Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:05

29
اردیبهشت
مرغ برشته لیموئی

مرغ برشته لیموئی

پوست لیمو را رنده کنید و به همراه گشنیز، رزماری، نمک،فلفل و روغن زیتون در دستگاه غذا ساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید. آن گاه کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

لیمو ترش                                     1 عدد

گشنیز خرد کرده                           یک دوم پیمانه

رزماری ریز خرد کرده                      یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                                 به میزان لازم

روغن زیتون                                  3 قاشق سوپخوری

کره                                            40 گرم

برگ بو                                        6 عدد

مرغ                                            یک عدد درشت

پیاز ریز خرد کرده                           یک عدد

زعفران حلکرده                             2 قاشق سوپخوری

روش تهیه مرغ برشته لیموئی

پوست لیمو را رنده کنید و به همراه گشنیز، رزماری، نمک،فلفل و روغن زیتون در دستگاه غذا ساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید.

آن گاه کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت بگذارید و 2 عدد برگ بو را در آن بیندازید و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا عطرش بلند شود.

بعد شعله را خاموش کنید.

سپس مرغ را روی سطح کار بگذارید و با انگشت خیلی ملایم بدون اینکه پوست مرغ پاره شود مواد را زیر پوست مرغ بمالید و تمام سطح گوشت را به مواد آغشته کنید.

اکنون پیاز، نمک و فلفل را درون شکم مرغ بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

اینک ظرف مناسبی را به کرۀ مزه دار کرده آغشته کنید و 2 عدد برگ بو را درون آن قرار دهید.

باقیماندۀ کره را به بدن مرغ بمالید و 2 عدد برگ بو باقیمانده را روی سینۀ مرغ بگذارید و مرغ را با فویل بپوشانید.

حالا مرغ را در فر گرم کرده با دمای 210 درجۀ سانتیگراد به مدت یکساعت بپزید.

آن گاه مرغ را از فر بیرون بیاورید و به آبی که از مرغ خارج شده زعفران بیفزائید و روی بدن مرغ بمالید، چنانچه مرغ کاملا پخته بود فویل را جدا بردارید و مرغ را در طبقۀ وسط بگذارید تا سطح مرغ برشته شود.

بیشتر بخوانید:

مرغ برشته

کباب مرغ برشته با سس بادام‌زمینی

کباب مرغ با سالسای پرتقال

مرغ برشته با پوره نخود فرنگی

مرغ برشته انگشتی

کباب مرغ ابریشمی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه مرغ برشته، مرغ برشته لیموئی، مرغ برشته لیمویی، دستور تهیه مرغ برشته تعداد بازديد: 427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز