گياهان دارويی
بازدید: 412735
-
نسخه طب سنتی برای دلدردهای قاعدگی
به گفته یک متخصص طب سنتی، اگر قاعدگی دردناک دارید، در روزهای خونریزی قاعدگی و حتی چند روز قبل از شروع خونریزی به این توصیه ها و پرهیز ها توجه کنید.
-
مصرف بیش از حد دمنوشهای گیاهی برای آنفلوانزا میتواند خطرناک باشد
مصرف بیرویه اسانسها و عصارههای غلیظ گیاهی میتواند موجب تحریک مخاط، تهوع یا ناراحتیهای گوارشی شود، ولی مصرف متعادل دمنوشهای رقیقشده در طول روز، رویکردی ایمن و کمککننده است.
-
مزاج سرد و خشک پاییز و چالشهای جسمی و روانی آن
پزشک و دستیار تخصصی پزشکی پیشگیری و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: پاییز در طب ایرانی دارای مزاج سرد و خشک است که این ویژگی سبب افزایش بروز بیماریهای پوستی همچون اگزما، خشکی و ترک لبها میشود
-
شش دمنوش عالی برای مقابله با آلودگی هوا
گیاهان مختلفی در طبیعت وجود دارد که دمنوش آنها از دستگاه تنفسیمان در برابر آلودگی هوا محافظت میکند.
-
خواص و مضرات دارچین
دارچین یکی از ادویههای محبوبی است که در آشپزی و همینطور دمنوشها کاربرد دارد و بسیار پرفایده است. اما مصرف بیش از حد این ادویه منجر به صدمات کبدی یا واکنشهای حساسیتی میشود.
-
فواید تغذیهای زنجبیل
زنجبیل از دیرباز در تهیه غذاها و همینطور درمان بعضی موارد کاربرد داشته و مورد توجه بوده است.
-
گرم کردن بدن به روشهای سنتی و خانگی
به گفته یک پزشک و مشاور سبک زندگی سالم، سرماخوردگی بیماری با مسمایی است و اسم به جایی برای آن انتخاب شده چون سرما در ایجاد آن نقش اساسی دارد.
-
بهترین دمنوش ها برای آلودگی هوا
این دمنوشها درمان قطعی نیستند اما میتوانند نقش مهمی در کاهش اثرات آلایندهها و احساس سنگینی ناشی از تنفس هوای آلوده داشته باشند.
-
رازیانه ؛ معجزه طبیعی برای زنان یا دردسر پنهان؟
رازیانه به دلیل خواص متعدد خود همیشه در طب سنتی جایگاه ویژهای داشته است و بررسی تازهای نشان میدهد این گیاه چگونه در بخشهای مختلف سلامت زنان مطرح شده است.
-
خواص عناب برای سلامتی
عناب یکی از میوههای مغذی و مفید است که در طب سنتی به عنوان درمانگر بسیاری از بیماریها شناخته میشود، این میوه کوچک و شیرین به دلیل خواص فراوان خود در تقویت سیستم ایمنی، کاهش فشار خون
-
زمان طلایی ادویهها؛ چرا شناخت لحظه درستِ افزودن عطرها طعم غذا را دگرگون میکند؟
زردچوبه هرگز نباید خام روی غذا ریخته شود. حرارتِ مستقیمِ ۳۰ تا ۴۵ ثانیهای آن را بیدار میکند، تلخیاش را میگیرد و رنگ طلاییاش را آزاد میکند. اما اگر بیش از یک دقیقه روی حرارت مستقیم بماند، طعمش میسوزد و بوی خاکی پیدا میکند.
-
چگونه راحت به خواب رویم؟
به گفته یک پزشک متخصص طب سنتی، افرادی که مزاج بدن یا مغزشان گرم و خشک است، خوابهای سبک و کوتاه دارند و کسانی که مزاج بدن و مغزشان مقداری رطوبت دارد یعنی سرد و تر است، خوابهای عمیق و طولانی تری دارند.









