Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 07:29

23
تیر
روش تهیه‌ سس كارامل

روش تهیه‌ سس كارامل

روش تهیه‌ی‌ سس كارامل را توضیح دهید؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

برای تهیه‌‌ سس كارامل می‌توانید از دو روش استفاده كنید. در روش اول شكر را كارامل‌ كنید و بعد قدری آب روی آن بریزید و بجوشانید تا سس قدری غلیظ شود. غلظت این سس بعد از سرد شدن مانند عسل است و بسیار خوشمزه و دلپذیر می‌باشد. در روش دیگر می‌باید 4قاشق سوپخوری شكر قهوه‌ای را با 40 گرم كره و 4 قاشق سوپخوری خامه مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود.

تعداد بازديد: 1226 تعداد نظرات: 1

نظرات

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز