Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 دی 1403 - 20:43

24
فروردین
آشنایی با دکوراسیون مناسب مبتلایان به‌ ام اس

آشنایی با دکوراسیون مناسب مبتلایان به‌ ام اس

ام اس بیماری است که نامش دیگر برای کسی غریبه نیست. این بیماری، خود ایمنی سیستم عصبی است و در آن غلاف میلین را دچار آسیب می‌کند که یک لایه برای پوشش سلول می‌باشد

تحریریه زندگی آنلاین : ام اس بیماری است که نامش دیگر برای کسی غریبه نیست. این بیماری، خود ایمنی سیستم عصبی است و در آن غلاف میلین را دچار آسیب می‌کند که یک لایه برای پوشش سلول می‌باشد و در نتیجه انتقال پیام عصبی به ویژه در مغز و نخاع رو با اختلال رو به رو می‌کند.از آن جایی که رشته‌های عصبی بسیاری در بدن حضور دارند، اختلال در هریک نتایج متفاوتی به همراه دارد بنابراین بسته به نوع اعصابی که مختل می‌شود، این بیماری نیز در افراد متفاوت ظاهر می‌شود. نشانه‌های اصلی این بیماری شامل‌عدم تعادل در راه رفتن، مشکل در حرکت دست‌ها و بازوها، اختلال بینایی و کاهش حافظه می‌شود. بنابر موارد گفته شده در فوق شخص بیمار قادر به حفظ تعادل خود نیست و باید با آسودگی بیشتری در منزل تردد کند. به همین منظور در این مقاله تحت عنوان «دکوراسیون مناسب مبتلایان به‌ ام اس» سعی داریم تا شما را با چیدمان درست برای این افراد آشنا کنیم.

بیشتربخوانید:

کنترل و پیشگیری از وسواس به کمک دکوراسیون

 

 

 

 

بیماران مبتلا به MS در منزل چه مشکلاتی دارند؟

 افرادی که دارای این بیماری می‌باشند غیرقابل پیش بینی می‌شوند. نام علمی این بیماری «مالتیپل اسکلروزیس» می‌باشد، زنان حدود دو تا سه برابر مردان به این عارضه مبتلا می‌شوند. با مراقبت از این افراد در منزل می‌توان روند چشمگیری در بهبود آن‌ها مشاهده کرد. از این جهت شما باید موارد زیر را رعایت کنید تا بتوانید از عزیزتان که مبتلا به بیماری‌ام اس که اصلا کشنده و مسری نیست، مراقبت لازم را به عمل آورید. همچنین گاهی افراد مبتلا به‌ام اس نیازمند خرید یا اجاره ویلچر برای جا به جایی آسان‌تر می‌شوند.

کسب اطلاعات در مورد بیماری ام اس: باید در مورد بیماری‌ام اس اطلاعات لازم را کسب کنید زیرا رفتار و علائم هیچ یک از افراد‌ام اسی با هم مشابه نمی‌باشد. آشنایی با دکوراسیون مناسب مبتلایان به ‌ام اس می‌توانید یکی از اطلاعات مفید تلقی شود.

استقلال فرد بیمار: شخص بیمار‌ام اسی نیاز به مراقبت دارد اما نه اینکه او را محصور کنید و با این کار ممکن است او را اذیت کنید و او تصور کند دیگر هیچ کاری را نمی‌تواند بدون کمک شما انجام دهد و به جای پیشرفت شاهد افسردگی او می‌شوید.

تهیه کردن تجهیزات لازم در منزل: افراد مبتلا به‌ام اس به طور ناگهانی دچار اختلال می‌شوند به همین منظور بهتر است تجهیزات پزشکی ضروری نگهداری از بیمار در منزل را داشته باشید. بهتر است با یک کار درمان نیز مشورت کنید و ابزار مورد نیاز را در سرویس‌های بهداشتی، اتاق، راه پله مجهز کنید، همچنین واکر و یا ویلچر هم جهت احتیاط ایده بدی نیست.

ورزش کردن: افرادی که به بیماری‌ام اس مبتلا می‌شوند و ورزش‌های هوازی انجام می‌دهند در مقایسه با افرادی که فعالیت کمی دارند پیشرفت درمانی بالاتری دارند.

