Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 7 مهر 1401 - 20:29

آشپزی

بازدید: 107966

  • طرز تهیه پلو شوشتری مجلسی با طعمی بی‌نظیر

    طرز تهیه پلو شوشتری مجلسی با طعمی بی‌نظیر

    پلو شوشتری با گوشت قلقلی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده می باشده که می توانید این غذا را تهیه کنید.

  • طرز تهیه اکبر جوجه، یک غذاهای مشهور ایرانی

    طرز تهیه اکبر جوجه، یک غذاهای مشهور ایرانی

    با ما همراه باشید و طرز تهیه اکبر جوجه، یکی از غذاهای مشهور و پرطرفدار ایرانی را بیاموزید، غذایی لذیذ که قطعا با طعم خود، شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

  • سوفله با گراتن چه تفاوتی دارد؟

    سوفله با گراتن چه تفاوتی دارد؟

    سوفله و گراتن هر دو از غذاهایی هستند که آماده کردن آنها زمان کمی از شما می گیرد و جزو غذاهایی است که برای میهمانی ها بسیار مناسب است. اما گراتن سوفله تفاوت هایی با هم دارند که در این مقاله آنها را به شما می گوییم.

  • رول لازانيا با سس پستو

    رول لازانيا با سس پستو

    براي تهية سس پستو، سير، ريحان،‌ گردو، پنير پارمزان و روغن زيتون را در دستگاه غذاساز ريخته و نمك و فلفل را با آن مخلوط كنيد.

  • طرز تهیه مشته بادمجان ؛ غذای مجلسی شیرازی

    طرز تهیه مشته بادمجان ؛ غذای مجلسی شیرازی

    مشته بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به استان فارس و به خصوص شهر شیراز تعلق دارد، برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مشته بادمجان با ما همراه باشید.

  • دلمه سيب

    دلمه سيب

    ابتدا پياز را در روغن تفت داده و به آن ادويه و كمي نيز زعفران، اضافه كنيد سپس گوشت چرخ كرده را افزوده و بعد لپه را كه از قبل پخته‌ايد به همراه كمي شكر و آب ليمو به گوشت اضافه كرده و مواد را كنار بگذاريد.

  • ته چين گوشت خلیجی

    ته چين گوشت خلیجی

    گوشت را خرد كرده و با پياز خرد شده به همراه 6 ليوان آب با حرارت ملايم به مدت 2 الي 3 ساعت بپزید. وقتي گوشت پخته شد؛ رب گوجه فرنگي، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه نماييد. وقتی آب گوشت کمتر از 2 ليوان شده بود

  • طرز تهیه ترشی زنجبیل، یک ترشی پاییزی خوشمزه

    طرز تهیه ترشی زنجبیل، یک ترشی پاییزی خوشمزه

    ترشی زنجبیل با سوشی یا sashimi و سوسیس های مختلف خورده می شود. در اکثر بازارهای آسیایی می توان ترشی زنجبیل را یافت، اما من ترجیح می دهم آن را خودم درست کنم. در این مقاله طرز تهیه ترشی زنجبیل را به شما آموش می دهم

  • طرز تهیه موساکا؛ لذت تجربه یک طعم متفاوت

    طرز تهیه موساکا؛ لذت تجربه یک طعم متفاوت

    ترکیب گوشت و بادمجان همیشه لذیذ بوده است؛ موساکا هم از این ترکیب استفاده کرده و باب میل‌تان خواهد بود.

  • فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی

    فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی

    امروزه پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرکاربرد در تمام جوامع است و با انواع سس سرو می‌شود. پخت این غذا مشکل نیست و در زمان کوتاهی آماده می‌شود اما توجه به فوت‌وفن پخت را نباید فراموش کرد تا از طعم آن لذت برد.

  • كتلت قارچ با آرد سيب زمينی

    كتلت قارچ با آرد سيب زمينی

    قارچ ها و پنير را با دستگاه ميكس و يا رنده كنيد . پياز و سير را هم رنده و با گوشت مخلوط كنيد . سپس تمام مواد را با هم خوب مخلوط كنيد . در تابه اي روغن ريخته و قالبهاي فلزي را در آن قرار دهيد

  • حُمص

    حُمص

    نخود پخته را با ماست ، ارده ، آب ليمو ، روغن زيتون‌، نمك و فلفل دردستگاه مخلوط كن بريزيد تا موادي يكدست و نرم به دست آيد . مخلوط حاصل شده ، مايعي غليظ و زرد رنگ است.

فیلم روز
تصویر روز