آشپزی
بازدید: 123005
-
قورمه مرغ
قورمه ی مرغ از خورش های مرسوم هندی است که برای مهمانی شام غذایی کامل است.
-
آموزش پخت انواع آش برای ماه رمضان
همانطور که میدانید آش یکی از ملزومات هر سفره ی افطار در ماه مبارک رمضان است. در این ماه مهمانی خدا، اکثر افراد به دنبال دستور پخت انواع آش برای ماه رمضان هستند.
-
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص
در این مقاله طرز تهیه نوع خاصی از سبزی پلو با ماهی برای شب عید را برای شما در نظر گرفته ایم که حتما از طعم خاص آن لذت خواهید برد
-
سبزی پلو با کیلکای برشته
برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید.آن گاه با سبزی پلو مخلوط کنید.سپس در قالبهای کوچک قدری کره یا روغن بمالید،اینک تعدادی ماهی کیلکای مزه دار کرده با زعفران،نمک و فلفل را کف قالب قرار دهید.
-
فوت وفن پخت سمنو
بهترین روش پخت و مراحل پخت سمنو عید در منزل را در این مطلب بخوانید.
-
خورش مرغ ادویه دار
سیب زمینی شیرین را به مدت 10 دقیقه بپزید. پیاز، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، زنجبیل ، گوجه فرنگی و لیمو ترش را در غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود و کنار بگذارید.اسفناج ها را داخل یک سبد در سینک بریزید و سیب زمینی پخته شده را روی آن خالی کنید
-
لیست انواع غذاهای شب چهارشنبه سوری در شهرهای مختلف ایران + طرز تهیه
اگر شما هم دوست دارید بدانید که لیست غذای چهارشنبه سوری شامل چه غذاهایی است مقاله زیر را بخوانید.
-
رشتهپلو؛ خوشمزهای برای چهارشنبهسوری
رشته پلو غذای عید نوروز است. طبق سنت هرساله، ایرانیها رشته پلو را شب چهار شنبه سوری درست میکنند. حالا که یک روز تا چهارشنبهسوری بیشتر باقی نمانده، پیشنهاد میکنیم
-
دستور تهیه سمنو
سمنو یکی از اجزای اصلی سفره هفت سین است. سمنو جزو یکی از دسرهای اصیل ما ایرانیان نیز هست. به جای خرید سمنوهای حاضری، با این دستور سمنوی سفره هفت سین را در منزل تان درست کنید
-
کوکوی تن ماهی
برای تهیه کوکوی ماهی ، سیب زمینی ها را در آب جوش و نمک ، به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شود. چند تکه سیب زمینی را نگه دارید و بقیه را پوره کرده و کنار بگذارید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت داده
-
ترشی عناب
ترشی عناب خوشمزه و متفاوت و مقوی است و میتواند طعمی دلچسب به سفره های ایران اضافه کند. اگر دنبال یک ترشی متفاوت و خوشمزه هستید توصیه می کنم ترشی عناب را امتحان کنید.
-
طرز تهیه تاوا کبابی
تاوا کبابی یکی از کبابهای خوشمزه تبریزی است؛ با دورچینهای مختلف از سبزیحات تهیه میشود و با کته زعفرانی بیشتر سرو میشود.