Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:57

25
دی
مرغ برشته

مرغ برشته

ابتدا به مرغ، قدری نمك و فلفل بزنید، رویش را بپوشانید و یكشب در یخچال نگه‌دارید.

لیلا كردبچه

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر 

مرغ                            1/5 كیلوگرم

كره‌ی نرم                    115 گرم

سبزی خردكرده*         4 قاشق سوپخوری

سیر له كرده               2 حبه

پوست‌ لیموی‌ رنده‌كرده1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل               به میزان لازم

آبلیمو                      2 قاشق سوپخوری

آب مرغ اضافی          500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

* جعفری، ترخون، نعنا، مرزه

  

 

روش تهیه 

ابتدا به مرغ، قدری نمك و فلفل بزنید، رویش را بپوشانید و یكشب در یخچال نگه‌دارید. اكنون در ظرف مناسبی كره، سبزی، سیر، پوست لیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید. سپس مخلوط سبزی را به آرامی زیر پوست مرغ فرو ببرید و آن را در ظرف نسوزی، بگذارید. حالا فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و مرغ را به مدت 1/5 ساعت در فر، بپزید و هر از گاهی آب مرغ را رویش بریزید. اكنون مرغ را در كاغذ آلومینیوم بپیچید. باقیمانده‌ی آب مرغ  را همراه با آبلیمو و آب مرغ اضافی در ظرف مناسبی، روی اجاق بجوشانید تا غلیظ شود و به 1 پیمانه برسد. مرغ را همراه با این سس میل كنید.

برچسب ها: مرغ برشته، روش تهیه مرغ برشته، مواد لازم مرغ برشته، آموزش مرغ برشته، تهیه مرغ برشته، آشپزی با مرغ برشته تعداد بازديد: 3344 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز