اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8-10 نفر
برگ اسفناج 420 گرم
تخممرغ 5 عدد
پنیر خامهای 60 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق سوپخوری
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده كرده 60 گرم (حدود یكدوم پیمانه)
مواد لازم میانی
پنیر خامهای 180 گرم
سیر له كرده 2-3 حبه
نمك به میزان لازم
پودر آویشن یكدوم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خشك، خرد كرده 12 عدد
روش تهیه رولت گوجهفرنگی خشك و اسفناج
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی مناسبی را به اندازه 18×26 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه ظرف بزرگی را از آب یخ پر كنید و دم دستتان بگذارید. سپس در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا برگهای اسفناج را 2 دقیقه در آبجوش بپزید.
بلافاصله درون آب یخ بریزید. اكنون اسفناج را در صافی بریزید و بفشارید تا آبش گرفته شود. حالا اسفناج را ریز خرد كنید.
اینك زردههای تخممرغ، پنیر خامهای و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و اسفناج را به آن بیفزائید. آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس آرد و بیكینگپودر را كمكم به سفیدههای زده شده، بیفزائید و به آرامی هم بزنید.
حالا سفیدههای تخممرغ را به مخلوط اسفناج بیفزائید و به آرامی، بالیسك هم بزنید تا پف سفیده از بین نرود. اكنون مایه فراهم كرده رولت را در سینی بریزید و صاف كنید. حال سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، رولت اسفناج را بپزید. اینك رولت را از فر درآورید و پس از 2-3 دقیقه، پنیر پارمسان را رویش بپاشید و آن را روی كاغذ روغنی برگردانید.
سپس كاغذ را از رولت جدا كنید و آن را رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید، همینكه رولت كاملا خنك شد، مایه میانی را رویش بمالید و صاف كنید. گوجهفرنگیهای نیمه خشك را رویش بچینید و دوباره رولت را رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید. هنگام پذیرائی رولت را در ظرف مناسبی بگذارید و آن را به عرض دو سانتیمتر ببرید.
یادآوری 1: برای تهیه مواد میانی، همه مواد لازم را به جز گوجهفرنگی خشك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری 2: بهتر است گوجهفرنگیها را 5 دقیقه، در آب جوش قرار دهید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. بعد آن را مصرف نمائید.