Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 7 مهر 1401 - 22:05

نان

بازدید: 29994

  • طرز تهیه نان پنیری، خوشمزه و متفاوت

    طرز تهیه نان پنیری، خوشمزه و متفاوت

    در این مطلب طرز تهیه یک نان متنوع و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

  • نان کاراملی

    نان کاراملی

    شیر را گرم کنید (تا حدی که گرما داشته باشد اما دست را نسوزاند)، خمیرمایه و شکر را داخل شیر گرم ریخته و بگذارید خمیرمایه عمل بیاید (حدوداً 5 دقیقه طول می‌کشد). در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با نمک و کره نرم‌شده

  • نان حلزونی کاستارد

    نان حلزونی کاستارد

    برای تهیه خمیر پایه ابتدا آرد را به همراه شکر، نمک، شیر خشک و مایه خمیر فوری در کاسه‌ای ریخته و سپس مخلوط آب و تخم‌مرغ را اضافه کنید و کره را هم افزوده و خوب ورز دهید (به مدت 10 دقیقه) تا خمیری یکدست و نرم حاصل شود.

  • نان کیک روغن حیوانی

    نان کیک روغن حیوانی

    در کاسه‌ای آرد را با نمک مخلوط کرده و 50 گرم از روغن را با آن مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. باقی‌مانده روغن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. در کاسه‌ای مایه خمیر، شیر و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید

  • نان سیر ؛ یک پیش‌غذای خوشمزه و جذاب

    نان سیر ؛ یک پیش‌غذای خوشمزه و جذاب

    نون سیر از اون خوشمزه‌های روزگار که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اون‌هایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست.

  • طرز یک نان صبحانه بدون نیاز به فر

    طرز یک نان صبحانه بدون نیاز به فر

    نان یکی از ملزومات اصلی صبحانه است. این بار برای صبحانه تان یک نان سه سوته خوش طعم درست کنید. این نان را می توان برای صبحانه یا عصرانه تهیه کرد

  • طرز تهیه نان خرمایی خانگی ، یک نان مقوی برای ماه رمضان

    طرز تهیه نان خرمایی خانگی ، یک نان مقوی برای ماه رمضان

    نان خرمایی یکی از بهترین و مقوی ترین خوراکی ها برای سفره افطار است. در ادامه طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش می دهیم

  • مناقیش(نان مخصوص تابه‌ای)

    مناقیش(نان مخصوص تابه‌ای)

    خميرمايه را به همراه آب ولرم و شكر مخلوط كنيد و به مدت 5 دقيقه در جاي ولرم قرار دهید تا پُف كند. آرد را الك كنيد و با نمک، خميرمايه و روغن زيتون مخلوط کرده و با دست ورز دهيد تا خمير يكدست شود

  • نان سيب با رويه استروسل

    نان سيب با رويه استروسل

    فر را با حرارت 175 درجه‌ي سانتي‌گراد(350 درجه‌ي فارنهايت) گرم كنيد. قالب مستطيل 23 در 12 سانتي‌متر را با كره‌ چرب کرده و کنار بگذارید.

  • طرز تهیه نان بربری با یک دستور ساده

    طرز تهیه نان بربری با یک دستور ساده

    نان یکی از مهم‌ترین اقلام غذایی سفره ایرانی برای صبحانه و ناهار و شام است. در این مقاله طرز تهیه نان بربری خانگی را به شما آموزش می دهیم. این نان بربری با نان بربری که نانوایی می خرید هیچ تفاوتی ندارد

  • نان گنجشکی

    نان گنجشکی

    شیر را در کاسه‌ای ریخته و آرد را کم‌کم اضافه کنید، مخلوط پودر خمیر ترش و آب ولرم را بیفزایید، سپس روغن را افزوده و به اضافه‌کردن آرد ادامه دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. به خمیر نیم ساعت استراحت دهید. خمیر را به شکل دلخواه تزیین نمایید

  • سالاد در نان

    سالاد در نان

    کلم‌پیچ، ذرت، ژامبون، پنیر، زیتون، فلفل‌ها، نمک و نصف پیمانه از سس را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا 30 دقیقه بماند. بالای نان‌های گرد را حلقه‌ای ببرید و نان را خالی کنید، به طوری که از دیواره‌های آن نیم سانت بماند. خمیر داخل نان

فیلم روز
تصویر روز