Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 18 آذر 1398 - 06:19

آشپزی كودك

بازدید: 26144

  • پوره ماهی

    پوره ماهی

    استخوان‌های ماهی را بگیرید. آن‌گاه ماهی را با روش بخارپز یا آبپز بپزید. سپس ماهی پخته را خرد کنید تا مطمئن شوید تمام استخوان‌های آن خارج شده است.

  • سیب زمینی زنجبیلی

    سیب زمینی زنجبیلی

    سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه بزرگی بریزید، آب بیفزایید، در ظرف را بگذارید و به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را کم کنید و 8 تا 12 دقیقه بپزید. در این هنگام روغن را در تابه بزرگی بریزید.

  • خورش کدو حلوایی و کاری

    خورش کدو حلوایی و کاری

    روغن را در ظرف مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه زنجبیل، زردچوبه، سیر و فلفل را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سپس زیره و گشنیز را بیفزایید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • پانی نی مرغ و اسفناج

    پانی نی مرغ و اسفناج

    نان را از لبه باز کنید. آن‌گاه درون نان را با کره آغشته کنید. سپس نیمی از پنیر را کف نان قرار دهید. حالا تخم‌مرغ و اسفناج را مخلوط کنید و در تابه چربکرده بپزید و زیر و رو کنید تا دو طرف آن بپزد.

  • سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

    سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

    کرفس، پیاز، تره‌‌فرنگی، فلفل سبز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و در روغن تفت دهید. آنگاه سیب‌زمینی و آب‌سبزیجات را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید برای 15 تا 20 دقیقه به آرامی بجوشد تا سیب‌زمینی نرم شود.

  • پیتزای سالم خانگی

    پیتزای سالم خانگی

    سس گوجه‌فرنگی را روی هر یک از نان‌های پیتا بمالید. آن‌گاه روی آن به دلخواه از مواد بریزید و در پایان پنیر را رویش بپاشید. پیتزاها را در فر گرم کرده با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر خوب ذوب شود.

  • سوپ پنیر و سبزیجات

    سوپ پنیر و سبزیجات

    سبزیجات خرد کرده و آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و 4 ساعت بر روی حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات نرم شوند. آن‌گاه سس آماده و پنیر را به سوپ بیفزایید و ترکیب کنید تا پنیر خوب مخلوط شود.

  • پوره اسفناج و هویج

    پوره اسفناج و هویج

    سبزیجات پخته را در مخلوط‌کن بریزید و آب‌مرغ یا سبزیجات را بیفزایید. سپس دستگاه را روشن کنید تا پوره شود. آن‌گاه در صورت نیاز از بقیه آب مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.

  • ساندویچ های گوشت و پنیر

    ساندویچ های گوشت و پنیر

    روغن را در تابه مناسبی بریزید. آن‌گاه گوشت، قارچ، فلفل دلمه‌ای و نمک را بیفزایید و آن را پیوسته روی حرارت هم بزنید تا گوشت بپزد و بدون آب شود. حالا روی نان‌ها را برش بزنید و خمیر داخل نان را خالی کنید.

  • بیسکویت هویج و دارچین

    بیسکویت هویج و دارچین

    فر را از قبل با حرارت 180 د‌رجه سانتیگراد‌ گرم کنید‌. آن‌گاه روی یک سینی فر یا د‌و سینی کوچک کاغذ روغنی بیند‌ازید‌. حالاآرد‌ و بیکینگ‌پود‌ر را از الک عبور د‌هید‌ و د‌ر کاسه‌ای بریزید‌.

  • پیتزای تخم مرغ

    پیتزای تخم مرغ

    تخم‌مرغ، شیر،‌ نمک و فلفل را د‌ر ظرف مناسبی بریزید‌ و با همزن د‌ستی هم بزنید‌. آن‌گاه تابه‌ای به قطر تقریبی 18سانتیمتر را با روغن زیتون چرب کنید‌ و روی اجاق بگذارید‌ تا روغن گرم شود‌. حالا مایه تخم‌مرغ را د‌رون تابه بریزید‌.

  • لقمه های ماهی تن

    لقمه های ماهی تن

    سیب‌زمینی پوست گرفته را در آب جوش بپزید تا نرم شود. آن‌گاه در کاسه‌ای سیب‌زمینی را پوره کنید، قدری شیر و کمی کره به آن بیفزایید. حالا کنسرو ماهی تن، جعفری، پیازچه و کمی فلفل سیاه را به پوره سیب‌زمینی بیفزایید.

فیلم روز
تصویر روز