Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 04:11

آشپزی كودك

بازدید: 24736

  • اسموتی هندوانه

    اسموتی هندوانه

    تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید تا یکنواخت شود. آن‌گاه اسموتی را در لیوان ریخته و به کودک بدهید.

  • لقمه های سوخاری از سیب زمینی

    لقمه های سوخاری از سیب زمینی

    تخم‌مرغ‌ها را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. آن‌گاه سیب‌زمینی، نمک، فلفل، زعفران، پیاز و پنیر موزارلا را افزوده و قدری دیگر آن را هم بزنید. سپس کف دست را مرطوب کنید.

  • پوره سیب و دارچین

    پوره سیب و دارچین

    سیب‌ها،‌ آب و دارچین را در قابلمه متوسطی بریزید، آن‌گاه در ظرف را بگذارید و 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا سیب‌ها نرم شوند. حالا بگذارید کمی خنک شوند.

  • لازانیای بادمجان

    لازانیای بادمجان

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه دو طرف برش‌های بادمجان را کمی روغن بمالید و آنها را روی سینی فر که کاغذ انداخته‌اید، بگذارید. سپس سینی را در فر قرار دهید.

  • سالاد پاستا و کاری

    سالاد پاستا و کاری

    در قابلمه متوسطی، پاستا را مطابق دستور نوشته شده بر روی بسته آن بپزید. پس از 1 دقیقه، هویج، براکلی و نخود را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید. سپس پاستا، هویج، براکلی و نخود را آبکشی کنید.

  • لقمه های مرغ عسلی

    لقمه های مرغ عسلی

    مرغ را در کاسه‌ای قرار دهید و روی آن سویا سس، آبلیمو و عسل را بریزید. آن‌گاه آن را کنار بگذارید تا مزه‌دار شود. حالا مرغ را خارج کنید. روغن را در تابه‌ای بریزید.

  • پوره سالمون،‌ سیب زمینی و اسفناج

    پوره سالمون،‌ سیب زمینی و اسفناج

    روغن را در قابلمه کوچکی بریزید و گرم کنید. آنگاه تره‌فرنگی و سیب‌زمینی را به آن بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی و آب یا آب سبزیجات را اضافه کنید.

  • ساندویچ سبزیجات با سس پستو

    ساندویچ سبزیجات با سس پستو

    نان‌ها را با سس پستو آغشته کنید و یک ورق پنیر رویش بگذارید. سپس رویش یک لایه پوره سیب‌زمینی بمالید. حالا پیاز، فیله گوجه‌فرنگی و خیارشور را روی 4 لایه از نان‌ها قرار دهید.

  • سالاد پاستا و کاری

    سالاد پاستا و کاری

    در اواخر پخت پاستا، هویج، براکلی و نخود را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید. سپس آب را خالی کنید و بگذارید کمی خنک شود. در این هنگام،‌ بقیه مواد لازم را در کاسه کوچکی بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • فریتاتای سبزیجات

    فریتاتای سبزیجات

    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. مخلوط سبزیجات (شامل کرفس، ‌هویج، فلفل دلمه‌ای، نخود فرنگی تازه با غلاف و براکلی) را بخارپز کنید. تخم‌مرغ‌ها را همراه با شیر، به سبزیجات بیفزایید.

  • سوپ سبزیجات

    سوپ سبزیجات

    روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 4 دقیقه تفت دهید. سیر را بیفزایید و تفت دهید. حالا آب مرغ،‌ گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، جعفری، برگ بو و آویشن را اضافه کنید.

  • پوره مرغ و سیب زمینی

    پوره مرغ و سیب زمینی

    مرغ را در قابلمه کوچکی ریخته، روی آن به مقدار کافی آب جوش بریزید تا روی آن را بپوشاند. مرغ را 25 دقیقه بپزید تا زمانی که رنگ آن از صورتی دربیاید. آنگاه از قابلمه خارج کنید تا خنک شود.

فیلم روز
تصویر روز