Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:18

26
اسفند
رولت ماهی

رولت ماهی

فیلۀ ماهی را با نمک، فلفل، سیر و سرکه مزه دار کنید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید. آن گاه روی هر فیله سه برگ اسفناج، خلال بادام و پودر دارچین قراردهید و سس ماهی را رویش بمالید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 2 نفر 

فیلۀ ماهی قزل آلا                      1 عدد

نمک و فلفل                              به میزان لازم

سیر له کرده                             2 حبه

سرکۀ سفید                              3 قاشق سوپخوری

اسفناج بخار پز کرده                    6 برگ

خلال بادام                                2 قاشق سوپخوری

پودر دارچین                              یک چهارم قاشق چایخوری 

مواد لازم برای تهیۀ‌سس ماهی

کرۀ آبکرده                                30 گرم

سیر له کرده                             1 حبه

آبلیمو                                      1 قاشق چایخوری

 زعفران                                   به میزان لازم

روش‌ تهیه رولت ماهی 

فیلۀ ماهی را با نمک، فلفل، سیر و سرکه مزه دار کنید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

آن گاه روی هر فیله سه برگ اسفناج، خلال بادام و پودر دارچین قراردهید و سس ماهی را رویش بمالید و ماهی را رول کنید.

اینک ماهی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس ماهی

کره، سیر، آبلیمو و زعفران را باهم مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ماهی را چطور بپزیم؟

کباب ماهی و لیمو

روش پخت ماهی شکم‌پر

آشپزی با ماهی و میگو

 

برچسب ها: آشپزی با ماهی، آموزش آشپزی، روش پخت ماهی، سس ماهی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، رولت ماهی، شور و شیرین، دستور تهیه رولت ماهی، ماهی شب عید، طرز تهیه سس ماهی تعداد بازديد: 435 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز