مواد لازم
225 گرم سیب زمینی ، مکعب خورد شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 عدد پیاز شالوت ریز خورد شده
1 حبه سیر ریز خورد شده
1 قاشق چای خوری برگ آویشن
400 گرم تن ماهی در روغن زیتون و آبکش شده
½ پوست لیمو سنگی رنده شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
2 تا 3 قاشق آرد ساده
1 عدد تخم مرغ کمی زده شده
115 گرم خرده های نان تازه
روغن نباتی برای تفت دادن
نمک و فلفل به میزان لازم
بیشتربخوانید:
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی
طرز تهیه کوکوی قارچ
مواد لازم برای تهیه سس فوری
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
400 گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده
1 حبه سیر له شده
½ قاشق چای خوری شکر
½ پوست لیمو سنگی رنده شده
1 قاشق غذا خوری ریحان خورد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
برای تهیه کوکوی ماهی ، سیب زمینی ها را در آب جوش و نمک ، به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شود. چند تکه سیب زمینی را نگه دارید و بقیه را پوره کرده و کنار بگذارید. روغن را در قابلمه کوچکی حرارت داده و پیاز شالوت را 5 دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم شود. سیر و برگ های آویشن را افزوده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس بگذارید به آرامی سرد شود. سیب زمینی ها را با تن ماهی ، پوست لیمو ، جعفری و ادویه جات به مواد اضافه کنید . مقداری از مواد را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را به 6 تا 8 قطعه کوکو تقسیم کنید . کوکو ها را اول به آرد بزنید ، سپس داخل تخم مرغ زده شده فرو برده و در آخر با خرده های نان روی آنها را پوشانده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید. در همین فاصله ، سس گوجه فرنگی را تهیه نمایید. روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، سیر ، شکر ، پوست لیمو ، ریحان و نمک و فلفل را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. روغن را درون یک ماهیتابه بریزید به صورتی که کف ظرف را کاملا بپوشاند . سپس آن را گرم کنید و وقتی داغ شد ، کوکوها را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند. روغن اضافه کوکوها را با دستمال مخصوص روغن گیری بگیرید و آنها را داغ به همراه سس گوجه فرنگی سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکو پاکستانی