Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 مهر 1403 - 17:20

نان

بازدید: 38209

  • نان کاکولی خوشمزه و سنتی به روش شهرکردی

    نان کاکولی خوشمزه و سنتی به روش شهرکردی

    نان کاکولی شهرکرد یکی از نان های سنتی و خوشمزه چهار محال بختیاری است که عطر و طعمی خاص و متفاوت دارد.

  • طرز تهیه نان شیرمال مغزدار

    طرز تهیه نان شیرمال مغزدار

    یکی از خوشمزه‌ترین نان‌های ایرانی شیرمال است. از قدیم در نانوایی‌های فانتزی و شیرینی‌پزی‌ها، این نان نرم و خوشمزه پخت می‌شده. نانی که هم می‌تواند یک صبحانه خوشمزه و سیرکننده باشد

  • طرز تهیه نان توموشی یا تموشی

    طرز تهیه نان توموشی یا تموشی

    نان توموشی یا تموشی، نان سنتی و خوشمزه‌ای است و یکی از محبوب‌ترین نان‌های استان هرمزگان است.

  • طرز تهیه یک مدل نان ساده

    طرز تهیه یک مدل نان ساده

    شما می‌توانید با روشی ساده و اقتصادی در منزل نان خانگی خوشمزه و مخصوص ساندویچ را تهیه کنید و مطمئن باشید بچه‌ها از خوردن آن در مدرسه لذت می‌برند.

  • طرز تهیه نان روتی؛ نان سنتی هندی

    طرز تهیه نان روتی؛ نان سنتی هندی

    نان روتی یکی از نان‌های سنتی هندی است که به راحتی روی اجاق گاز و با تابه چدن طبخ می‌شود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه نان روتی آشنا خواهید شد.

  • طرز تهیه نان کاکولی؛نان سنتی چهارمحال و بختیاری

    طرز تهیه نان کاکولی؛نان سنتی چهارمحال و بختیاری

    نان کاکولی شهرکرد یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه چهار محال بختیاری است که عطر و طعمی خاص و متفاوت دارد.

  • طرز تهیه قماق؛ نان سنتی مازندران

    طرز تهیه قماق؛ نان سنتی مازندران

    نان قماق یکی از نان‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از سبزیجات تازه یا خشک تهیه می‌شود. این نان با طعم و عطر خاصی که به واسطه سبزیجات مورد استفاده در آن به وجود می‌آید، از دیگر نان‌های سنتی ایرانی متمایز می‌شود.

  • دستور تهیه نان یوخا؛ نان سنتی قزوین

    دستور تهیه نان یوخا؛ نان سنتی قزوین

    نان یوخا، نانی بسیار نازک و یکی از قدیمی‌ترین نان‌های سنتی قزوین است که در فهرست آثار ملی ثبت شده ا ست.

  • نان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناج

    نان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناج

    پودر مایه خمیر، یك‌سوم پیمانه از آب ولرم و شكر را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه دو پیمانه از آرد، نمك‌، مایه خمیر ورآمده و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

  • نان ارده

    نان ارده

    ابتدا شير را روي حرارت كمي گرم كرده و يك قاشق از شكر را داخل آن حل كنيد. بعد از كنترل دماي شير، خمير مايه را روي سطح شير بپاشيد و خيلي آرام مخلوط كنيد تا خمير مايه خشك نمانده و خيس شود( دماي شير بايد طوري باشد

  • نان میله‌ای

    نان میله‌ای

    پس از تهيه خمير مطابق دستور گفته شده ، هريک از 16 چانه را ابتدا کمی با دست مسطح کرده؛ سپس آنرا رول کرده و رول را روی سطح کار بغلتانيد تا بصورت نواری با طول 30 سانت درآيد. يک تکه فويل آلومينيوم ضخيم را رول کرده تا ميله ای

  • نان فوری کرنبری و شکلات

    نان فوری کرنبری و شکلات

    فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازة 12×27 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

فیلم روز
تصویر روز