ترجمه : مرضیه عارف
مواد لازم:
سیب زمینی شیرین خرد شده 3 عدد
اسفناج 190 گرم
روغن آفتاب گردان 1 قاشق غذاخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان 8 عدد
آب مرغ 500 میلی لیتر
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل قرمز خرد شده 1 عدد
پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 400 گرم
لیمو ترش 2 عدد بدون هسته خرد شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورشت گیلاخه ؛ غذای اصیل کردستان
طرز تهیه:
سیب زمینی شیرین را به مدت 10 دقیقه بپزید. پیاز، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، زنجبیل ، گوجه فرنگی و لیمو ترش را در غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود و کنار بگذارید.اسفناج ها را داخل یک سبد در سینک بریزید و سیب زمینی پخته شده را روی آن خالی کنید تا هم سیب زمینی خنک شود و هم برگ اسفناج به واسطه آب سیب زمینی ها نرم شود. قابلمه را روی حرارت بگذارید و روغن و مواد میکس شده را داخل آن بریزید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود به آن زمان بدهید و پس از آن سیب زمینی را با کمی فلفل سیاه اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. اسفناج ها را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. این غذا را میتوانید با نان میل کنید و لذت ببرید.