آشپزی كودك
بازدید: 26144
-
پوره ماهی
استخوانهای ماهی را بگیرید. آنگاه ماهی را با روش بخارپز یا آبپز بپزید. سپس ماهی پخته را خرد کنید تا مطمئن شوید تمام استخوانهای آن خارج شده است.
-
سیب زمینی زنجبیلی
سیبزمینیها را در قابلمه بزرگی بریزید، آب بیفزایید، در ظرف را بگذارید و به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را کم کنید و 8 تا 12 دقیقه بپزید. در این هنگام روغن را در تابه بزرگی بریزید.
-
خورش کدو حلوایی و کاری
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه زنجبیل، زردچوبه، سیر و فلفل را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سپس زیره و گشنیز را بیفزایید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
-
پانی نی مرغ و اسفناج
نان را از لبه باز کنید. آنگاه درون نان را با کره آغشته کنید. سپس نیمی از پنیر را کف نان قرار دهید. حالا تخممرغ و اسفناج را مخلوط کنید و در تابه چربکرده بپزید و زیر و رو کنید تا دو طرف آن بپزد.
-
سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
کرفس، پیاز، ترهفرنگی، فلفل سبز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و در روغن تفت دهید. آنگاه سیبزمینی و آبسبزیجات را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید برای 15 تا 20 دقیقه به آرامی بجوشد تا سیبزمینی نرم شود.
-
پیتزای سالم خانگی
سس گوجهفرنگی را روی هر یک از نانهای پیتا بمالید. آنگاه روی آن به دلخواه از مواد بریزید و در پایان پنیر را رویش بپاشید. پیتزاها را در فر گرم کرده با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر خوب ذوب شود.
-
سوپ پنیر و سبزیجات
سبزیجات خرد کرده و آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و 4 ساعت بر روی حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات نرم شوند. آنگاه سس آماده و پنیر را به سوپ بیفزایید و ترکیب کنید تا پنیر خوب مخلوط شود.
-
پوره اسفناج و هویج
سبزیجات پخته را در مخلوطکن بریزید و آبمرغ یا سبزیجات را بیفزایید. سپس دستگاه را روشن کنید تا پوره شود. آنگاه در صورت نیاز از بقیه آب مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.
-
ساندویچ های گوشت و پنیر
روغن را در تابه مناسبی بریزید. آنگاه گوشت، قارچ، فلفل دلمهای و نمک را بیفزایید و آن را پیوسته روی حرارت هم بزنید تا گوشت بپزد و بدون آب شود. حالا روی نانها را برش بزنید و خمیر داخل نان را خالی کنید.
-
بیسکویت هویج و دارچین
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه روی یک سینی فر یا دو سینی کوچک کاغذ روغنی بیندازید. حالاآرد و بیکینگپودر را از الک عبور دهید و در کاسهای بریزید.
-
پیتزای تخم مرغ
تخممرغ، شیر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه تابهای به قطر تقریبی 18سانتیمتر را با روغن زیتون چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا روغن گرم شود. حالا مایه تخممرغ را درون تابه بریزید.
-
لقمه های ماهی تن
سیبزمینی پوست گرفته را در آب جوش بپزید تا نرم شود. آنگاه در کاسهای سیبزمینی را پوره کنید، قدری شیر و کمی کره به آن بیفزایید. حالا کنسرو ماهی تن، جعفری، پیازچه و کمی فلفل سیاه را به پوره سیبزمینی بیفزایید.