اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2-4 نفر
فیله ماهی هامور خرد کرده یک کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل ترش یک قاشق سوپخوری
سس سویا یک قاشق سوپخوری
زعفران حلکرده دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای (سبز، قرمز) خرد کرده از هر کدام 1 عدد
لیموترش ورقهای خرد کرده 2 عدد
روش تهیه کباب ماهی و لیمو
فیله ماهی، نمک، فلفل، فلفل ترش، سس سویا، زعفران، روغن زیتون و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آن گاه رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس فیله ماهی، فلفلها و برشهای لیمو را در سیخهای مخصوص فرو کنید و روی صفحۀ گریل یا فر آن را کباب کنید.