Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 03:28

آشپزی

بازدید: 60269

  • برنج جولاف؛یک غذای متفاوت آفریقایی

    برنج جولاف؛یک غذای متفاوت آفریقایی

    برنج جولاف یا به اختصار جولاف (Jollaf Rice) یک ظرف غذای لذیذ متشکل از برنج، گوجه‌فرنگی، پیاز و پوره فلفل است که محبوبیت بسیاری در کشورهای غرب آفریقا دارد.

  • پاستا ایتالیایی تن ماهی

    پاستا ایتالیایی تن ماهی

    یک ضرب‌المثل مریخی هست که میگه: پاستا باشه، … باشه! که البته پر بیراه هم نیست چرا که صد‌ها میلیون نفر در سرتاسر جهان بر این باورند که: «پاستا باشه دیگه هیچی نباشه».

  • ترشی به ، یک ترشی خوش عطر و بو

    ترشی به ، یک ترشی خوش عطر و بو

    ترشى به نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

  • توگی سر داغی (خراسان)

    توگی سر داغی (خراسان)

    گوشت، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن گاه پیاز داغ را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.

  • فوت وفن مادربزرگ ها برای درست کردن یک ترشی خوشمزه

    فوت وفن مادربزرگ ها برای درست کردن یک ترشی خوشمزه

    ترشی یکی از پاشنی های خوشمزه ما ایرانیان است که درست کردن آن نیاز به دانستن چند نکته ساده دارد. در این مقاله شما را با این نکات آشنا می کنیم.

  • پیتزا اسفناج

    پیتزا اسفناج

    آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه مایه خمیر، شکر و آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود. سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کنید.

  • آش هفت ترشی

    آش هفت ترشی

    حبوبات، گندم و جو را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه چغندر را پوست گرفته، بپزید و حبه قندی خرد کنید. سپس حبوبات، چغندر، برنج، باقالی، پیاز و سیر را در آب در حال جوش بریزید.

  • خوراک قفقازی؛ یک غذای مجلسی و خوشمزه

    خوراک قفقازی؛ یک غذای مجلسی و خوشمزه

    خوراک قفازی را میتوان به صورت یک غذای گرم هم استفاده کرد که در آن صورت باید به جای سس مخلوط ماست و سس مایونز و سیر از سسی داغ که حاوی رب گوجه و کره و کمی آب جوش است، برای روی خوراک استفاده کرد.

  • پاستا کاپوناتا

    پاستا کاپوناتا

    در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید. سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.

  • راتای اسفناج و میگو

    راتای اسفناج و میگو

    میگوها را با سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و یک حبه سیر مزه دار کرده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا پیاز را به همراه کره تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود.

  • خورش لوبیا سبز ؛ یک خورش مقوی وپرخاصیت

    خورش لوبیا سبز ؛ یک خورش مقوی وپرخاصیت

    لوبیا سبز یکی از پرخاصیت ترین عضو از خانواده سبزیجات است. یکی از غذاهایی که می توانید با لوبیا سبز درست کنید خورش لوبیا سبز است. در این مقاله طرز تهیه خورش لوبیا سبز را به شما آموزش می دهیم.

  • خورش مرغ کاری

    خورش مرغ کاری

    در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و تکه های مرغ را تفت دهید. آن گاه در تابۀ دیگری 2 قاشق روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود. حالا نمک، فلفل و زرد چوبه را بیفزائید.

فیلم روز
تصویر روز