Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:04

5
دی
بسته موضوعی 124: ماهی را چطور بپزیم؟

بسته موضوعی 124: ماهی را چطور بپزیم؟

از آنجا که ماهی یکی از مواد غذایی با ارزش است، بهتر است آن را در برنامه غذایی خود بگنجانیم. در این بسته از زندگی آنلاین به چند دستور خوشمزه برای پخت ماهی اشاره شده است.

مزه‌دار کردن ماهی به روش جنوبی‌ها

روش پخت ماهی شکم‌پر

کباب ماهی و لیمو

سالاد سمن

ماهی سوخاری با سس لیمو

بورک ماهی و اسفناج

ماهی شکم پر

ماهی دارچینی

سبزی پلو با ماهی

سالمون و اسفناج در خمیر فیلو

کباب ماهی اوزون برون

قلیه ماهی هوور

خورش ماهی فرانسوی

خوراک ماهی با کاری

سبزی‌پلو قالبی با کیلکا

کتاب آشپزی با ماهی و میگو

کتاب خواص ماهی، میگو و اثرات امگا 3

 

برچسب ها: آشپزی با ماهی، سالاد ماهی، مزه دار کردن ماهی، زندگی آنلاین، ماهی شکم پر، دستور پخت ماهی، بورک ماهی، پخت ماهی، ماهی سوخاری، کباب ماهی، روش تهیه ماهی تعداد بازديد: 784 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • ماهی را بعد از شستن بدون آب با کمی روغن زیتون و آبلیمو یا آب نارنج و کمی زردچوبه و زعفران و کمی فلفل قرمز و دو حبه سیر رنده شده و کمی پیاز نگینی شده در زیر شعله پخش کن با حرارت بسیار ملایم باید گذاشت پخت یکساعت . حالت آبپز یپدا نمی کند اصلا / چون روغن دارد ....آبش که بر اثر حرارت کشیده شود شبیه سرخ شده و کبابی خواهد شد .

نظر شما در مورد این بسته چیست؟

فیلم روز
تصویر روز