Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 آبان 1398 - 12:04

نان

بازدید: 17445

  • نان قلمی مارپیچ + طرز تهیه

    نان قلمی مارپیچ + طرز تهیه

    نان‌های قلمی معمولا قطعات نان برشته به طول یک مداد هستند. این نان‌ها پس از پخت برشته و خشک هستند و در اصل از ایتالیا آمده‌اند. این نان یک نان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این نان گاهی اوقات با پنیر ترکیب می‌شود.

  • نان رول دارچینی

    نان رول دارچینی

    کره و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا کره آب شود. مراقب باشید که شیر نجوشد! آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و مایه خمیر را اضافه کنید.

  • نان با چیا

    نان با چیا

    دانه چیا را در یک چهارم پیمانه آب بخیسانید. آن‌گاه آرد، مایه خمیر، نمک، کره، دانه چیا و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

  • طرز تهیه نان سیر ؛ با دو روش جدید

    طرز تهیه نان سیر ؛ با دو روش جدید

    برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و می‌توانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمی‌توان آن‌ها را حذف کرد، چون بدون آن‌ها ناهار شما بی معنی خواهد بود.

  • نان ذرت فوری، بدون فر + طرزتهیه

    نان ذرت فوری، بدون فر + طرزتهیه

    در این مطلب دستورالعمل تهیه نان ذرت را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

  • نان فوگاس فرانسوی +  طرز تهیه

    نان فوگاس فرانسوی + طرز تهیه

    ابتدا آرد و آب و خمیر مایه فوری را مخلوط کنید و داخل یک ظرف در بسته بریزید و به مدت 2 ساعت استراحت دهید البته می توانید 8 ساعت هم استراحت بدهید.

  • نان دو رنگ

    نان دو رنگ

    مایه خمیر، آب ولرم و یک قاشق چایخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

  • مافین نان ذرت + دستور تهیه

    مافین نان ذرت + دستور تهیه

    در این مطلب با دستورالعمل تهیه مافین نان ذرت آشنا خواهید شد.مافین نان ذرت یک همراه عالی برای صبحانه است.

  • نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز

    نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز

    نان چاودار دانمارکی یک نان بسیار مغذی است که به راحتی درست می‌شود و مزه‌ای شگفت‌انگیز دارد. ضمن اینکه بخاطر ظاهر تیره واقعا به شما این حس را می‌دهد که از یک غله کامل استفاده کرده‌اید.

  • نان کدو سبز

    نان کدو سبز

    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 11×36 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کدو را رنده کنید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

  • نان هویج فنلاندی؛ یک نان خوشمزه و خوشرنگ

    نان هویج فنلاندی؛ یک نان خوشمزه و خوشرنگ

    نان لقمه‌ای هویج فنلاندی یک نان زرد رنگ خوشمزه است که با سبزی هویج و شیرینی عسل درست می‌شود. این نان مخمری می‌تواند جایگزین خوبی برای نان صبحانه همراه با کره و عسل باشد.

  • اسکُن پنیر و جعفری

    اسکُن پنیر و جعفری

    فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مخصوص فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید.

فیلم روز
تصویر روز