Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:38

14
آذر
رولت گوشت

رولت گوشت

مغز نان را در شیر بخیسانید تا نرم شود. سپس آن را بفشارید تا شیر اضافی از آن جدا شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

نان باگت یا نان تست                       ۲ عدد

شیر                                              125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

گوشت گوساله بدون چربی               ۵۰۰ گرم

پیازداغ                                           6 تا قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                                   به میزان لازم

تخم‌مرغ                                        ۲ عدد

گردوی خردكرده                             3 قاشق سوپخوری

زرشك                                         2 قاشق سوپخوری

 تخم‌مرغ پخته                              ۳ تا ۴ عدد

جعفری                                       ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                            ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

آب     ۲ تا ۳ پیمانه

 

روش تهیه

مغز نان را در شیر بخیسانید تا نرم شود. سپس آن را بفشارید تا شیر اضافی از آن جدا شود. آن‌گاه گوشت، مغز نان خیسانده و ۲ قاشق از پیازداغ را همراه با نمک، فلفل و زرده‌های تخم‌مرغ خوب ورز دهید. سپس آن را روی کیسه نایلونی پهن كنید، گردو، زرشک، تخم‌مرغ پخته، 2 قاشق از پیازداغ و جعفری را رویش بریزید.

حالا به کمک نایلون آن را رول كنید. سفیده تخم‌مرغ‌ها را روی رولت بمالید تا ترک‌های آن گرفته شود و با دست سطح آن را صاف كنید. اكنون قدری روغن در تابه بریزید، روی اجاق بگذارید و رولت را در آن سرخ كنید. اینك باقیمانده پیازداغ را در تابه بریزید، رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و قدری تفت دهید. آب را اضافه كنید و رولت را با حرارت ملایم و دربسته، بپزید تا مغز پخت شود.

 

برچسب ها: آموزش رولت گوشت، رولت گوشت، روش تهیه رولت گوشت، مواد لازم رولت گوشت، رولت با گوشت، طرز تهیه رولت گوشت تعداد بازديد: 744 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز