Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 12 مرداد 1400 - 00:18

نان

بازدید: 25682

  • نان پنیر و ژامبون

    نان پنیر و ژامبون

    این سـریع‌تـرین راه برای پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بیکینگ‌پودر و خود بیکینگ‌پودر تواماً استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

  • نان ذرت فلفلی

    نان ذرت فلفلی

    این نان ذرت به سبک مکزیکی پیوند محکمی با فلفل تند دارد. حتی اگر همراه غذایی خورده نشود باز هم لقمه خوشمزه‌ایست.

  • نان پنیر و پیازچه

    نان پنیر و پیازچه

    این دستور یک نوع پخت سریع نان سرشار از طعم پنیر است. برای آنکه از آن بیشترین لذت را ببرید. بلافاصله پس از آنکه از فر خارج کردید و سرد شد، میل نمایید.

  • دستور پخت نان هویج

    دستور پخت نان هویج

    در مطلب زیر طرز تهیه نان هویج را به شما آموزش ‌می‌دهیم.

  • طرز تهیه نان کارامل و گردو خوشمزه و جذاب در خانه

    طرز تهیه نان کارامل و گردو خوشمزه و جذاب در خانه

    در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه نان کارامل و گردو خوشمزه و جذاب را به شما آموزش دهیم.

  • دستورپخت نان زیتون یونانی

    دستورپخت نان زیتون یونانی

    در گزارش زیر دستورپخت نان زیتون یونانی را به شما آموزش می‌دهیم.

  • طرز تهیه نان سیر رستورانی!

    طرز تهیه نان سیر رستورانی!

    با دستور زیر نان سیر را به خوشمزگی فست فودی ها در منزل درست کنید

  • نان کنجدی

    نان کنجدی

    مایه‌خمیر، یک پیمانه از آرد، یک چهارم پیمانه از شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه باقیماندة آرد، نمک، پوست پرتقال، کره، تخم‌مرغ‌ها و مایه‌خمیر عمل آمده

  • نان سیب و گردو

    نان سیب و گردو

    تمام مواد خشک (آرد، شکر، مایه‌خمیر، نمک و وانیلین) را با هم مخلوط کنید و در کاسة مناسبی بریزید. آن‌گاه حفره‌ای درون مواد بسازید و مخلوط آب، شیر، تخم‌مرغ‌ها و کره را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده

  • نان بادام و عسل

    نان بادام و عسل

    شکر، خامه و مایه‌خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گا ه رویش را بپوشانید و 10دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. سپس کره را داخل کاسة همزن برقی بریزید، عسل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

  • نان کشمش و سیاهدانه

    نان کشمش و سیاهدانه

    مایه‌خمیر و شیر را در کاسة کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد، شکر و نمک را در کاسة بزرگی بریزید و زردة تخم‌مرغ‌ها، روغن مایع و مایه‌خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید

  • نان خانگی؛ برکت سفره افطار

    نان خانگی؛ برکت سفره افطار

    نان از هر نوع و شکلی که باشد، برکت سفره‌های ایرانی است. البته این برکت سفره در وعده‌های سحر و افطار ماه رمضان جایگاه خاصی دارد. بسیاری از روزه‌داران ترجیح می‌دهند طعم متفاوت و خوشمزه نان‌های خانگی را در این ایام تجربه کنند.

فیلم روز
تصویر روز