Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1404 - 01:32

دست رباتیکی که شبیه دست انسان عمل می کند!

21 0

یک دست رباتیک فوق‌پیشرفته با قابلیت انجام حرکات ظریف و تحمل بار ۱۰ کیلوگرمی، به دنیای ربات‌های انسان‌نما وارد شد.

شرکت چینی Wuji Tech از یک دست رباتیک به نام Wuji Hand رونمایی کرد؛ یک دست رباتیک بسیار پیشرفته که با ۲۰ درجه آزادی فعال، وزن کمتر از ۶۰۰ گرم و توانایی انجام وظایف ظریف، قصد دارد به دنیای ربات‌های انسان‌نما وارد شود.

این دست رباتیک بیش از یک میلیون چرخه آزمایش دوام و ۳۰۰ هزار بار تست گرفتن اشیاء را پشت سر گذاشته تا برای استفاده طولانی‌مدت در محیط‌های صنعتی آماده شود. از نظر فنی، Wuji Hand می‌تواند داده‌های بازخورد را با حداکثر فرکانس ۱۰۰۰ هرتز پردازش کند و با رابط‌های USB، RS485 و EtherCAT سازگار است. همچنین شرکت مادر Wuji Tech، یعنی Pan-Motor، سال‌ها تجربه در تولید موتور دارد و همین موضوع نشان می‌دهد که محرکه‌های این دست رباتیک به‌صورت یکپارچه و از ابتدا تا انتها طراحی شده‌اند.

پروژه Wuji Hand با هدف ترکیب عملکرد بالا و قیمت معقول طراحی شده است. با وجود مشخصات جذاب، هنوز اطلاعاتی درخصوص قیمت و زمان عرضه Wuji Hand منتشر نشده است و کارشناسان می‌گویند موفقیت این محصول به عملکرد واقعی و قیمت نهایی آن بستگی دارد.

تعداد بازديد: 21 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

 


فیلم روز
تصویر روز