Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 10:13

3
آذر
كباب ماهی اوزون بُرون

كباب ماهی اوزون بُرون

ابتدا در ظرف مناسبی فیله‌ ماهی، روغن زیتون، آبلیمو، نمك، فلفل، زعفران و آب پیاز را مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه ماهی را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.

محمد حیدری فرد

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

فیله ماهی اوزون برون خردكرده            500 گرم

روغن زیتون                                       4 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                                     2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                                     به میزان لازم

زعفران غلیظ                                    2 قاشق سوپخوری

آب پیاز                                            3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه كباب ماهی اوزون بُرون

ابتدا در ظرف مناسبی فیله‌ ماهی، روغن زیتون، آبلیمو، نمك، فلفل، زعفران و آب پیاز را مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه ماهی را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.

حالا كباب ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید. چنانچه امكان فراهم كردن آتش نبود، می‌توانید سیخ‌های كباب ماهی را در فرگرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه، برشته كنید.

همچنین می‌توانید ماهی را به سیخ‌های چوبی بكشید و در تابه، روی اجاق كباب و برشته كنید.

یادآوری: ماهی را به تكه‌های 3 × 3 سانتیمتر برش بزنید كه هر تكه حدود 25-30گرم وزن داشته باشد.

 

برچسب ها: روش تهیه کباب ماهی، کباب با ماهی اوزون برون، مواد لازم کباب ماهی، آموزش کباب با ماهی، تهیه کباب با ماهی، کباب اوزون برون، کباب با ماهی تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز