Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 آبان 1398 - 10:45

آشپزی

بازدید: 69569

  • لقمه های مرغ با خمیر میل فوی

    لقمه های مرغ با خمیر میل فوی

    سیب‌زمینی، مرغ، شوید، گردو، پنیر لبنه، مایونز، نمک، فلفل و سیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید. آن‌گاه خمیر میل‌فوی را به ضخامت 2 میلیمتر روی سطح آرد پاشیده پهن کنید.

  • اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

    اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

    بادمجان‌ها را بشوئید و به ورقه‌های 2 سانتیمتری برش بزنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را در آبکش بریزید و رویش نمک بپاشید. سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان‌بافتی بادمجان‌ها خارج شود.

  • پنیر پیتزا خانگی + طرز تهیه

    پنیر پیتزا خانگی + طرز تهیه

    پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند.

  • آش عباسعلی کرمانشاهی +  طرز تهیه

    آش عباسعلی کرمانشاهی + طرز تهیه

    آش عباسعلی از آش‌های محلی و سنتی استان کرمانشاه است که درست کردن آن نیاز به صبر و حوصله دارد. این آش بسیار مقوی بوده و معمولا در سفره‌های افطاری اقوام عزیز کرد، دیده می‌شود.

  • راز پخت یک ته‌چین خوشمزه و خلاقانه

    راز پخت یک ته‌چین خوشمزه و خلاقانه

    ته‌چین فقط مرغ نیست و می‌تواند با ترکیبات دیگری مثل اسفناج، بادمجان، گوشت و .. نیز درست شود.

  • سوپ ذرت خامه ای + طرز تهیه

    سوپ ذرت خامه ای + طرز تهیه

    سوپ ذرت یکی از آن سوپ‌های خوشمزه با بافتی زیباست که برای کسانی خوب است که عاشق سوپ‌های غلیظ و خامه‌ای هستند. این سوپ از نوع کاملا گیاهی و بدون گوشت است که هر کسی آن را خواهد پسندید. برای اینکه یک خلوت دل انگیز پاییزی با غذایی گرم داشته باشید.

  • مرغ شکم پُر گیلانی + طرز تهیه

    مرغ شکم پُر گیلانی + طرز تهیه

    مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنند.

  • خوراک مرغ و بالزامیک

    خوراک مرغ و بالزامیک

    در ظرف مناسبی سرکه بالزامیک، شکر قهوه‌ای، سس سویا، سیر، رب انار و آب را بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه مرغ را در سس قرار دهید و روی حرارت اجاق آن را به مدت 20 دقیقه بپزید.

  • طرز تهیه انواع غذاهای تبریزی

    طرز تهیه انواع غذاهای تبریزی

    از غذا‌های سنتی تبریز باید به کوفته تبریزی، کباب تابه‌ای، کوکو لوبیا سبز، دلمه برگ و آش دوغ، آش گوجه‌فرنگی و خورش هویج اشاره کرد. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه برخی از این غذا‌ها آشنا شوید. باشد که موردتوجه قرار گیرد.

  • خیشخاش (کوبیده تند عربی)

    خیشخاش (کوبیده تند عربی)

    مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، جوش شیرین، نمک، فلفل، پاپریکا و سس تند عربی از چرخگوشت رد کنید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای،‌ پیاز و جعفری را به مواد فراهم کرده بیفزائید.

  • فوت و فن پخت یک قرمه سبزی حرفه ای

    فوت و فن پخت یک قرمه سبزی حرفه ای

    قرمه‌سبزی همیشه از آن غذاهایی است که هرکسی ادعا می‌کند بهترین نوعش را درست می‌کند و در مطلب زیر طرز فوت فن پخت قرمه سبزی را به شما آموزش می دهیم.

  • ترشی بیلهر؛ یک ترشی متفاوت و پرخاصیت

    ترشی بیلهر؛ یک ترشی متفاوت و پرخاصیت

    طرز تهیه ترشی بیلهر نکاتی اصولی و مهم دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک ترشی خوش‌عطر و طعم درست کنید و با مصرف درست و به اندازه، از خواص آن برخوردار شوید.

فیلم روز
تصویر روز