Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 آبان 1400 - 23:58

نان

بازدید: 26945

  • نان گنجشکی

    نان گنجشکی

    شیر را در کاسه‌ای ریخته و آرد را کم‌کم اضافه کنید، مخلوط پودر خمیر ترش و آب ولرم را بیفزایید، سپس روغن را افزوده و به اضافه‌کردن آرد ادامه دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. به خمیر نیم ساعت استراحت دهید. خمیر را به شکل دلخواه تزیین نمایید

  • سالاد در نان

    سالاد در نان

    کلم‌پیچ، ذرت، ژامبون، پنیر، زیتون، فلفل‌ها، نمک و نصف پیمانه از سس را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا 30 دقیقه بماند. بالای نان‌های گرد را حلقه‌ای ببرید و نان را خالی کنید، به طوری که از دیواره‌های آن نیم سانت بماند. خمیر داخل نان

  • نان گردو

    نان گردو

    کره را در ظرف کوچکی ریخته، روی شعله مستقیم قرار دهید تا ذوب شده و بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در ظرف مناسبی آرد، شکر قهوه ای، مایه خمیر و نمک را ریخته، هم زده و وسط آن را گود کنید. کره ذوب شده را از صافی ریز رد کرده

  • نان شکم‌پر

    نان شکم‌پر

    گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌ها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید.

  • نان رولت سیب‌زمینی و  ژامبون

    نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون

    سیب‌زمینی‌را بعد از شستن با پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامه‌ای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

  • نان بیگل

    نان بیگل

    شکر و خميرمايه را در کاسه کوچکي ريخته و آب را روي آنها بريزيد، سپس به مدت تقريبي 5 تا 10 دقيقه کنار بگذاريد تا خميرمايه عمل کرده و روي سطح آب را بپوشاند. تمام مواد دستور را در کاسه ريخته و با دست يا با مفتول خميرگير همزن قوي

  • کاربردهای خمیرمایه در تهیه نان و شیرینی

    کاربردهای خمیرمایه در تهیه نان و شیرینی

    منظور از عمل آوردن، فراهم شدن شرایط مناسب برای فعال شدن ابتدایی خمیرمایه است، خمیرمایه را از هر نوعی که باشد پیش از استفاده عمل بیاورید تا از تازگی و کیفیت خمیرمایه مطمئن شوید، دور ریختن یک‌کاسه مخلوط آب و خمیرمایه بهتر و کم‌هزینه‌تر

  • طرز تهیه نان سویا

    طرز تهیه نان سویا

    دراین گزارش طرز تهیه نان سویا از نان‌های محبوب رژیم کتوژنیک را آموزش می‌دهیم.

  • طرز تهیه یک نان رژیمی خوشمزه

    طرز تهیه یک نان رژیمی خوشمزه

    نان یکی از خوراکی های هر روزه ما است که در دو وعده غذایی صبحانه و شام مصرف می کنیم. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه یک نان رژیمی را به شما آموز دهیم

  • نان با طعم لوندر (اسطوخودوس)

    نان با طعم لوندر (اسطوخودوس)

    کره را روی حرارت قرار داده و لوندر را به آن اضافه کنید تا بوی لوندر به مشام برسد، سپس از روی حرارت بردارید. تخم‌مرغ، شیر، مایه خمیر و عسل را مخلوط کنید و سپس کره را ریخته و در انتها آرد و نمک را اضافه کنید تا خمیر شود و خمیر را ورز دهید.

  • نان پنیر و سیب‌زمینی

    نان پنیر و سیب‌زمینی

    این نان غیر معمول وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب‌انگیز دارد و به عنوان یک قلمه خوشمزه پس از شامل، ایده‌آل است پوره‌ی سیب‌زمینی آن را مرطوب نگاه می‌دارد.

  • نان پنیر و ژامبون

    نان پنیر و ژامبون

    این سـریع‌تـرین راه برای پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بیکینگ‌پودر و خود بیکینگ‌پودر تواماً استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

فیلم روز
تصویر روز