Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 آذر 1404 - 16:18

مزرعه «پاپایا»

15 0
مزرعه «پاپایا»

«پاپایا» از محصولات گرمسیری محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به ایران راه یافته است. این میوه پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز است. «پاپایا» گیاهی است علفی، همیشه سبز، دو لپه که به صورت یک تنه با چوبی نرم به ارتفاع یک تا ۱۰ متر رشد می کند و این گیاه چند ساله ممکن است تا ۲۰ سال عمر کند اما عمر مفید و اقتصادی آن بیشتر از سه سال نیست. معمولا ۱۲ ماه پس از کاشت بذر، نخستین محصول «پاپایا» به دست می آید و هر گل حدود ۱۴۵ تا ۱۶۵ روز بعد از گرده افشانی به میوه کامل و رسیده تبدیل می شود و میوه رسیده پاپایا دارای پوستی نازک است و نگهداری و حمل و نقل آن نیاز به دقت فراوان دارد. ایجاد گلخانه «پاپایا» در محل مجتمع گلخانه ای امام رضا (ع) خراسان شمالی، کاری تحقیقاتی و تجاری بوده که در فضایی به وسعت ۷ هزارمترمربع به مرحله تولید رسیده است.

 گالری
تعداد بازديد: 15 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

 


فیلم روز
تصویر روز