Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 بهمن 1403 - 07:41

آشپزی كودك

بازدید: 73500

  • پن‌کیک هویج

    پن‌کیک هویج

    تخم‌مرغ را با همزن دستی بزنید. آن‌گاه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و به تخم‌مرغ بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس یک‌دوم پیمانه شیر را افزوده و مخلوط کنید تا به صورت خمیر دربیاید. حالا سیب و هویج رنده کرده را بیفزایید.

  • پوره کدو حلوایی

    پوره کدو حلوایی

    پوست و دانه‌های کدو حلوایی را بگیرید و آن را خرد کنید. سپس همراه با آب در ظرف مناسبی بریزید، در ظرف را بگذارید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. آن‌گاه 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و کدو حلوایی نرم شود.

  • خرمای پر شده

    خرمای پر شده

    با استفاده از چاقوی تیزی، یک برش طولی روی هر کدام از خرماها ایجاد کرده، هسته را خارج و خرما را باز نمایید. هر کدام از خرماها را با نصف قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی پر کنید. سپس خرما را ببندید و روی آن شکلات بریزید.

  • موس کره بادام‌زمینی

    موس کره بادام‌زمینی

    موز و کره بادام‌زمینی را در دستگاه غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شود. اکنون در صورت تمایل روی آن را با شکلات تزئین کنید.

  • سوپ سیب‌زمینی

    سوپ سیب‌زمینی

    کره را در ظرف بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. آن‌گاه پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود. سپس سیب‌زمینی را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه در کره بپزید. حالا آب مرغ را بیفزایید، در ظرف را بگذارید و حدود 20 دقیقه صبر کنید

  • پلو کدو حلوایی

    پلو کدو حلوایی

    یک ظرف مناسب فر دارای در انتخاب کنید. روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه آب مرغ یا سبزیجات را روی گاز گرم کنید. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شود. حالا برنج را همراه با آویشن بیفزایید و حدود 2 دقیقه بپزید.

  • مینی پن‌کیک‌های چغندر

    مینی پن‌کیک‌های چغندر

    در کاسه مناسبی، چغندر و موز را با کمک یک چنگال پوره کنید. آن‌گاه آرد و تخم‌مرغ را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. برای اینکه بافت یکدست‌تری داشته باشید، از دستگاه غذاساز استفاده نمایید.

  • پوره انار، کدو‌حلوایی و گلابی

    پوره انار، کدو‌حلوایی و گلابی

    کدو‌حلوایی را 10 دقیقه بخارپز کنید و گلابی را به آن بیفزایید و دو دقیقه دیگر حرارت دهید. آن‌گاه همه مواد را در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شود. اکنون آن را از الک عبور دهید تا دانه‌ها جدا شوند.

  • سوپ عدس و براکلی

    سوپ عدس و براکلی

    در ظرف مناسبی روغن زیتون، هویج، کرفس، سیر و پیاز را بریزید و 3 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. آن‌گاه عدس، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، براکلی، آب سبزیجات، آویشن و زیره را اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید.

  • سالاد مرغ و انار

    سالاد مرغ و انار

    ماست، آب پرتقال، پودر سیر و پاپریکا را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال مخلوط کنید. آن‌گاه مرغ، کرفس و انار را به سس بیفزایید و خوب هم بزنید.

  • مافین اسپاگتی با نخود‌فرنگی و گوجه‌فرنگی

    مافین اسپاگتی با نخود‌فرنگی و گوجه‌فرنگی

    فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سه‌چهارم ظرف مناسبی را از آب پر کنید و به جوش بیاورید. زمانی که آب در حال جوش است، 1 قاشق سوپخوری نمک و اسپاگتی را بیفزایید، حرارت را کم کنید و 4 دقیقه کمتر از زمان نوشته شده

  • سوپ گل‌کلم و لوبیا

    سوپ گل‌کلم و لوبیا

    روغن را در ظرف بزرگی بریزید و 30 ثانیه گرم کنید. آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزایید و 3 دقیقه تفت دهید. سپس گل‌کلم، لوبیا سفید، آب مرغ، آویشن و زردچوبه را اضافه نمایید و به جوش بیاورید. حالا حرارت را کم کرده و حدود 30 دقیقه صبر کنید

فیلم روز
تصویر روز