Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 تیر 1398 - 13:19

20
خرداد
پاپیای مرغ (اسپانیایی)

پاپیای مرغ (اسپانیایی)

در ظرف مناسب ساق‌های مرغ، ماست، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. آن‌گاه تکه‌های مرغ را به همراه مواد در ظرف نسوزی بچینید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 2 نفر 

ساق مرغ بدون پوست                         2 عدد

ماست                                              2  قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده                                   2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                                       به میزان لازم

برنج                                                 1 پیمانه پر (150 گرم)

زردچوبه                                            یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز خلالی خرد کرده                            2 عدد متوسط

سیر له کرده                                      2 حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده                3 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده                         100 گرم

روغن زیتون                                       1 قاشق سوپخوری

کنسرو نخود فرنگی                             یک‌سوم پیمانه

روش تهیه پاپیای مرغ

در ظرف مناسب ساق‌های مرغ، ماست، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

آن‌گاه تکه‌های مرغ را به همراه مواد در ظرف نسوزی بچینید و روی آن را با فویل بپوشانید و بمدت 40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس فویل را برداشته و به‌مدت 5 - 10 دقیقه اجازه دهید مرغ طلایی شود.

حال برنج را جداگانه با زردچوبه بپزید و آبکش کنید.

اینک در تابه مناسبی پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و قارچ را با روغن زیتون حدود 4 دقیقه تفت دهید.

آنگاه با برنج مخلوط و در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با فویل بپوشانید و به‌مدت یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس مرغ را به همراه نخودفرنگی روی پاپیای بریزید.

یادآوری 

عطر و طعم این غذا به زعفران آن می‌باشد پس قابل حذف نمی‌باشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مرغ برشته لیموئی

مرغ برشته

كباب مرغ برشته با سس بادام زمینی

مرغ برشته با پوره نخودفرنگی

مرغ برشته انگشتی

كتف مرغ برشته

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، غذای اسپانیایی، پاپیای مرغ، پاپیا تعداد بازديد: 84 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز