Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 مرداد 1400 - 23:49

آشپزی كودك

بازدید: 34978

  • اسموتی هویج

    اسموتی هویج

    هویج‌ها را حدود 15 دقیقه در قابلمه کوچکی با مقدار کمی آب جوش بپزید تا نرم شوند. آنگاه از آب خارج کنید تا خنک شوند. هویج‌های پخته را در مخلوط‌کن بریزید و پوست پرتقال رنده کرده و آب پرتقال را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

  • پوره براکلی

    پوره براکلی

    بروکلی را بشویید و آن را بخارپز کنید تا نرم شود. سپس آن را همراه با روغن زیتون در مخلوط‌کن بریزید. حالا به مقدار لازم از مایعات به آن اضافه کنید تا پوره به غلظت مناسب برسد.

  • کوئیسادیلای مرغ و کلم

    کوئیسادیلای مرغ و کلم

    تابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید. تورتیلاها را روی تخته برش قرار دهید و پستوی کلم را روی یک طرف هر کدام از تورتیلاها بمالید. مرغ و پنیر را روی یک تورتیلا بریزید و تورتیلای دیگر را روی آن قرار دهید (به صورتی که سمت آغشته شده

  • اسموتی  ماست و میوه

    اسموتی ماست و میوه

    ماست را همراه با آبمیوه در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. میوه‌ها را به آن اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید تا اسموتی یکدستی حاصل شود.

  • املت یونانی

    املت یونانی

    اسفناج را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید. آنگاه پنیر فتا، پیازچه، شوید، فلفل و اسفناج را بیفزایید و به آرامی هم بزنید. روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. آنگاه مخلوط تخم‌مرغ را بیفزایید.

  • نان تست با کره بادام‌زمینی سیب و دارچین

    نان تست با کره بادام‌زمینی سیب و دارچین

    نان را کمی برشته کنید. آنگاه کره بادام‌زمینی را روی آن بمالید، تکه‌های سیب را روی آن قرار دهید و رویش دارچین بپاشید.

  • پوره سیب‌زمینی و سیب

    پوره سیب‌زمینی و سیب

    پوست سیب‌زمینی و سیب را گرفته، آنها را برش بزنید و همراه با بیشتر شیر، در تابه کوچکی بریزید. آن را به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بجوشد تا سیب‌زمینی نرم شود.

  • کراکر پنیری سبوس‌دار

    کراکر پنیری سبوس‌دار

    پنیر، کره، آرد، نمک و پودر سیر را در دستگاه غذاساز بریزید. آنگاه 1 قاشق سوپخوری از شیر یا آب به آن بیفزایید تا خمیر شود. اگر خمیر تشکیل نشد، 1 قاشق دیگر آب یا شیر اضافه کنید.

  • پیتزای مرغ و ذرت

    پیتزای مرغ و ذرت

    فر را از قبل با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پیتزا را در ظرف مناسبی قرار دهید و 5 تا 8 دقیقه بپزید تا کمی طلایی و ترد شود. آنگاه از فر خارج کنید و روی آن روغن زیتون بمالید و فلفل و پودر سیر بپاشید. سپس مرغ، ذرت و فلفل را روی خمیر بریزید

  • کباب مرغ

    کباب مرغ

    مواد لازم برای مزه‌دار کردن مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. آنگاه مرغ را بیفزایید و مخلوط کنید تا مرغ خوب به مواد آغشته شود. سپس در ظرف را بگذارید و آن را حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید. در صورتی که از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید

  • سیب  دارچینی برشته

    سیب دارچینی برشته

    فر را از قبل با حرارت 110 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر، کاغذ روغنی بیندازید. آنگاه سیب‌ها را به صورت حلقه‌ای و نازک، برش بزنید و هسته‌ها را خارج کنید. سپس برش‌ها را روی سینی فر قرار دهید و روی آنها کمی دارچین بپاشید.

  • پوره سیب اسفناج و براکلی

    پوره سیب اسفناج و براکلی

    سیب و براکلی را 7 دقیقه بخارپز کنید. آنگاه اسفناج را روی سیب و براکلی بریزید، در ظرف را بگذارید و 2 دقیقه دیگر بخارپز کنید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. تمام مواد را به مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز منتقل کنید

فیلم روز
تصویر روز