Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 فروردین 1399 - 04:52

تغذيه

بازدید: 38943

  • تغذیه کودکان زیر 3 سال

    تغذیه کودکان زیر 3 سال

    از یک سو توجه، نگرانی و سوالات بی‌شمار خانواده‌‌ها درباره به تغذیه کودکان و نوجوانان و از سوی دیگر کمبود یک منبع علمی معتبرکه جدای از پرداختن به جنبه‌‌های تخصصی، به صرف جهت استفاده عمومی در سطح جامعه در نظر گرفته شده باشد.

  • نقش کلیدی تغذیه در بدنسازی

    نقش کلیدی تغذیه در بدنسازی

    به‌طور کلی، تمرینات بدن‌سازی و برنامه‌ی غذایی به دو فاز حجم و کات تقسیم می‌شود. هدف فاز حجم، ساخت ماهیچه است درحالی‌که فاز کات بر حفظ ماهیچه‌ی تشکیل‌شده هم‌زمان با از دست دهی چربی بدن تأکید دارد.

  • درمانگرهای ارگانیک

    درمانگرهای ارگانیک

    پست بیوتیک‌ها ترکیباتی هستند که طی فرآیند تخمیر باکتری‌های پروبیوتیک تولید می‌شوند. هنگامی‌که پروبیوتیک ها با انواع خاصی از مولکول‌های فیبر تغذیه می‌شوند، مواد زائدی را بر جای می‌گذارند که به آن‌ها پست بیوتیک می‌گویند.

  • بخور و نخورهای زمستانی!

    بخور و نخورهای زمستانی!

    کاهش تحرک جسمی، پیاده‌روی، ورزش، کوهنوردی و ... به علت سرمای هوا و کمتر بیرون رفتن از منزل مگر در موارد ضروری گذراندن اوقات بیشتر در فضاهای بسته و درنتیجه تحرک جسمی کمتر.

  • پیشگیری و کنترل فشارخون

    پیشگیری و کنترل فشارخون

    یک مطالعه که در سال 2019 منتشر شد، تأثیر مصرف گردو بر فشارخون را موردبررسی قرارداد. و به این نتیجه رسیدند که افرادی كه روزانه مقدار زیادی گردو مصرف می‌کنند، كاهش قابل‌توجهی در فشارخون آن‌ها مشاهده شد. البته باید تحقیقات بیشتری برای اثبات این‌گونه یافته‌ها

  • تأثیرات متفاوت قندها در بدن

    تأثیرات متفاوت قندها در بدن

    گلوکز بعد از برطرف نمودن انرژی موردنیاز کبد و سیر شدن آن، اجازه ادامه حرکت و خروج از کبد را یافته و در مسیر حرکت جریان خون به تمام بافتها و سلول‌ها سر می‌زند تا احتیاجات آن‌ها را به انرژی در ارگانهای مختلف مثل عضلات، مغز و اعصاب برطرف نماید.

  • فواید عنصر مس برای بدن

    فواید عنصر مس برای بدن

    بدن می‌تواند مس اضافی را دفع کند اما به دلیل تداخل در جذب مس و روی، دریافت بیش‌ازاندازه مس باعث عدم جذب روی می‌شود و بالعکس، در هر دو حالت پیامدهای آن برای بدن می‌تواند جدی و حتی کشنده باشد.

  • کدام غذا؛ کدام مزاج؟

    کدام غذا؛ کدام مزاج؟

    نوشیدن روزانه یک تا سه لیوان آب‌زرشک، نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت و نیم بعدازآن، همچنین سکنجبین طبیعی شب‌ها نیم تا یک لیوان (یا نیم ساعت بعد از غذاها) برای افراد صفراوی مفید است.

  • همه چیز درباره آفلاتوکسین

    همه چیز درباره آفلاتوکسین

    وظیفه دستگاه‌های نظارتی، ارزیابی دقیق عملکرد مراکز مختلف جمع‌آوری شیر و کارخانه‌های تولید شیر پاستوریزه به‌منظور کسب اطمینان از سلامت محصولات آن‌ها با نظارت و نمونه‌برداری ادواری از سطوح تولید و عرضه و سنجش باقیمانده آلاینده‌ها و همچنین مقدار سم آفلاتوکسی

  • عبور از زمستان با پر سیاوش

    عبور از زمستان با پر سیاوش

    پر سیاوش بومی اروپاست كه بعدها به نواحی مختلف آمریكا برده و سازگار شده است. این گیاه را از قدیم در اروپا به‌صورت شربت تهیه می‌كردند كه بیشتر در فرانسه و آلمان مصرف می‌شد. این شربت اكثراً به‌عنوان ضد سرفه و خلط‌آور مورد استفاده می‌باشد.

  • غذادرمانی در عفونت‌ها

    غذادرمانی در عفونت‌ها

    علائم بیماری با توجه به نوع میکروارگانیسم و گستردگی عفونت تفاوت دارد. عفونت غالبا باعث کاهش اشتها و اختلال در جذب مواد مغذی از مجرای گوارشی می‌شود. افزایش دمای بدن، خستگی، سردرد، و سایر انواع درد از جمله علائم مربوط به عفونت‌ها هستند.

  • شما هم به جشن ۸۷ سالگی «سحرخیز» دعوتید

    شما هم به جشن ۸۷ سالگی «سحرخیز» دعوتید

    امکان نداره کسی که با آشپزی سر و کار داره، اسم سحرخیز رو نشنیده باشه و یا از محصولاتش استفاده نکرده باشه.

فیلم روز
تصویر روز