Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:00

21
بهمن
رولت املت اسفناج

رولت املت اسفناج

روش تهیه رولت املت اسفناج

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

 تخم مرغ                    8 عدد

نمك                          یك دوم قاشق چایخوری

سس فلفل                یك هشتم قاشق چایخوری

اسفناج خرد كرده         300 گرم

پیاز قرمز خرد كرده       1 عدد متوسط

ژامبون بوقلمون خرد كرده 5 ورق

روغن مایع                   1 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد كرده    500 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده   120 گرم

روش تهیه

تخم‌مرغ‌ها، نمك، سس فلفل، اسفناج، پیاز و ژامبون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مایه فراهم كرده را در سینی چربكرده دارای كاغذ روغنی به اندازة 25×38 سانتیمتر بریزید و 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس روغن اضافیش را بگیرید. اكنون املت را روی كاغذ روغنی بگذارید و قارچ و سه چهارم پیمانه از پنیر را رویش بریزید و آن را رول كنید. اینك املت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با باقیمانده پنیر و ژامبون بیارائید.

 

برچسب ها: انواع غذا با اسفناج، انواع املت، رولت املت اسفناج، انواع رولت، رولت اسفناج تعداد بازديد: 1529 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز