Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 07:32

23
تیر
کره دانمارکی چیست؟

کره دانمارکی چیست؟

منظور از كره دانماركی چیست؟ چرا در تهیه شیرینی دانماركی باید از این كره استفاده كرد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

كره مخصوص خمیر دانماركی و خمیر هزار ورق بافت مناسب و منسجمی دارد كه به راحتی در دمای محیط آب نمی‌شود و به همین علت برای تهیه این گونه خمیرها مناسب است این كره درجه‌ی ذوب بالائی دارد و هنگامی كه بین لایه‌های خمیر قرار می‌گیرد به سهولت صاف می‌شود و كاركردن با آن بسیار سهل و آسان است.

تعداد بازديد: 2302 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز