تحریریه زندگی آنلاین :
مـواد لازم :
برنج ایرانی .......3پیمانه
سبزی پلویی ......350گرم
کره یا روغن ......100 گرم
ماهی کیلکا......500 گرم
زعفران حل کرده......3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل......به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی دوقوس ماهی؛ غذای بوشهری
ماهی شکم پر
طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی
روش تـهیه :
برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید.آن گاه با سبزی پلو مخلوط کنید.سپس در قالبهای کوچک قدری کره یا روغن بمالید،اینک تعدادی ماهی کیلکای مزه دار کرده با زعفران،نمک و فلفل را کف قالب قرار دهید و با پلو روی سطح آن را بپوشانید و بفشارید. حالا روی قالب ها را سلفون بکشید و در سینی فر قرار دهید و به مدت 30-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد آن را بپزید.حالا در ظرف مناسبی پلو را برگردانید و در کنارش چند عدد ماهی کیلکای برشته بگذارید.
نکته :
کیلکاها را تمیز کنید و در صافی بریزید.سپس با نمک مزه دار کنید و در ظرف دیگری قدری آرد و زردچوبه بریزید و کیلکاها را در آن بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید تا برشته و چیپسی شود.
میتوانید با پلوی ساده نیز این غذا را سرو کنید.