Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:22

19
آذر
کباب ماهی و لیمو

کباب ماهی و لیمو

فیله ماهی، نمک، فلفل، فلفل ترش، سس سویا، زعفران، روغن زیتون و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن گاه رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

 

فیله ماهی هامور خرد کرده                 یک کیلوگرم

نمک و فلفل سیاه                             به میزان لازم

فلفل ترش                                       یک قاشق سوپخوری

سس سویا                                      یک قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده                                 دو قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                      3 قاشق سوپخوری

پودر سیر                                         یک دوم قاشق چایخوری

 فلفل دلمه‌ای (سبز، قرمز) خرد کرده     از هر کدام 1 عدد

لیموترش ورقه‌ای خرد کرده                  2 عدد

روش تهیه کباب ماهی و لیمو

فیله ماهی، نمک، فلفل، فلفل ترش، سس سویا، زعفران، روغن زیتون و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس فیله ماهی، فلفل‌ها و برش‌های لیمو را در سیخ‌های مخصوص فرو کنید و روی صفحۀ گریل یا فر آن را کباب کنید.

 منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، آموزش پخت ماهی، شور و شیرین، پخت ماهی، کباب ماهی و لیمو، کباب ماهی تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز