از آنجا که ماهی یکی از مواد غذایی با ارزش است، بهتر است آن را در برنامه غذایی خود بگنجانیم. در این بسته از زندگی آنلاین به چند دستور خوشمزه برای پخت ماهی اشاره شده است.
ماهی را بعد از شستن بدون آب با کمی روغن زیتون و آبلیمو یا آب نارنج و کمی زردچوبه و زعفران و کمی فلفل قرمز و دو حبه سیر رنده شده و کمی پیاز نگینی شده در زیر شعله پخش کن با حرارت بسیار ملایم باید گذاشت پخت یکساعت . حالت آبپز یپدا نمی کند اصلا / چون روغن دارد ....آبش که بر اثر حرارت کشیده شود شبیه سرخ شده و کبابی خواهد شد .