نان
بازدید: 38209
-
نان کاکولی خوشمزه و سنتی به روش شهرکردی
نان کاکولی شهرکرد یکی از نان های سنتی و خوشمزه چهار محال بختیاری است که عطر و طعمی خاص و متفاوت دارد.
-
طرز تهیه نان شیرمال مغزدار
یکی از خوشمزهترین نانهای ایرانی شیرمال است. از قدیم در نانواییهای فانتزی و شیرینیپزیها، این نان نرم و خوشمزه پخت میشده. نانی که هم میتواند یک صبحانه خوشمزه و سیرکننده باشد
-
طرز تهیه نان توموشی یا تموشی
نان توموشی یا تموشی، نان سنتی و خوشمزهای است و یکی از محبوبترین نانهای استان هرمزگان است.
-
طرز تهیه یک مدل نان ساده
شما میتوانید با روشی ساده و اقتصادی در منزل نان خانگی خوشمزه و مخصوص ساندویچ را تهیه کنید و مطمئن باشید بچهها از خوردن آن در مدرسه لذت میبرند.
-
طرز تهیه نان روتی؛ نان سنتی هندی
نان روتی یکی از نانهای سنتی هندی است که به راحتی روی اجاق گاز و با تابه چدن طبخ میشود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه نان روتی آشنا خواهید شد.
-
طرز تهیه نان کاکولی؛نان سنتی چهارمحال و بختیاری
نان کاکولی شهرکرد یکی از نانهای سنتی و خوشمزه چهار محال بختیاری است که عطر و طعمی خاص و متفاوت دارد.
-
طرز تهیه قماق؛ نان سنتی مازندران
نان قماق یکی از نانهای سنتی ایرانی است که با استفاده از سبزیجات تازه یا خشک تهیه میشود. این نان با طعم و عطر خاصی که به واسطه سبزیجات مورد استفاده در آن به وجود میآید، از دیگر نانهای سنتی ایرانی متمایز میشود.
-
دستور تهیه نان یوخا؛ نان سنتی قزوین
نان یوخا، نانی بسیار نازک و یکی از قدیمیترین نانهای سنتی قزوین است که در فهرست آثار ملی ثبت شده ا ست.
-
نان سه رنگ گوجهفرنگی و اسفناج
پودر مایه خمیر، یكسوم پیمانه از آب ولرم و شكر را در كاسهی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه دو پیمانه از آرد، نمك، مایه خمیر ورآمده و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
-
نان ارده
ابتدا شير را روي حرارت كمي گرم كرده و يك قاشق از شكر را داخل آن حل كنيد. بعد از كنترل دماي شير، خمير مايه را روي سطح شير بپاشيد و خيلي آرام مخلوط كنيد تا خمير مايه خشك نمانده و خيس شود( دماي شير بايد طوري باشد
-
نان میلهای
پس از تهيه خمير مطابق دستور گفته شده ، هريک از 16 چانه را ابتدا کمی با دست مسطح کرده؛ سپس آنرا رول کرده و رول را روی سطح کار بغلتانيد تا بصورت نواری با طول 30 سانت درآيد. يک تکه فويل آلومينيوم ضخيم را رول کرده تا ميله ای
-
نان فوری کرنبری و شکلات
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازة 12×27 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.