Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 20:21

28
اسفند
ماهی شکم پر

ماهی شکم پر

میگوی پاک شده را به همراه سیر، سویا سس، تخم گشنیز و سس خردل و کمی نمک و فلفل در غذاساز میکس کرده و داخل شکم ماهی را با آن پرکنید. سطح ماهی را کاملا با روغن آغشته کنید.

مواد لازم ماهی شکم پر

ماهی قزل آلا                یک عدد

میگو                           100 گرم

سس خردل                  یک قاشق مرباخوری

لیموترش                     یک عدد

نمک و فلفل سیاه         بمیزان لازم

روغن کنجد                  بمیزان لازم

سیر اسلایس شده       دو عدد

سس سویا                 یک قاشق سوپخوری

تخم گشنیز                 یک قاشق مرباخوری 

روش تهیه ماهی شکم پر

1) ماهی قزل آلا را پس از برش زدن و خارج نمودن استخوان بوسیله نمک و آبلیمو طعم‌دار کنید.

2) میگوی پاک شده را به همراه سیر، سویا سس، تخم گشنیز و سس خردل و کمی نمک و فلفل در غذاساز میکس کرده و داخل شکم ماهی را با آن پرکنید.

3) سطح ماهی را کاملا با روغن آغشته کنید و بمدت 20 دقیقه در فر با دمای 220 درجه قرار دهید تا کاملا برشته شود.

4) سپس با برش‌های کدو رست شده، برنج، کاهو، زیتون و اسلایس پیاز آن را تزیین نمایید.

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، ماهی شکم پر، پختن ماهی، غذای شب عید، آشپزی شب عید، دستور تهیه ماهی شکم پر تعداد بازديد: 166 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز