نان
بازدید: 28981
-
طرز یک نان صبحانه بدون نیاز به فر
نان یکی از ملزومات اصلی صبحانه است. این بار برای صبحانه تان یک نان سه سوته خوش طعم درست کنید. این نان را می توان برای صبحانه یا عصرانه تهیه کرد
-
طرز تهیه نان خرمایی خانگی ، یک نان مقوی برای ماه رمضان
نان خرمایی یکی از بهترین و مقوی ترین خوراکی ها برای سفره افطار است. در ادامه طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش می دهیم
-
مناقیش(نان مخصوص تابهای)
خميرمايه را به همراه آب ولرم و شكر مخلوط كنيد و به مدت 5 دقيقه در جاي ولرم قرار دهید تا پُف كند. آرد را الك كنيد و با نمک، خميرمايه و روغن زيتون مخلوط کرده و با دست ورز دهيد تا خمير يكدست شود
-
نان سيب با رويه استروسل
فر را با حرارت 175 درجهي سانتيگراد(350 درجهي فارنهايت) گرم كنيد. قالب مستطيل 23 در 12 سانتيمتر را با كره چرب کرده و کنار بگذارید.
-
طرز تهیه نان بربری با یک دستور ساده
نان یکی از مهمترین اقلام غذایی سفره ایرانی برای صبحانه و ناهار و شام است. در این مقاله طرز تهیه نان بربری خانگی را به شما آموزش می دهیم. این نان بربری با نان بربری که نانوایی می خرید هیچ تفاوتی ندارد
-
نان گنجشکی
شیر را در کاسهای ریخته و آرد را کمکم اضافه کنید، مخلوط پودر خمیر ترش و آب ولرم را بیفزایید، سپس روغن را افزوده و به اضافهکردن آرد ادامه دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. به خمیر نیم ساعت استراحت دهید. خمیر را به شکل دلخواه تزیین نمایید
-
سالاد در نان
کلمپیچ، ذرت، ژامبون، پنیر، زیتون، فلفلها، نمک و نصف پیمانه از سس را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا 30 دقیقه بماند. بالای نانهای گرد را حلقهای ببرید و نان را خالی کنید، به طوری که از دیوارههای آن نیم سانت بماند. خمیر داخل نان
-
نان گردو
کره را در ظرف کوچکی ریخته، روی شعله مستقیم قرار دهید تا ذوب شده و بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در ظرف مناسبی آرد، شکر قهوه ای، مایه خمیر و نمک را ریخته، هم زده و وسط آن را گود کنید. کره ذوب شده را از صافی ریز رد کرده
-
نان شکمپر
گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمهای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویهها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامهای را بیفزایید. داخل نانهای همبرگر را به صورت گرد درآورید.
-
نان رولت سیبزمینی و ژامبون
سیبزمینیرا بعد از شستن با پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامهای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
-
نان بیگل
شکر و خميرمايه را در کاسه کوچکي ريخته و آب را روي آنها بريزيد، سپس به مدت تقريبي 5 تا 10 دقيقه کنار بگذاريد تا خميرمايه عمل کرده و روي سطح آب را بپوشاند. تمام مواد دستور را در کاسه ريخته و با دست يا با مفتول خميرگير همزن قوي
-
کاربردهای خمیرمایه در تهیه نان و شیرینی
منظور از عمل آوردن، فراهم شدن شرایط مناسب برای فعال شدن ابتدایی خمیرمایه است، خمیرمایه را از هر نوعی که باشد پیش از استفاده عمل بیاورید تا از تازگی و کیفیت خمیرمایه مطمئن شوید، دور ریختن یککاسه مخلوط آب و خمیرمایه بهتر و کمهزینهتر