Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 12 فروردین 1404 - 03:29

23
تیر
روش تهیه‌ سس كارامل

روش تهیه‌ سس كارامل

روش تهیه‌ی‌ سس كارامل را توضیح دهید؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

برای تهیه‌‌ سس كارامل می‌توانید از دو روش استفاده كنید. در روش اول شكر را كارامل‌ كنید و بعد قدری آب روی آن بریزید و بجوشانید تا سس قدری غلیظ شود. غلظت این سس بعد از سرد شدن مانند عسل است و بسیار خوشمزه و دلپذیر می‌باشد. در روش دیگر می‌باید 4قاشق سوپخوری شكر قهوه‌ای را با 40 گرم كره و 4 قاشق سوپخوری خامه مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود.

تعداد بازديد: 1257 تعداد نظرات: 1

نظرات

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
 
Playback Rate
1
    Chapters
    • Chapters
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Mute
    Current Time 0:00
    /
    Duration Time 0:00
    Loaded: 0%
    Progress: 0%
    Stream TypeLIVE
    Remaining Time -0:00
     
    Playback Rate
    1
      Chapters
      • Chapters
      Subtitles
      • subtitles off
      Captions
      • captions off
      تصویر روز