Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:15

26
تیر
رولت گشنیز و ترخون

رولت گشنیز و ترخون

زرده و سفیده را از هم جدا سازید. آن‌گاه زرده را قدری با همزن برقی بزنید. سپس شیر، آرد، نمک و فلفل را افزوده مخلوط کنید. حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا سفید شود.

فرخناز حاتمی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

تخم‌مرغ                             4 عدد

شیر                                 1 پیمانه

آرد                                   یک‌سوم پیمانه

نمک و فلفل                       به میزان لازم

گشنیز و ترخون                   500 گرم 

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای                       400 گرم

خامه صبحانه                      یک‌دوم پیمانه

ژامبون خرد کرده                  2 ورق

قارچ ریز خرد کرده                100 گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده    یک‌دوم پیمانه 

مواد لازم جهت سس

زرده تخم‌مرغ                       2 عدد

کره آبکرده                          30 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)        1 ‌قاشق چایخوری

زعفران حلکرده                   1 قاشق سوپخوری

خامه                                یک‌دوم پیمانه

آبلیمو                               2 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه رولت گشنیز و ترخون 

زرده و سفیده را از هم جدا سازید.

آن‌گاه زرده را قدری با همزن برقی بزنید.

سپس شیر، آرد، نمک و فلفل را افزوده مخلوط کنید.

حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا سفید شود.

اینک سبزی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید و سپس به آرامی سفیده را بیفزائید و با مواد ترکیب نمائید.

حالا سینی مناسبی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه را رویش بریزید و سطح آن را صاف کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

اکنون سینی را از فر بیرون آورید، سینی بزرگتری را روی آن برگردانید و اجازه دهید خنک شود.

سپس کاغذ را جدا سازید و لای هوله‌ای مناسب آن را رول کنید.

اینک مواد میانی در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس رولت را باز کنید و رویش را با مواد میانی بپوشانید و دوباره رول نمائید، حالا رولت آماده را در کاغذ آلومینیوم بپیچید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید.

برای تهیه سس زرده تخم‌مرغ را بزنید تا رنگش روشن شود.

سپس کم کم کره را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

آن‌گاه پوست لیمو، زعفران، خامه و آبلیمو را اضافه کنید، سس را مخلوط نمائید.

اکنون سس را در ظرف مناسبی بریزید و رولت برش زده را رویش قرار دهید.

بیشتر بخوانید:

رولت اسفناج

رولت ماهی

رولت پنیری

رولت سینه بوقلمون و اسفناج

رولت گوشت

رولت قارچ

رولت سبزی با ماهی

رولت کدو حلوایی و ماهی

رولت گوجه‌فرنگی خشک و اسفناج

رولت املت اسفناج

 

برچسب ها: رولت، آشپزباشی، زندگی آنلاین، رولت گشنیز و ترخون، رولت گشنیز، رولت ترخون، دستور تهیه رولت گشنیز و ترخون، روش تهیه رولت گشنیز و ترخون، طرز تهیه رولت تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز