Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

18
اردیبهشت
رولت اسفناج

رولت اسفناج

اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود. آن گاه آن را ساطوری کنید. سپس در ظرف مناسبی اسفناج، تخم مرغ، نمک، فلفل و شنبلیله را بریزید و خوب هم بزنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 10 نفر 

اسفناج                                          2 کیلوگرم

تخم مرغ همزده                               6 عدد

نمک و فلفل                                    به میزان لازم

شنبلیله خشک                               یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع                                      به میزان لازم

پنیر لبنه                                         400 گرم

فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد کرده        1 پیمانه

قارچ خرد کرده و تفت داده                  یک‌دوم پیمانه

کنسرو ذرت                                     یک‌دوم پیمانه

کنسرو نخود فرنگی                          یک‌دوم پیمانه

روش‌ تهیه رولت اسفناج 

اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود.

آن گاه آن را ساطوری کنید.

سپس در ظرف مناسبی اسفناج، تخم مرغ، نمک، فلفل و شنبلیله را بریزید و خوب هم بزنید.

حالا کف قالب نسوزی اندکی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و مایه کوکو را در آن بریزید و با تکان دادن قالب مایه را در تمام سطح قالب یکسان پخش کنید.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بگذارید تا کوکو بپزد و سطحش طلائی شود.

بعد کوکو را از فر خارج کنید و رویش را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.

اکنون کوکو را از قالب خارج کرده و رول کنید.

پنیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت، نخودفرنگی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، رول کوکو را باز کرده و این مواد را روی سطح کوکو بریزید و با کارد آن را در تمام سطح کوکو پخش کنید و کوکو را دوباره رول کنید و در سلفون بپیچید و یک روز در یخچال استراحت دهید.

اکنون رولت را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

بیشتر بخوانید:

رولت ماهی

رولت پنیری

رولت سینه بوقلمون و اسفناج

رولت گوشت

رولت قارچ

رولت سبزی با ماهی

رولت کدو حلوایی و ماهی

رولت گوجه‌فرنگی خشک و اسفناج

رولت املت اسفناج

 

برچسب ها: رولت، آموزش آشپزی، آشپزباشی، رولت اسفناج، زندگی آنلاین، دستور تهیه رولت اسفناج، روش تهیه رولت اسفناج تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز