Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 آبان 1400 - 23:32

آشپزی كودك

بازدید: 36242

  • سالاد تخم‌مرغ

    سالاد تخم‌مرغ

    تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی قرار دهید، رویشان به مقدار کافی آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. آنگاه از روی حرارت بردارید. تخم‌مرغ‌ها را پس از خنک شدن، پوست بگیرید و خرد کنید. در کاسه مناسبی، ماست، سس خردل، آبلیمو، فلفل

  • املت براکلی و پنیر پارمسان

    املت براکلی و پنیر پارمسان

    تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن بزنید و کنار اجاق گاز قرار دهید. آنگاه روغن را در تابه‌ای گرم کنید. سپس بروکلی و موسیر را بیفزایید و حدود 5 دقیقه بپزید و خوب هم بزنید تا نرم شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را به تابه بیفزایید، ولی هم نزنید.

  • کوئیسادیلای کلم و اسفناج

    کوئیسادیلای کلم و اسفناج

    اسفناج، کلم، سیب، سیر، فلفل و مقداری از پنیر را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. آنگاه تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس یک تورتیلا بردارید و نیمی از مخلوط کلم، نیمی از لوبیا و نیمی از پنیر

  • خوراک مرغ و کاری

    خوراک مرغ و کاری

    روی مرغ، مقدار کمی نمک، فلفل و پودر کاری بپاشید. مقداری روغن در تابه بریزید و تکه‌های مرغ را در یک لایه در تابه بچینید و حدود 3 دقیقه بپزید و هم بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. آنگاه مرغ‌های نیمه پخته را در کاسه مناسبی بریزید و آن را کنار بگذارید.

  • سوپ سیب ‌زمینی

    سوپ سیب ‌زمینی

    روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آنگاه پیاز و کرفس را بیفزایید و حدود 5 دقیقه بپزید. گاهی هم بزنید تا خوب نرم شود. سپس سیر و جعفری را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید و هم بزنید. حالا سیب‌زمینی

  • نوشیدنی زردآلو و هلو

    نوشیدنی زردآلو و هلو

    شیر، زردآلو، هلو، هویج، وانیل و عسل را در مخلوط‌کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

  • تاکوی مرغ

    تاکوی مرغ

    گوجه‌فرنگی، سیر، پودر چیلی و زیره را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ را بیفزایید تا مرغ‌ها به آن آغشته شوند. در ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.

  • پاستا با گوشت چرخکرده تابه‌ای

    پاستا با گوشت چرخکرده تابه‌ای

    روغن را در تابه مناسبی گرم کنید و گوشت، قارچ و پیاز را بیفزایید، هم بزنید و حدود 10 دقیقه بپزید تا رنگ گوشت عوض شود و بیشتر آب قارچ تبخیر شود. آنگاه رب گوجه‌فرنگی، آب، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید. سپس پاستا را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید.

  • دونات سیب

    دونات سیب

    سیب را به صورت حلقه‌ای و به ضخامت حدود نیم سانتیمتر برش بزنید و هسته را به آرامی جدا کنید. روی هر کدام از برش‌های سیب، کره بادام‌زمینی بمالید و پودر نارگیل بپاشید.

  • سوپ براکلی

    سوپ براکلی

    پیاز و کرفس را حدود 5 دقیقه در تابه تفت دهید و هم بزنید تا نرم شود. آنگاه سیر و جعفری را بیفزایید و هم بزنید و 10 ثانیه بپزید تا عطر آن بلند شود. سپس براکلی را بیفزایید، آب و آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.

  • شکلات‌های مقوی کره بادام‌زمینی

    شکلات‌های مقوی کره بادام‌زمینی

    خرما را 10 دقیقه در آب گرم بخیسانید. سپس از آب خارج کنید و آب آن را نگه دارید. در این هنگام، روی یک قالب مربعی شکل کاغذ بیندازید. بگذارید کاغذ کمی از دو طرف آویزان باشد. کمی روی کاغذ را چرب کنید.

  • پیتزای کدو سبز لقمه‌ای

    پیتزای کدو سبز لقمه‌ای

    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه کدو را با چاقوی تیزی به صورت دایره‌ای برش بزنید. برش‌های کدو را چند دقیقه روی حوله کاغذی بگذارید تا رطوبت آنها گرفته شود. سپس سینی فر را کمی چرب کنید یا روی آن کاغذ روغنی بیندازید.

فیلم روز
تصویر روز