Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 23 خرداد 1403 - 22:43

آشپزی كودك

بازدید: 45904

  • بچه ها عاشق این غذای خوشمزه می‌شوند!

    بچه ها عاشق این غذای خوشمزه می‌شوند!

    اگر دوست دارید روش تهیه یک غذا را یاد بگیرید که در نیم ساعت آماده می‌شود، مواد اولیه در دسترس دارد و می‌تواند محبوب بچه ها باشد، حتما توپک سیب زمینی را انتخاب کنید.

  • توپ‌های  مرغ

    توپ‌های مرغ

    مرغ چرخ کرده، تخم‌مرغ، اسفناج، هویج، پوست لیمو، پنیر پارمسان و مقداری آرد سوخاری را با هم مخلوط کنید. از آن به اندازه‌های قاشق سوپخوری بردارید و به شکل توپ درآورید. روی آنها کمی روغن زیتون بریزید

  • مافین بادمجان

    مافین بادمجان

    فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم و قالب‌های مافین را چرب کنید. آن‌گاه پوست بادمجان‌ها را گرفته و رنده نمایید و آب اضافی را با فشار دادن با استفاده از دست یا دستمال آشپزخانه، خارج کنید و کنار بگذارید.

  • مافین ساده کدو  حلوایی

    مافین ساده کدو حلوایی

    فر را با حرارت 375 درجه سانتیگراد گرم و قالب مافین را چرب کنید. آنگاه در ظرف مناسبی، پوره کدو حلوایی را با ماست، کره، تخم‌مرغ و وانیل مخلوط کنید. سپس آرد، شکر، ادویه، بیکینگ‌پودر و نمک را بیفزایید.

  • سوپ عدس

    سوپ عدس

    عدس را از یک ساعت قبل یا یک شب در آب خیس کنید. در ظرف مناسبی روغن را گرم کنید، پیاز و سیر را بریزید و کمی تفت دهید. آن‌گاه زیره را بیفزایید. سپس هویج، عدس، سیب‌زمینی، عصاره سبزیجات و شیر را اضافه کنید

  • پاستا با مرغ و تره‌فرنگی

    پاستا با مرغ و تره‌فرنگی

    فر را از قبل با حرارت 360 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماکارونی را مطابق نوشته روی بسته آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. آنگاه تره‌فرنگی را در تابه‌ای تفت دهید تا نرم شود.

  • پوره سبزیجات

    پوره سبزیجات

    سیب‌زمینی، کدو حلوایی و هویج را پوست گرفته، خرد کنید. سبزیجات را 10 دقیقه بالای آب در حال جوش یا در بخارپز بپزید. آن‌گاه ذرت را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر بپزید تا نرم شود.

  • پوره لبو و هویج

    پوره لبو و هویج

    فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. لبو و هویج را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید. آن‌گاه هویج را 5 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش روی حرارت قرار دهید تا کمی بپزد.

  • توپ‌های انرژی‌بخش

    توپ‌های انرژی‌بخش

    همه مواد لازم را در دستگاه غذاساز بریزید تا خوب خرد شود. سپس آن را به صورت 30 توپ شکل بدهید. آن را در بشقاب بگذارید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

  • پوره اسفناج، سیب‌زمینی و هویج

    پوره اسفناج، سیب‌زمینی و هویج

    سیب‌زمینی و هویج را در ظرف مناسبی بریزید. روی آن را با آب جوش بپوشانید، در ظرف را بگذارید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و نرم شود. آنگاه آب را خالی کرده، سیب‌زمینی و هویج را پوره کنید.

  • پوره سیب‌زمینی و سیب

    پوره سیب‌زمینی و سیب

    سیب‌زمینی و سیب را پوست بگیرید و خرد کنید، همراه با مقدار بیشتر شیر در ظرف مناسبی بریزید، حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و نرم شود.

  • پاستا براکلی

    پاستا براکلی

    در ظرف بزرگی آب بریزید و به جوش بیاورید. سپس براکلی را در آن بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آن‌گاه براکلی را از آب خارج کنید و آن را در مخلوط‌کن بریزید. حالا اسفناج، آب مرغ یا سبزیجات، شیر، پنیر، کره و پودر سیر را بیفزایید و خوب مخلوط کنید

فیلم روز
تصویر روز