لیلا كردبچه
مواد لازم برای 4- 6 نفر
مرغ 1/5 كیلوگرم
كرهی نرم 115 گرم
سبزی خردكرده* 4 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 2 حبه
پوست لیموی رندهكرده1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ اضافی 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
* جعفری، ترخون، نعنا، مرزه
روش تهیه
ابتدا به مرغ، قدری نمك و فلفل بزنید، رویش را بپوشانید و یكشب در یخچال نگهدارید. اكنون در ظرف مناسبی كره، سبزی، سیر، پوست لیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید. سپس مخلوط سبزی را به آرامی زیر پوست مرغ فرو ببرید و آن را در ظرف نسوزی، بگذارید. حالا فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و مرغ را به مدت 1/5 ساعت در فر، بپزید و هر از گاهی آب مرغ را رویش بریزید. اكنون مرغ را در كاغذ آلومینیوم بپیچید. باقیماندهی آب مرغ را همراه با آبلیمو و آب مرغ اضافی در ظرف مناسبی، روی اجاق بجوشانید تا غلیظ شود و به 1 پیمانه برسد. مرغ را همراه با این سس میل كنید.