اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج 500 گرم
خمیر فیلو 16 ورق
كره آبكرده 100 گرم
ماهی سالمون 4 قطعه 160 گرمی
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا اسفناج را بخار پز كنید، آب آن را بگیرید و ریز خرد كنید. آنگاه روی هر ورق خمیر فیلو كره بمالید و 4 عدد خمیر را روی هم بگذارید. سپس وسط خمیرهای كرهمالیده، یك قطعه ماهی مزهدار كرده با نمك و فلفل، بگذارید، رویش قدری اسفناج قرار دهید و مانند بقچه، بپیچید.
حالا روی خمیرها كره بمالید و در سینی فر بچینید. اكنون فر را با دمای 220درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه ماهی و خمیر فیلو را بپزید تا طلائی رنگ شوند.
یادآوری1 : در صورت دلخواه میتوانید این خوراك را با سس گوجهفرنگی میل كنید.