تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آرد.................. 600 گرم
شکر...................... 350 گرم
بیکینگپودر.................. 3 قاشق چایخوری
نمک.................. یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ................ 2 عدد
اسانس وانیل................ یک و یکدوم قاشق چایخوری
شیر.................. 350 میلیلیتر
(یک پیمانه + یک سوم پیمانه + یک قاشق سوپخوری)
کرة آبکرده.....................120 گرم
کرنبری خشک................. 100 گرم
شکلات چیپسی ..................150 گرم
بیشتر بخوانید:
نان بریوش + طرز تهیه
نان پوآچای شکلاتی
طرز تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازة 12×27 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه تخممرغها، وانیل، شیر و کره را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس مواد خشک را کم کم به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا مایة غلیظ و یکنواختی حاصل شود. حالا کرنبری و شکلات چیپسی را افزوده و مخلوط کنید و مایة فراهم کرده را در قالب بریزید. اکنون قالب را در فر بگذارید و نان را به مدت تقریبی 50 – 60 دقیقه یا تا زمانیکه روی نان طلائی رنگ شود، بپزد. اینک قالب را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، نان را از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی بگذارید تا خنک شود.
بیشتر بخوانید:
پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها
نان تافتون را در منزل بپزید!
نان دارچینی ؛ یک نان با طعمی متفاوت و عالی برای صبحانه +طرز تهیه