سوالات رایج آشپزی
بازدید: 51458
-
روش تهیه سس كارامل
روش تهیهی سس كارامل را توضیح دهید؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی برای تهیه سس كارامل میتوانید از دو روش استفاده كنید. در روش اول شكر را كارامل كنید و بعد قدری آب روی آن بریزید و بجوشانید تا سس قدری غلیظ شود. غلظت این سس بعد از سرد شدن...
-
تهیه ترافل برای تزئین کیک
چطور میتوان برای تزئین روی كیك، ترافل درست كرد لطفاً توضیح دهید. پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی از مخلوط خردههای كیك، قدری شكلات آبكرده، خامه ساده و مارمالاد زردآلو میتوانید ترافل تهیه كنید و آنها را در خردههای بو داده انواع مغزها مثل...
-
طرز استفاده گیاه وانیل
گیاه وانیل را چگونه استفاده كنیم؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی شكافی روی ساقه وانیل ایجاد كنید و محتویات داخلش را درآورید و مصرف كنید. همچنین میتوانید ساقه وانیل را در شیر بیندازید تا معطر شود.
-
مصارف پودر کاسترد
لطفا بفرمائید پودر كاسترد چه مصارفی دارد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی پودر كاسترد برای تهیه برخی دسرها به مصرف میرسد و استفاده از آن برای غلیظ كردن دسر و كرم میباشد. چنانچه این پودر در دسترس نباشد میتوانید به جای آن از آرد ذرت استفاده كنید.
-
تهیه میوه گلسه در منزل
آیا میتوان در منزل میوه گلسه درست كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی بله میتوانید میوههای مختلف را گلسه كنید و برای این كار میباید از میوههای سالم و بسیار مرغوب بهره بگیرید و آن را به دفعات در شربت غلیظ بجوشانید و از شربت درآورید تا به مرور...
-
تبدیل میلی لیتر به گرم و بالعکس
آیا میتوان میلیلیتر را به گرم و یا بالعكس گرم را به میلیلیتر تبدیل كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی مقیاس اندازهگیری مایعات میلیلیتر و لیتر است. در حالی كه برای اندازهگیری جامدات از مقیاس گرم و كیلوگرم بهره میگیریم.
-
منظور از وانیلین چیست؟
منظور از وانیلین چیست و جایگزین آن چیست؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی وانیلین كریستالهای سفید رنگ تشكیلشده بر روی ساقه وانیل است كه همان میوه درخت وانیل میباشد و به جای آن میتوانیم از اسانس وانیل استفاده كنیم.
-
گرفتن کف شیر بدون دستگاه اسپرسو
اگر در منزل دستگاه اسپرسو نداشته باشیم چطور میتوانیم كف شیر را بگیریم؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی برای تهیه قهوهی اسپرسو به كف شیر نیاز نداریم. چنانچه بخواهید در منزل كاپوچینو تهیه كنید، میباید قدری شیر در لیوان یا ظرف گودی بریزید و...
-
کره دانمارکی چیست؟
منظور از كره دانماركی چیست؟ چرا در تهیه شیرینی دانماركی باید از این كره استفاده كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی كره مخصوص خمیر دانماركی و خمیر هزار ورق بافت مناسب و منسجمی دارد كه به راحتی در دمای محیط آب نمیشود و به همین علت برای تهیه این...
-
تهیه خمیر کدایف در منزل
چطور میتوان در منزل خمیر كدایف تهیه كرد؟ پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی برای تهیه این خمیر میباید از وسیله مخصوص رشته كردن آن استفاده كنید و گفتنی است كه خمیر تهیهشده در منزل امكان كیفیت خمیر تهیهشده با دستگاههای صنعتی را ندارد و مرغوب...
-
آماده کردن نخود برای فلافل
برای تهیهی فلافل، نخود را چگونه آماده كنیم؟ پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی نخود را از شب قبل در آب خیس كنید و بعد آن را با درجهی ریز چرخگوشت چرخ كنید.
-
روش تهیه پیازداغ ترد
برای اینكه پیازداغی خشك و ترد داشته باشیم چگونه عمل میكنیم؟ پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی هنگام سرخ كردن پیاز را زیاد هم نزنید. پیاز را در روغن فراوان سرخ كنید و در نهایت در صافی بریزید تا روغن اضافی از آن جدا شود. سپس در شیشهی تمیزی بریزید و در...