Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 آبان 1400 - 22:05

آشپزی

بازدید: 96980

  • میگوی چوبی

    میگوی چوبی

    میگوها را پوست کنده و دم آن را نگه دارید. آب لیموترش را در ظرفی ریخته و سیر رنده‌شده و روغن زیتون را به آن بیفزایید و میگوها را داخل آن بریزید، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. پیازچه‌ها و فلفل دلمه‌ای را به اندازه‌های بزرگ

  • پنیر ماهاناتی

    پنیر ماهاناتی

    روغن را در تابه گرم کنید و زنجبیل، فلفل سبزقلمی و سیر را ریخته و تفت دهید، سپس زردچوبه، فلفل سفید، نمک، پیازداغ، پوره بادام هندی (بادام هندی را با کمی آب در غذا ساز پوره کنید.)و نارگیل را اضافه کنید، آب را هم اضافه کرده و بگذارید

  • خورش انارترش و شیرین برای پاییز + طرز تهیه

    خورش انارترش و شیرین برای پاییز + طرز تهیه

    در مطلب زیر طرز تهیه یک خورش خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

  • نودل قارچ

    نودل قارچ

    آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید، کره خرد شده را روی آرد بریزید و با کف دست ماساژ دهید زرده های زده شده را کم کم و با دست به خورد آرد بدهید. شیر را نیز کم کم اضافه کرده و با دست مواد را خمیر کنید خمیر نباید زیاد شل باشد

  • قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

    قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

    در قابلمة مناسبی آب، نمک و قدری سرکه بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا بجوش آید. آنگاه پایه‌های قارچ‌ها را جدا سازید و در آب جوش یک دقیقه بجوشانید. سپس در آبکش بریزید و کنار بگذارید حالا گوجه‌فرنگی‌، زیتون، سیر، روغن زیتون، نمک،‌ فلفل

  • آرانچینی اسفناج

    آرانچینی اسفناج

    سینی مخصوص شیرینی‌پزی 30×20 را با کاغذ روغنی بپوشانید. در قابلمه‌ی کوچکی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط پیاز را یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه‌ کرده، 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. حرارت را کمتر کرده و برنج را اضافه کنید.

  • آشنایی با خوراکی‌های خیابانی باب میل ایرانی‌ها

    آشنایی با خوراکی‌های خیابانی باب میل ایرانی‌ها

    در این مطلب انواع غذا و خوراکی‌هایی که عموما در گوشه خیابان فروخته می‌شوند و نمی‌توان خیلی به تمیزی آن‌ها اعتماد کرد را برایتان گردآوری کرده‌ایم.

  • پیتزای صدفی چیکن بال

    پیتزای صدفی چیکن بال

    سینة‌مرغ، عصارة مرغ، نمک، ‌سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده کوفته‌های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته‌‌ها را به اندازه‌ای

  • مرغ تابستان

    مرغ تابستان

    سینه مرغ را از وسط نصف کرده و کمی در روغن و نمک بخوابانید. کدو و هویج را در روغن تفت دهید، اسفناج را هم افزوده و تفت دهید و سپس پنیر پیتزا، عصاره مرغ و دارچین را اضافه کنید. برای سس، رب گوجه را با روغن مخلوط و ترخون را به آن اضافه کنید.

  • پیش غذای مکزیکی

    پیش غذای مکزیکی

    فلفل‌هارا به روغن مایع آغشته کرده و روی گریل کباب کنید، وقتی کبابی و سیاه‌رنگ شد تخم‌هایش را در آورده و پوست سیاه آن را به آرامی جدا کرده،‌ دم آن را هم بگیرید. پنیرها را به صورت انگشتی و باریک برش زده و داخل هر فلفل یک قطعه پنیر فرو کنید.

  • آش کلم و هویج

    آش کلم و هویج

    نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خيس كرده، سپس در قابلمه‌ي مناسبي روي حرارت با 1ليتر آب بگذارید تا بپزد. بلغور را نیز به همراه آب قلم‌ها به قابلمه اضافه کنید تا با هم بپزند. سپس کلم و هویج را اضافه كنيد تا با هم پخته شوند. بعد از این که پخت برنج

  • سوپ بادمجان کبابی

    سوپ بادمجان کبابی

    بادنجان را کبابی کرده، پوست آن را گرفته و ساطوری کنید. سپس در ظرفی روغن ریخته و بادنجان را به مدت ده دقیقه تفت دهید. پیاز و سیر را به بادنجان افزوده و دوباره با هم تفت دهید. آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس عصاره گوشت یا مرغ را اضافه کرده

فیلم روز
تصویر روز