Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:37

13
آذر
سالمون و اسفناج در خمیر فیلو

سالمون و اسفناج در خمیر فیلو

ابتدا اسفناج را بخار پز كنید، آب آن را بگیرید و ریز خرد كنید. آن‌گاه روی هر ورق خمیر فیلو كره بمالید و 4 عدد خمیر را روی هم بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 اسفناج                      500 گرم

خمیر فیلو                   16 ورق

كره آبكرده                   100 گرم

ماهی سالمون            4 قطعه 160 گرمی

نمك و فلفل               به میزان لازم

 

روش تهیه

ابتدا اسفناج را بخار پز كنید، آب آن را بگیرید و ریز خرد كنید. آن‌گاه روی هر ورق خمیر فیلو كره بمالید و 4 عدد خمیر را روی هم بگذارید. سپس وسط خمیرهای كره‌مالیده، یك قطعه ماهی مزه‌دار كرده با نمك و فلفل، بگذارید، رویش قدری اسفناج قرار دهید و مانند بقچه، بپیچید.

حالا روی خمیرها كره بمالید و در سینی فر بچینید. اكنون فر را با دمای 220درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه ماهی و خمیر فیلو را بپزید تا طلائی رنگ شوند.

یادآوری1 : در صورت دلخواه می‌توانید این خوراك را با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

 

برچسب ها: خمیر فیلو، سالمون و اسفناج در خمیر فیلو، آموزش سالمون، سالمون و اسفناج، روش تهیه سالمون، سالمون در خمیر فیلو تعداد بازديد: 812 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز