Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 9 فروردین 1404 - 00:16

آشپزی كودك

بازدید: 80921

  • کروکت ماهی و گل‌کلم

    کروکت ماهی و گل‌کلم

    پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و در آب جوش 20 دقیقه بپزید. آن‌گاه گل‌کلم را 15 دقیقه بخارپز کنید. سپس فیله ماهی را به بخارپز اضافه نمایید و 5 دقیقه دیگر بپزید. حالا سیب‌زمینی را در ظرف بزرگی پوره کنید

  • توپ‌های خوشمزه کره بادام‌زمینی

    توپ‌های خوشمزه کره بادام‌زمینی

    در ظرف بزرگی، جوی پرک، چیا و شکلات چیپسی را بریزید و کنار بگذارید. آن‌گاه خرما و آب را در مخلوط‌کن بریزید و چند بار مخلوط کنید تا خرما به حالت خمیر در بیاید. سپس عسل، وانیل و کره بادام‌زمینی را بیفزایید

  • پوره سیب‌زمینی و گلابی

    پوره سیب‌زمینی و گلابی

    آب را همراه با سیب‌زمینی، گلابی و دارچین در ظرف مناسبی بریزید و بپزید تا سیب‌زمینی و گلابی نرم شوند. آن‌گاه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس آن را پوره کنید یا در دستگاه غذا‌ساز بریزید.

  • پوره بوقلمون و لوبیا سبز

    پوره بوقلمون و لوبیا سبز

    سیب‌زمینی و لوبیا سبز را 20 دقیقه بخارپز کنید. آن‌گاه گوشت بوقلمون را نیز بخارپز نمایید. سپس بوقلمون و سبزیجات را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط نمایید. در صورت نیاز، با آب پخت، رقیق کنید.

  • سیب‌زمینی ترد خوشمزه

    سیب‌زمینی ترد خوشمزه

    فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. در ظرف مناسبی آب ریخته و سیب‌زمینی را در آن بریزید. سیب‌زمینی را حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. آن‌گاه آبکشی کنید و 5 دقیقه صبر نمایید تا کمی خنک شود.

  • سوپ کدو حلوایی و عدس

    سوپ کدو حلوایی و عدس

    روغن زیتون را در ظرف بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن‌گاه پیاز، هویج و سیر را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز شفاف شود. سپس حرارت را کم کنید و زنجبیل و پودر کاری را بیفزایید و 30 ثانیه هم بزنید.

  • پن‌کیک هویج

    پن‌کیک هویج

    تخم‌مرغ را با همزن دستی بزنید. آن‌گاه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و به تخم‌مرغ بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس یک‌دوم پیمانه شیر را افزوده و مخلوط کنید تا به صورت خمیر دربیاید. حالا سیب و هویج رنده کرده را بیفزایید.

  • پوره کدو حلوایی

    پوره کدو حلوایی

    پوست و دانه‌های کدو حلوایی را بگیرید و آن را خرد کنید. سپس همراه با آب در ظرف مناسبی بریزید، در ظرف را بگذارید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. آن‌گاه 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و کدو حلوایی نرم شود.

  • خرمای پر شده

    خرمای پر شده

    با استفاده از چاقوی تیزی، یک برش طولی روی هر کدام از خرماها ایجاد کرده، هسته را خارج و خرما را باز نمایید. هر کدام از خرماها را با نصف قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی پر کنید. سپس خرما را ببندید و روی آن شکلات بریزید.

  • موس کره بادام‌زمینی

    موس کره بادام‌زمینی

    موز و کره بادام‌زمینی را در دستگاه غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شود. اکنون در صورت تمایل روی آن را با شکلات تزئین کنید.

  • سوپ سیب‌زمینی

    سوپ سیب‌زمینی

    کره را در ظرف بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. آن‌گاه پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود. سپس سیب‌زمینی را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه در کره بپزید. حالا آب مرغ را بیفزایید، در ظرف را بگذارید و حدود 20 دقیقه صبر کنید

  • پلو کدو حلوایی

    پلو کدو حلوایی

    یک ظرف مناسب فر دارای در انتخاب کنید. روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه آب مرغ یا سبزیجات را روی گاز گرم کنید. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شود. حالا برنج را همراه با آویشن بیفزایید و حدود 2 دقیقه بپزید.

فیلم روز
تصویر روز