Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 19:31

آشپزی

بازدید: 47689

  • نکاتی در تهیه ترشی و طرز تهیه سه نوع ترشی

    نکاتی در تهیه ترشی و طرز تهیه سه نوع ترشی

    فرآیند ترشی، در واقع افزودن اسید (سرکه یا در برخی مکان‌ها، آب لیموترش) به خوراکی‌های کم اسیدی است. در این مقاله طرز تهیه چند نوع ترشی و نکات ضروری هنگام تهیه ترشی شرح داده شده است.

  • عدس پلوی نذری

    عدس پلوی نذری

    برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه عدس را بپزید و در آبكش بریزید تا آب آن گرفته شود.

  • سبزی پلو قالبی با كیلكا

    سبزی پلو قالبی با كیلكا

    قالب مناسبی را با سلفون بپوشانید. آن‌گاه ماهی، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط كنید تا ماهی مزه‌دار شود. حالا ماهی‌های مزه‌دار كرده را در كنار هم در قالب بچینید.

  • لوبیا پلو

    لوبیا پلو

    ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز داغ و گوشت را بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید.

  • مرغ برشته

    مرغ برشته

    ابتدا به مرغ، قدری نمك و فلفل بزنید، رویش را بپوشانید و یكشب در یخچال نگه‌دارید.

  • ترین مرغ با قارچ

    ترین مرغ با قارچ

    ابتدا در تابه‌ مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید. آن‌گاه قارچ و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید.

  • پلوی اروپائی

    پلوی اروپائی

    برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید.

  • پلو با برنج سیاه

    پلو با برنج سیاه

    برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، 2 قاشق سوپخوری كره بریزید و روی اجاق آب كنید.

  • راتاتوی برنج و سیب‌زمینی

    راتاتوی برنج و سیب‌زمینی

    در تابه‌ مناسبی روغن بریزید و سیب‌زمینی ها را در آن سرخ كنید. حالا در قابلمه‌ دیگری، فیله‌ی گوجه‌فرنگی، سیر و فلفل دلمه‌ای‌ها را بریزید و بپزید.

  • سبزی پلو با ماهی

    سبزی پلو با ماهی

    برنج را آبكش كنید. آن‌گاه سبزی را بشوئید و ریز خرد كنید. سپس در قابلمه‌ مناسبی، 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید.

  • ته‌چین مرغ، قارچ و بادمجان

    ته‌چین مرغ، قارچ و بادمجان

    برنج را آبكش كنید. آن‌گاه ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و كره یا روغن را با هم مخلوط كنید و برنج آبكش كرده را، به آن بیفزائید.

  • پلوی آلو اسفناج

    پلوی آلو اسفناج

    برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید.

فیلم روز
تصویر روز