Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:40

20
اردیبهشت
نان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناج

نان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناج

پودر مایه خمیر، یك‌سوم پیمانه از آب ولرم و شكر را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه دو پیمانه از آرد، نمك‌، مایه خمیر ورآمده و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

  

مواد لازم برای 15 نفر

  پودر مایه خمیر  ...................   12 گرم (حدود 3 قاشق چایخوری)

آب ولرم ............. 330 میلی‌لیتر (یك و یك‌سوم پیمانه)

شكر ................. یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

آرد نان .................... حدود 750 گرم

نمك................. یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

كره‌ی آبكرده...............6 قاشق چایخوری

اسفناج خرد كرده و یخ زده................  150 گرم

آب سرد................ 2 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی خانگی.................  90 گرم

بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

 

 

 

روش تهیه

 پودر مایه خمیر، یك‌سوم پیمانه از آب ولرم و شكر را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه دو پیمانه از آرد، نمك‌، مایه خمیر ورآمده و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس باقیمانده‌ی آرد و آب را كم كم بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده،  6-8 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده قرار دهید، رویش را با سلیفون چربكرده بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را سه قسمت كنید، به یك قسمت پوره‌ی اسفناج و به قسمت دیگر رب گوجه‌فرنگی بیفزائید و تكه‌ی آخر خمیر را ساده نگه دارید. اینك هر سه خمیر فراهم كرده را جدا جدا روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ی تقریبی 20×25 سانتیمتر باز كنید و به ترتیب، خمیر دارای اسفناج را روی خمیر گوجه‌فرنگی و خمیر ساده را روی خمیر دارای اسفناج قرار دهید. اكنون دوباره روی خمیرها وردنه بكشید تا به اندازه‌ی تقریبی 25×30 سانتیمتر درآید. حالا خمیر را از طول رول كنید و در سینی چربكرده بگذارید. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. سپس با چاقوی تیز، 3برش سطحی اریب روی خمیر ایجاد كنید و مخلوط یك عدد سفیده‌ی تخم‌مرغ و یك قاشق چایخوری آب، رویش بمالید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه بپزید.

یادآوری1: اسفناج و آب سرد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره‌ی یكدستی حاصل شود.

یادآوری2: پس از اضافه كردن پوره‌ی اسفناج یا رب گوجه‌فرنگی به هر یك از خمیرها اگر لازم بود مقداری آرد اضافی به آن‌ها بیفزائید تا خمیر، صاف و یكدست شود.

بیشتر بخوانید:

پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها

نان تافتون را در منزل بپزید!

نان دارچینی ؛ یک نان با طعمی متفاوت و عالی برای صبحانه +طرز تهیه

 

 

برچسب ها: نان، نان سبزیجات، اسفناج، طرز تهیه نان، خمیر مایه، رب گوجه فرنگی، نان خانگی، نان بدون فر، نان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناج، كره‌ی آبكرده تعداد بازديد: 917 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز