Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 12 فروردین 1399 - 18:53

آشپزی

بازدید: 75019

  • طرز تهیه‌ی پاستای مرغ خامه‌ای

    طرز تهیه‌ی پاستای مرغ خامه‌ای

    با این روزای خونه نشینی چیکار میکنید؟ ما که حسابی مشغولیم. با این دو تا وروجک وقت سر خاروندن نمیمونه برام. کارای آخر سال خونه هم هست و صد البته آشپزی و جمع کردن و پهن کردن هامون هم بیشتر شده با این خونه نشینی.

  • پاستا آنکونا

    پاستا آنکونا

    ذرت، فلفل دلمه‌ای، جعفری، خامه، پنیر، نمک، پودر سیر و زنجفیل را مخلوط کنید. پاستا را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید. اکنون کف ظرف مناسبی را چرب کنید و مخلوط پاستا را در آن بریزید.

  • سوپ نخود

    سوپ نخود

    روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا سبک و طلائی شود. آن‌گاه سیر، زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید.

  • سوپ حریره

    سوپ حریره

    گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و هفت پیمانه آب را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد آن‌گاه دارچین، زنجفیل، رب گوجه‌فرنگی، کرفس و گشنیز را بیفزائید.

  • ترشه‌کباب مرغ

    ترشه‌کباب مرغ

    مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنید و با نمك و فلفل كاملا آن را مزه دار نمائید. آن‌گاه آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

  • سوپ‌عدس

    سوپ‌عدس

    پياز و روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آن‌گاه سیر، پاپریکا و کرفس را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

  • عدس پلوی عربی با مرغ + طرز تهیه

    عدس پلوی عربی با مرغ + طرز تهیه

    در این مطلب دستورالعمل تهیه عدس پلوی عربی با مرغ را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

  • سوفلۀ‌  بادمجان‌سوخاری

    سوفلۀ‌ بادمجان‌سوخاری

    بادمجان‌‌ها را پس از کبابی کردن پوستشان را جدا کنید و با کف دست اندکی پهن کرده، نمک و فلفل رویشان بپاشید.

  • ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان

    ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان

    در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه یک غذای محلی خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است. با ما همراه باشید.

  • برگر فرانسوی

    برگر فرانسوی

    آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن‌گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

  • طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

    طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

    کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است.

  • پای اسفناج پنیری

    پای اسفناج پنیری

    اسفناج و دو قاشق روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و 5 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه شنبلیله و پیاز داغ را بیفزائید و 30 ثانیه هم بزنید.

فیلم روز
تصویر روز