بارداری و زایمان
بازدید: 67519
-
پشت پرده زایمان زودرس
زایمان زودرس (Preterm Labor) به وضعیتی گفته میشود که در آن، بروز انقباضات منظم رحمی به باز شدن دهانه رحم و تولد پیش از موعد (بین هفته 20 تا 37 بارداری) نوزاد که «نوزاد نارس» نام دارد، منجر میگردد.
-
الزامات برنامهریزی برای زایمان
روز زایمان و روز تولد فرزندتان از مهمترین روزهای زندگیتان است. اهمیت این روز برای هر مادری آنقدر زیاد است که از چند روز قبل دچار اضطراب میشود، ولی به روشهای مختلف میتوان به این اضطراب غلبه پیدا کرد.
-
ملاحظات دارویی در دوران بارداری
در طول دوران بارداری، ممکن است شرایطی پیش آید که حس کنید اصلا روبراه نیستید، ولی از طرفی هم ندانید در شرایطی که حالتان خوب نیست، امکان مصرف قرصها و داروهایی که قبلا بدون نسخه پزشک از آنها استفاده میکردید
-
توصیههای بهداشتی پس از زایمان ( قسمت اول )
دوران بعد از از زایمان از زمان خاتمه زایمان شروع میشود و تا زمانی که تغییرات ایجاد شده در بدن در اثر حاملگی به فرم قبلی خود برمیگردد، ادامه مییابد. این زمان به طور معمول حدود ۴۰ روز طول میکشد.
-
چگونه با مسائل مادری دست و پنجه نرم کنیم؟
خانمها از روزی که ازدواج میکنند توصیههای زیادی را درباره مادری دریافت میکنند.
-
زایمان طبیعی بهتر است یا سزارین؟
تمایل به عمل سزارین و بالا رفتن آمار آن موجب شد که طرح برنامه ترویج زایمان طبیعی تحول نظام سلامت مطرح و انجام شود تا آمار بالای سزارین جای خود را به زایمان طبیعی دهد که بنا به گفته برخی از ماماها این امر تا حدودی م
-
افسردگی پس از زایمان چیست؟
یک روانشناس گفت: افسردگی پساز زایمان ترکیب پیچیدهای از تغییرات جسمی، عاطفی و رفتاری است که ممکن است پساز زایمان اتفاق بیفتد.
-
مهمترین چالش فرزندآوری
تغییر رویکرد در سیاستهای جمعیتی کشور، باعث شد تا توجه بیشتری به چالشهای فرزندآوری شود و اینکه چه موانعی پیش روی زوجین برای فرزندآوری وجود دارد.
-
رژیم گیاهخواری برای بارداری زنان خطر دارد؟
نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد رژیم گیاهخواری ممکن است باردار شدن را برای زنان دشوارتر کند.
-
چند راهکار ساده و موثر برای افزایش امکان بارداری
داشتن مشکل در باروری می تواند برای بسیاری از افراد ناخوشایند باشد.
-
خوردن جگر برای مادران باردار خطرناک است
جگر پروتئین خوبی دارد و ویتامین B12 بدن را تأمین میکند و به درمان کمخونی کمک میکند. جگر محلی است که هورمونهای اضافی را غیر سمی میکند و وقتی جگر هر حیوانی را برای مصرف میگیریم
-
روشهای تشخیص سندروم داون در دوران جنینی
سندرم داون یک اختلال ژنتیکی است که ناشی از تقسیم سلولی غیرطبیعی در کپی کامل یا جزئی کروموزوم 21 اضافی است. این مواد ژنتیکی اضافی منجر به تغییرات رشدی و ویژگی های فیزیکی سندرم داون می شوند.