اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای4 نفر
كره 30 گرم
پیاز ریز خردكرده 1 عدد
فیله گوجهفرنگی ریزخردكرده 2 عدد
قارچ ورقهای خردكرده 250 گرم
آب مرغ 60 میلیلیتر
ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر چدار رندهكرده 50 گرم
تخممرغ 6 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
برگ ریحان به میزان لازم
روش تهیه رولت قارچ
سینی مخصوص مایكروویو به ابعاد 26×32 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره را در ظرف مناسبی بریزید و در دستگاه مایكروویو قرار دهید. سپس با قدرت 100 درصد یا 900 وات آن را آب كنید. اینك پیاز، گوجهفرنگی و قارچ را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه با قدرت بالا در مایكروویو بپزید.
دراین میان دو بار آن را هم بزنید. حالا آب مرغ را به آن بیفزائید و 5 دقیقه دیگر در دستگاه قرار دهید. سپس ریحان و پنیر را اضافه كنید. حالا سفیده و زرده چهار عدد از تخممرغها را جدا كنید و زردههای تخممرغ را همراه با 2 عدد تخممرغ باقیمانده، با همزن برقی بزنید و نمك و فلفل بزنید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اكنون زردههای تخممرغ را به آرامی با سفیدههای تخممرغ مخلوط كنید و در سینی بریزید. رویش را با پالت صاف كنید به مدت 3-4 دقیقه، در دمای بالا در مایكروویو بپزید. اكنون رولت را با همان كاغذ رول كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس رولت را باز كنید و كاغذ را از آن جدا سازید. حالا مخلوط فراهمكرده قارچ را روی رولت بریزید و آن را رول كنید. رولت قارچ را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس بچینید.