رژیم غذایی: خوشبختانه این بیماری هیچ گونه رژیم خاصی ندارد اما رژیم غذایی سالم و کم چرب برای همه توصیه می‌شود. غذاهایی که حاوی ویتامین همچون ویتامین E و فیبر باشند برای تقویت روحیه و سلامت عمومی بیماران مفیدتر است.

ارتباط با دیگران: برقراری ارتباط و داشتن یک هم صحبت با روحیه بالا و انرژی مثبت برای این افراد امری ضروری است و می تواند در روند درمان کمک کند.

بعد از در نظر گرفتن تمام این موارد شما می‌توانید در نقش یک پرستار ایده آل در منزل از عزیزتان مراقبت کنید. با گفتن و رعایت این موارد خیال نکنید همه چیز تمام شد، نه! نکته اساسی که برای مراقبت از بیمار‌ام اس در منزل حائز اهمیت است، نوع دکوراسیون مناسب مبتلایان به‌ ام اس است. این افراد به دلیل اختلال در سیستم عصبی بدن، گاهی احساس کم توانی می‌کنند و شما باید به آن‌ها کمک کنید تا در منزل خود به آسودگی گام بردارند.

 بیشتربخوانید:

دکوراسیون طبیعی در عصر صنعتی

 

 

 

 

دکوراسیون مناسب مبتلایان به ام اس در منزل

 اتاق نشیمن: اولین جایی که در منزل به چشم می‌خورد اتاق نشیمن است که اکثر خانه‌ها دارای تزئینات مرسومی از قبیل: مبلمان، میز، مجسمه و گلدان و غیره می‌باشند. ابتدا امر باید بگوییم که این افراد گاهی نمی‌توانند تعادل خود را حفظ کنند پس بهتر است مسیر رفت و آمد آن‌ها باز باشد. مسئله بعدی خرید مبل‌هایی است که دسته دارند تا فرد به راحتی بتواند از روی آن‌ها بلند شود و یا برای نشستن از آن‌ها کمک بگیرد.

اتاق خواب: اتاق خواب هر شخص حریم خصوصی اوست که بیشتر زمان خود را گاها در آن سپری می‌کند. این افراد به دلیل توان پایین بدن باید کم‌ترین مسیر را برای هدفشان طی کنند، مثلا نباید شخصی که‌ام اس دارد در طبقه دوم خانه اتاق آخر برود؛ بهتر است این فرد در اتاقی باشد که در طبقه هم کف است و مسیر طولانی نیز ندارد. در مورد وسایل داخل اتاق هم بهتر است تخت نزدیک‌ترین مکان به در باشد تا او به راحتی بتواند استراحت کند. این افراد نباید چیز سنگین بلند کنند پس وسایل مورد نیازشان را در دسترس قرار دهید.

آشپزخانه: در آشپزخانه بهتر است بشقاب یا فنجان یا چیزهایی را جلوی دست بگذارید که مورد استفاده می‌باشند و نیاز به بالا رفتن یا خم شدن نباشد. در هنگامی که این افراد می‌خواهند در آشپزخانه کاری انجام دهند بهتر است بنشینند، پس حتما صندلی در آن جا برای نشستن این افراد داشته باشید.

حمام: بهتر است در حمام یک میله یا چهارپایه بگذارید تا این افراد راحت‌تر بایستند یا بنشینند و دوش بگیرند. می‌توانید از دوش‌های دستی هم برای این افراد استفاده کنید. توجه کنید که صندلی حمام برای این افراد نباید خیلی کوتاه باشد که به سختی از روی آن بلند شوند.

راه پله: حتی اگر دو یا سه پله دارید حتما دستگیره یا نرده بگذارید تا این افراد به راحتی بتوانند تردد کنند.

 

سخن پایانی

افرادی که بیماری‌ ام اس دارند نیاز به مراقبت در بیمارستان ندارند و این بیماری قابل پیش بینی نیست و ممکن است سال‌ها شخص در سلامت کامل باشد به شرط آن که در محیط سالم و امن و دور از تشویش زندگی کنند. این افراد در مکان زندگی باید آسوده باشند و شما باید ضمن رعایت نکات مورد استفاده برای نگهداری این افراد در منزل، تخت بیمار و دکوراسیون مناسب مبتلایان به‌ ام اس را در منزل بچینید تا این افراد دچار مشکل نشوند.

بیشتربخوانید:

تاثیر نور و رنگ در دکوراسیون اتاق سالمندان

 

 

 

 

تعداد بازديد: 218 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز