آشپزی كودك
بازدید: 46226
-
فلافل
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سیبزمینیها را کمی روغن زیتون بمالید و حدود 30 تا 40 دقیقه بپزید تا مرکز آنها نرم شود. آنگاه در یخچال بگذارید تا خنک شود. شما میتوانید این کار را از روز قبل انجام دهید.
-
ناگت بدون گوشت
سیبزمینیها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید، برای 15 تا 20 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. آنگاه از آب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. نخود، سیبزمینی، نان، آرد سوخاری، تخممرغ، پنیر پارمسان و آویشن را در دستگاه غذاساز بریزید
-
کلوچه آسان و خوشمزه فقط با سه ماده
فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. آنگاه موز را در ظرف مناسبی له کنید تا یکدست شود. سپس با جو پرک مخلوط کنید و شکلات چیپسی را بیفزایید.با قاشق از مخلوط حاصل بردارید
-
سیبزمینی پر شده
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سیبزمینیها را خوب بشویید و تمیز کنید، روی آنها روغن زیتون بمالید و با چنگال روی آنها سوراخهایی ایجاد کنید. روی سینی فر کاغذ بیندازید، سیبزمینیها را روی آن قرار دهید و 40 تا 60 دقیقه بپزید
-
پاستا با براکلی و سس بادام هندی
بادام هندی را چند ساعت در آب خیس کرده و بعد آبکش نمایید. آنگاه بادام هندی، شیر، 1 حبه سیر و روغن زیتون را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید. سپس در تابهای 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 3 حبه سیر له کرده بریزید
-
بچه ها عاشق این غذای خوشمزه میشوند!
اگر دوست دارید روش تهیه یک غذا را یاد بگیرید که در نیم ساعت آماده میشود، مواد اولیه در دسترس دارد و میتواند محبوب بچه ها باشد، حتما توپک سیب زمینی را انتخاب کنید.
-
توپهای مرغ
مرغ چرخ کرده، تخممرغ، اسفناج، هویج، پوست لیمو، پنیر پارمسان و مقداری آرد سوخاری را با هم مخلوط کنید. از آن به اندازههای قاشق سوپخوری بردارید و به شکل توپ درآورید. روی آنها کمی روغن زیتون بریزید
-
مافین بادمجان
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم و قالبهای مافین را چرب کنید. آنگاه پوست بادمجانها را گرفته و رنده نمایید و آب اضافی را با فشار دادن با استفاده از دست یا دستمال آشپزخانه، خارج کنید و کنار بگذارید.
-
مافین ساده کدو حلوایی
فر را با حرارت 375 درجه سانتیگراد گرم و قالب مافین را چرب کنید. آنگاه در ظرف مناسبی، پوره کدو حلوایی را با ماست، کره، تخممرغ و وانیل مخلوط کنید. سپس آرد، شکر، ادویه، بیکینگپودر و نمک را بیفزایید.
-
سوپ عدس
عدس را از یک ساعت قبل یا یک شب در آب خیس کنید. در ظرف مناسبی روغن را گرم کنید، پیاز و سیر را بریزید و کمی تفت دهید. آنگاه زیره را بیفزایید. سپس هویج، عدس، سیبزمینی، عصاره سبزیجات و شیر را اضافه کنید
-
پاستا با مرغ و ترهفرنگی
فر را از قبل با حرارت 360 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماکارونی را مطابق نوشته روی بسته آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. آنگاه ترهفرنگی را در تابهای تفت دهید تا نرم شود.
-
پوره سبزیجات
سیبزمینی، کدو حلوایی و هویج را پوست گرفته، خرد کنید. سبزیجات را 10 دقیقه بالای آب در حال جوش یا در بخارپز بپزید. آنگاه ذرت را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر بپزید تا نرم شود.