Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مهر 1404 - 02:02

1
مهر
گل‌کلم برشته

گل‌کلم برشته

فر را از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی فر بزرگ و لبه‌دار را با اسپری روغن چرب نمایید. آن‌گاه گل‌کلم، روغن، سس خردل، پودر سیر و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

مواد لازم

گل‌کلم گلچه‌ای خرد کرده...............1 عدد بزرگ

روغن زیتون.............1 قاشق سوپخوری

سس خردل.............2 قاشق چایخوری

پودر سیر.............یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل..............یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد.............یک‌دوم پیمانه

شیر...............یک‌دوم پیمانه

بالزامیک.............2 قاشق سوپخوری

عسل..............1 قاشق سوپخوری

آویشن..............1 قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

 

 

 

 

طرز تهیه

فر را از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی فر بزرگ و لبه‌دار را با اسپری روغن چرب نمایید. آن‌گاه گل‌کلم، روغن، سس خردل، پودر سیر و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. آرد و شیر را در یک کاسه کوچک با همزن بزنید تا خمیر یکدستی تشکیل شود. خمیر را روی گل‌کلم بریزید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشیده شود. حالا به سینی فر آماده شده منتقل کنید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیر کمی طلایی شده و گل‌کلم‌ها با چنگال نرم شوند. اکنون بالزامیک و عسل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. گل‌کلم را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و روی آن سس بالزامیک و عسل بریزید و هم بزنید تا تمام گلچه‌های گل‌کلم آغشته شوند. گل‌کلم را به یک بشقاب منتقل نمایید و روی آن آویشن بپاشید.

تعداد بازديد: 17 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز