Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 8 آذر 1402 - 01:38

روانشناسی كودكان

بازدید: 59250

  • دعوا‌های والدین چه آسیبی به شخصیت کودک می‌زند؟

    دعوا‌های والدین چه آسیبی به شخصیت کودک می‌زند؟

    قدیمی‌ها می‌گفتند: «دعوا نمک زندگی است»، اما اگر شورش درآید زندگی را به کام تمام اعضای خانواده خصوصاً فرزندان تلخ می‌کند.

  • راهکارهایی برای شادی و نشاط فرزندان

    راهکارهایی برای شادی و نشاط فرزندان

    به تغذیه کودک خود توجه ویژه‌ای داشته باشید. تغذیه کودک‌تان باید حاوی مقدار کافی لبنیات و پروتئین باشد. این دو گروه غذایی بیشتر از بقیه موارد مهم هستند، لذا مصرف کافی آنها باعث جلوگیری از بسیاری از اختلالات یادگیری و ذهنی می‌شود.

  • راه‌های مقابله بـا تـرس

    راه‌های مقابله بـا تـرس

    ترس‌ها را به سه دسته ترس سفید، زرد و قرمز طبقه‌بندی کردیم. با توجه به اهمیت ترس در رفتار و شخصیت هر فرد و تاثیر آن در زندگی فرد مدیریت و مقابله با ترس‌ها اهمیت پیدا می‌کند.

  • راهکارهای تشخیص زودهنگام اوتیسم در نوزادان

    راهکارهای تشخیص زودهنگام اوتیسم در نوزادان

    والدین با توجه به برخی از علائم رفتاری کودک می‌توانند قبل از یک سالگی وجود اختلال اوتیسم را تشخیص دهند، اما تشخیص تخصصی اوتیسم می‌تواند در غربالگری 9 ماهگی کودک صورت گیرد. همچنین غربالگری‌های

  • پرورش نیک‌خویی در دنیای پرخشونت امروز

    پرورش نیک‌خویی در دنیای پرخشونت امروز

    یکی از وظایف عمده والدین این است که اهمیت مهربان بودن را در کودکی به فرزندان‌شان تفهیم کنند، اما قبل از آن لازم است نیک‌خویی را در زندگی خود مقدم دانسته و آگاهانه این موضوع را به کودکان‌شان آموزش دهند.

  • هرگز این اسباب‌بازی را برای کودکتان نخرید

    هرگز این اسباب‌بازی را برای کودکتان نخرید

    دانشمندان ثابت کرده‌اند که هیچ‌چیز برای کودک بهتر از یک اسباب‌بازی نیست. اسباب‌بازی‌ها به رشد توانایی‌های خاصی در کودکان کمک می‌کنند؛ بنابراین، درروند بازی، توانایی‌های ذهنی کودک رشد می‌کند و حافظه او بهبود می‌یابد

  • ۸ عادت آزاردهنده کودکان که در واقع طبیعی هستند

    ۸ عادت آزاردهنده کودکان که در واقع طبیعی هستند

    یکی از رفتار‌های آزاردهنده کودکان سرکشی کردن است. یک کودک خوب و آرام ناگهان شروع به رد کردن هر چیزی می‌کند که والدینش به او پیشنهاد می‌کنند. آن‌ها حتی در مورد چیز‌هایی که دوست دارند بحث می‌کنند.

  • ۸ راهکار برای کاهش اضطراب دانش‌آموزان

    ۸ راهکار برای کاهش اضطراب دانش‌آموزان

    با آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، مراقبت از بهداشت روانی دانش‌آموزان که وارد محیط‌های آموزشی و مدرسه جدید می‌شوند، اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

  • با « گریه‌های» کلاس اولی‌ها چه کنیم؟

    با « گریه‌های» کلاس اولی‌ها چه کنیم؟

    یک روانشناس کودک و نوجوان خطاب به والدین دانش آموزان کلاس اولی تاکید کرد که حتما اول مهر به عنوان نخستین روز از آغاز سال تحصیلی همراه بچه‌ها باشند و آنها را به مدرسه ببرند.

  • بیش فعالی در کودکان چیست و چه علائمی دارد؟

    بیش فعالی در کودکان چیست و چه علائمی دارد؟

    اختلال کمبود توجه، بیش فعالی (ADHD) یک مشکل سلامت روانی است که درواقع سطوح بیش از حد بیش فعالیت و رفتارهای تکانشی در افراد مبتلا را سبب می‌شود.

  • والدین کلاس اولی‌ها بخوانند

    والدین کلاس اولی‌ها بخوانند

    حمزه جبلی تاکید کرد: تهیه مدادهای سه گوش؛ در نحوه صحیح دست گرفتن مداد و تسهیل نوشتن به دانش آموز کمک می‌کند همچنین این نکته را فراموش نکنند

  • انواع ترس را بشناسید

    انواع ترس را بشناسید

    ترس به مفهوم استرس و واهمه داشتن انسان می‌باشد و یک حس طبیعی و به نوعی مهم در وجود انسان تلقی می‌شود. در واقع از ترس می‌توان به عنوان یک احساس در برابر خطرات یاد کرد.

فیلم روز
تصویر روز