مرضیه فولادی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
سینه بوقلمون در حدود 1 كیلوگرم
نمك به میزان لازم
اسفناج 500 گرم
شنبلیله خشك 1 قاشق چایخوری
خامه 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
پنیر گردوئی 50 تا 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پوست لیموی رندهكرده 1 قاشق چایخوری
زعفران حلكرده یكدوم قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
روش تهیه
ابتدا سینه بوقلمون را پس از استخوان كشی، از وسط نصف نمائید و نمك بزنید. سپس آن را با نوك چاقوی بلند، از قسمت بالا به طرف داخل سوراخ كنید و چاقو را در آن قسمت بچرخانید، به گونهای كه سینه پاره نشود. اسفناج را پس از پاككردن و شستن، در آب داغ بیندازید تا نرم شود.
بعد آن را همراه با شنبلیله، در غذاساز به صورت پوره درآورید. آنگاه خامه، تخممرغ، پنیر گردوئی، نمك، فلفل و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط سازید تا خمیری شكل شود. اینك آن را داخل كیسه دارای ماسورهی ساده بریزید و با آن، حفره سینه بوقلمون را پركنید و سر آن را بدوزید.
حالا سینه بوقلمون را به زعفران و روغن آغشته كنید. بعد در ظرف مناسبی، در فر(تاون)، با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا كاملاً بپزد و برشته شود. در اواخر پخت، روی بوقلمون را با قلممو كره بمالید و مدت 5 دقیقه دیگر در فر نگهدارید. اكنون سینه بوقلمون را در ظرف مناسبی بگذارید و با چاقوی تیزی، بهصورت ورقهای برش بزنید.
یادآوری: اگر پنیر گردویی در دسترس نبود از مخلوط پنیر خامهای و گردوی آسیاب كرده استفاده كنید.