سالمند و نیازهای دوران سالمندی

    معرفی سالمند و نیازهای دوران سالمندی

    براساس تعریف سازمان بهداشت جهانی سالمندان به افراد بالای 60 سال گفته می شود، ولی از نظر تعریفی که در جامعه ما رواج دارد ، سالمند به کسی گفته می شود که از نظر توانایی های جسمی یا فکری دچار ضعف و مشکل شده باشد.

  • اختلال دلیریوم در سالمندان در یک‌نگاه

    اختلال دلیریوم در سالمندان در یک‌نگاه

    اساسا اختلال های عصب شناختی یا Neurocognitive disorders ،دامنه ی گسترده ای از اختلال ها را در بر می گیرند که درجاتی از تحلیل کارکرد شناختی که موجب تغییر روزمره می شود را نشان می دهند.

  • احساس خوشبختی در میانسالی

    احساس خوشبختی در میانسالی

    احساس خوشبختی و شادی با تغییر سن وسال، در زنان و مردان مشابه است. زنان معمولاً بیشتر درگیر استرس و فشارهای روحی می‌شوند. آنهااغلب نگرانند و بیشتر هم غمگین و افسرده می‌شوند.

  • معضل اختلالات مصرف مواد در سالمندان

    معضل اختلالات مصرف مواد در سالمندان

    سن و پیری باعث تغییر در الگوهای مصرف مواد و مشکلات خاصی در این زمینه ایجاد می‌کند که از نظر اجتماعی و بهداشتی مهم هستند.سالمندی، دوره‌ای از زندگی است که با تغییرات جسمی، روانی و اجتماعی زیادی همراه است.

  • علایم اولیه و تغییرات رفتاری در بیماری آلزایمر

    علایم اولیه و تغییرات رفتاری در بیماری آلزایمر

    سوال کردن‌های تکراری، طول کشیدن زمان انجام کارهای عادی و همیشگی، فراموش کردن اسم اشیاء و حتی اسامی نزدیک‌ترین اعضای خانواده یا فراموش کردن مسیر بازگشت به خانه؛ همه این‌ها از دسته تغییر رفتارهایی هستند

  • میانسالان این توصیه را جدی بگیرند

    میانسالان این توصیه را جدی بگیرند

    تحقیقات جدید نشان می دهد اگر در دهه ۴۰ یا ۵۰ خود هستید و در خوابیدن و ماندن در خواب مشکل دارید، این نشانه خوبی برای سلامت مغز با افزایش سن نیست.

  • راهکار طلایی کنترل بیماری پروستات

    راهکار طلایی کنترل بیماری پروستات

    یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم می تواند به کنترل سرطان پروستات کمک کند.

  • فرار از چنگ آلزایمر با مصرف روزانه این ماده غذایی

    فرار از چنگ آلزایمر با مصرف روزانه این ماده غذایی

    گردو توانایی حذف رادیکال‌های آزاد، کاهش استرس اکسیداتیو و جلوگیری از مرگ سلولی ناشی از آلزایمر را دارد. مصرف روزانه گردو مسمومیت سلولی و نابودی نورون‌ها را به حداقل می‌رساند.

  • علائم اولیه آلزایمر چیست و چه باید کرد؟

    علائم اولیه آلزایمر چیست و چه باید کرد؟

    در حال حاضر درمان شناخته‌شده‌ای برای بیماری آلزایمر وجود ندارد، اما تحقیقات نشان می‌دهند که برخی عوامل در سبک زندگی می‌تواند بر ابتلا به این بیماری تاثیر بگذارد.

  • با این عادات آلزایمر نمی‌گیرید؛ تقویت حافظه با 5 ترفند ساده

    با این عادات آلزایمر نمی‌گیرید؛ تقویت حافظه با 5 ترفند ساده

    ظرفیت حافظه در افراد ثابت نیست و انعطاف‌پذیر است. برای استفاده کامل از این قابلیت و هم‌چنین پیشگیری از بیماری‌های مغزی، به‌ویژه زوال عقل و آلزایمر، باید همواره مغز را به کار بگیرید و آن را تمرین دهید.

فیلم روز
تصویر روز