اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 2 حبه
زنجفیل رندهكرده 1 قاشق چایخوری
فیله مرغ 600 گرم
كره 50 گرم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه برای تزئین 2 ساقه
فلفل چیلی قرمز برای تزئین 1 عدد
مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
بادام زمینی آسیاب كرده 70 گرم
كره بادامزمینی 150 گرم
شیر 2 قاشق سوپخوری
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه كباب مرغ برشته با سس بادام زمینی
آبلیمو، سویا سس، شیر نارگیل، پودر تخم گشنیز، پیاز، سیر و زنجفیل را در كاسه مناسبی بریزید، فیلههای مرغ را بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ مزهدار شود. آنگاه فیلههای مرغ را به شكل ضربدری در سیخ چوبی فرو كنید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.
فیله مرغ را در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا یك طرف فیلهها برشته شود. سپس سیخها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود. حال زعفران را بیفزائید، سس را در ظرف مناسبی بریزید و مرغ برشته را رویش قرار دهید و با پیازچه و فلفل بیارائید.
روش تهیه سس بادام زمینی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. بادامزمینی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا كره بادامزمینی، شیر و آب را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس بپزد و غلیظ شود.