اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
نان باگت یا نان تست ۲ عدد
شیر 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
گوشت گوساله بدون چربی ۵۰۰ گرم
پیازداغ 6 تا قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخممرغ ۲ عدد
گردوی خردكرده 3 قاشق سوپخوری
زرشك 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ پخته ۳ تا ۴ عدد
جعفری ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
آب ۲ تا ۳ پیمانه
روش تهیه
مغز نان را در شیر بخیسانید تا نرم شود. سپس آن را بفشارید تا شیر اضافی از آن جدا شود. آنگاه گوشت، مغز نان خیسانده و ۲ قاشق از پیازداغ را همراه با نمک، فلفل و زردههای تخممرغ خوب ورز دهید. سپس آن را روی کیسه نایلونی پهن كنید، گردو، زرشک، تخممرغ پخته، 2 قاشق از پیازداغ و جعفری را رویش بریزید.
حالا به کمک نایلون آن را رول كنید. سفیده تخممرغها را روی رولت بمالید تا ترکهای آن گرفته شود و با دست سطح آن را صاف كنید. اكنون قدری روغن در تابه بریزید، روی اجاق بگذارید و رولت را در آن سرخ كنید. اینك باقیمانده پیازداغ را در تابه بریزید، رب گوجهفرنگی را بیفزائید و قدری تفت دهید. آب را اضافه كنید و رولت را با حرارت ملایم و دربسته، بپزید تا مغز پخت شود.