اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج 4 پیمانه
سبزی پلو* 750 گرم
روغن یا كره 150 گرم
ماهی 1 كیلوگرم
نمك به میزان لازم
زعفران حل كرده به میزان لازم
* تره، شوید، گشنیز، شنبلیله، سیر تازه
روش تهیه
برنج را آبكش كنید. آنگاه سبزی را بشوئید و ریز خرد كنید. سپس در قابلمه مناسبی، 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برنج و سبزی را لابهلای هم، در آن بریزید و قدری روغن روی سبزی پلو بدهید و دم كنید. حال در این میان ماهی را با نمك و زعفران مزهدار كنید و در روغن داغ سرخ نمائید.
اكنون سبزی پلو را برای پذیرائی در دیس زیبائی بكشید، ماهی را روی آن بگذارید و با پلوی زعفرانی، تزئین كنید.