نان
بازدید: 31776
-
دستور تهیه نان یوخا؛ نان سنتی قزوین
نان یوخا، نانی بسیار نازک و یکی از قدیمیترین نانهای سنتی قزوین است که در فهرست آثار ملی ثبت شده ا ست.
-
نان سه رنگ گوجهفرنگی و اسفناج
پودر مایه خمیر، یكسوم پیمانه از آب ولرم و شكر را در كاسهی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه دو پیمانه از آرد، نمك، مایه خمیر ورآمده و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
-
نان ارده
ابتدا شير را روي حرارت كمي گرم كرده و يك قاشق از شكر را داخل آن حل كنيد. بعد از كنترل دماي شير، خمير مايه را روي سطح شير بپاشيد و خيلي آرام مخلوط كنيد تا خمير مايه خشك نمانده و خيس شود( دماي شير بايد طوري باشد
-
نان میلهای
پس از تهيه خمير مطابق دستور گفته شده ، هريک از 16 چانه را ابتدا کمی با دست مسطح کرده؛ سپس آنرا رول کرده و رول را روی سطح کار بغلتانيد تا بصورت نواری با طول 30 سانت درآيد. يک تکه فويل آلومينيوم ضخيم را رول کرده تا ميله ای
-
نان فوری کرنبری و شکلات
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازة 12×27 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
-
نان کرمدار
ابتدا شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیرمایه را روی سطح آن بپاشید. خمیرمایه را کنار بگذارید تا عمل بیاید. بقیه مواد خمیر، به جز آرد را با هم مخلوط کرده و با قاشق هم بزنید. خمیرمایه عمل آمده را به مواد افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید
-
نان بوحتله
یک قاشق چایخوری از شکر دستور را در آب ولرم حل کنید. دمای آب باید مانند دمای آبی باشد که در تابستان ابتدا از شیر آب خارج میشود(). سپس خمیرمایه را روی سطح آب بپاشید و مخلوط کرده، کنار بگذارید تا عمل بیاید و کف کند.
-
نان پنیری با سبزی ؛ یک صبحانه عالی برای بچه ها
نان پنیری با سبزی یکی از انواع نانهای حجیم و شکمپر است که میتوانید آن را با روشی آسان و بهراحتی در منزل تهیه کنید.
-
طرز تهیه نان پنیری، خوشمزه و متفاوت
در این مطلب طرز تهیه یک نان متنوع و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
-
نان کاراملی
شیر را گرم کنید (تا حدی که گرما داشته باشد اما دست را نسوزاند)، خمیرمایه و شکر را داخل شیر گرم ریخته و بگذارید خمیرمایه عمل بیاید (حدوداً 5 دقیقه طول میکشد). در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمک و کره نرمشده
-
نان حلزونی کاستارد
برای تهیه خمیر پایه ابتدا آرد را به همراه شکر، نمک، شیر خشک و مایه خمیر فوری در کاسهای ریخته و سپس مخلوط آب و تخممرغ را اضافه کنید و کره را هم افزوده و خوب ورز دهید (به مدت 10 دقیقه) تا خمیری یکدست و نرم حاصل شود.
-
نان کیک روغن حیوانی
در کاسهای آرد را با نمک مخلوط کرده و 50 گرم از روغن را با آن مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. باقیمانده روغن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. در کاسهای مایه خمیر، شیر و تخممرغها را مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید