Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 19 آبان 1404 - 22:54

19
آبان
نان‌های فنجانی با میوه و ماست

نان‌های فنجانی با میوه و ماست

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با وردنه، هر برش نان را صاف کنید و لبه آن‌ها را ببرید. پشت و روی نان‌ها را با قلم‌مو، از روغن بمالید. هر سوراخ قالب مافین را با یک برش نان پر کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

 مواد لازم: 

نان تست سبوسدار............. ۱۲برش

انبه خرد کرده1............. عدد

نارنگی پوست کنده................3 عدد

تمشک..............یک‌دوم فنجان

کیوی خرد کرده............2 عدد متوسط

ماست ساده یونانی...........۶ قاشق سوپخوری

روغن مایع.............۲ قاشق سوپخوری

عسل..............۳ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با وردنه، هر برش نان را صاف کنید و لبه آن‌ها را ببرید. پشت و روی نان‌ها را با قلم‌مو، از روغن بمالید. هر سوراخ قالب مافین را با یک برش نان پر کنید. با استفاده از انگشتان‌تان، کناره‌ها را خوب فشار دهید تا یک فنجان درست شود. به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید و بپزید. میوه‌های دلخواه خود را به قطعات کوچک خرد کنید. در اینجا از میوه‌هایی مانند انبه، نارنگی، تمشک و کیوی استفاده شده است. برای نتیجه زیباتر، رنگ‌های روشن مختلف را انتخاب نمایید. وقتی فنجان‌ها آماده و خنک شدند، آنها را با میوه پر کنید. سپس روی هر فنجان یک قاشق چایخوری ماست و کمی عسل بریزید و یک برگ نعنا روی آن قرار دهید.

بچه‌ها می‌توانند خودشان فنجان‌ها را به دلخواه پر کنند!

تعداد بازديد: 24 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز