Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:49

19
اسفند
تأثیر مصرف ویتامین B6 در بهبود حافظه سالمندان

تأثیر مصرف ویتامین B6 در بهبود حافظه سالمندان

بیماران مبتلابه ورم معده، مستعد کمبود ویتامین B12 هستند و گوشت قرمز، ماهی، تخم‌مرغ و لبنیات از منابع این ویتامین به شماره می‌رود.کمبود ویتامین B6 در دوره سالمندی شایع است

تحریریه زندگی آنلاین : بیماران مبتلابه ورم معده، مستعد کمبود ویتامین B12 هستند و گوشت قرمز، ماهی، تخم‌مرغ و لبنیات از منابع این ویتامین به شماره می‌رود.کمبود ویتامین B6 در دوره سالمندی شایع است و مصرف این ویتامین در کاهش خطر بیماری‌های قلبی ـ عروقی و سکته‌های قلبی و بهبود حافظه و کارکرد ذهنی اثر به سزایی دارد.یک کارشناس بهبود تغذیه بابیان این‌که جذب ویتامین B6 با بالا رفتن سن کاهش می‌یابد اظهار داشت: کمبود ویتامین B12 و اسیدفولیک باعث سوءتغذیه پروتئین می‌شود که در دوران سالمندی شایع است و وجود ویتامین B12 در خون‌سازی و سلامت سیستم عصبی ضروری است.نسرین علیزاده به منابع خوب ویتامین B6اشاره کرد و افزود: جگر گوساله، سیب‌زمینی، موز، عدس و اسفناج از منابع خوب ویتامین B6به شماره می‌رود.وی تصریح کرد: بیماران مبتلابه ورم معده، مستعد کمبود ویتامین B12 هستند و گوشت قرمز، ماهی، تخم‌مرغ و لبنیات از منابع این ویتامین به شماره می‌رود.این کارشناس تغذیه بابیان این‌که برنامه‌ریزی غذای سالمندان با توجه به شرایط خاص آن‌ها با بزرگ‌سالان تفاوت‌های زیادی دارد، ابراز داشت: کم شدن نیاز به انرژی در سنین بالا به دلیل کوچک‌تر شدن بافت عضلانی و کاهش فعالیت فیزیکی است.علیزاده اضافه کرد: سالمندان باید برای محدود کردن دریافت انرژی، مصرف غذاهای کم‌حجم و غنی از مواد مغذی را بیشتر و مصرف مواد شیرین و چربی‌ها را کمتر کنند همچنین داشتن وزن مناسب و حفظ آن کمک می‌کند تا فشارخون، چربی و قند خون در حد طبیعی باقی بماند.وی بیان کرد: نوع تغذیه در دوره سالمندی بسیار مهم است زیرا سوءتغذیه و توجه نکردن به آن باعث کم‌اشتهایی می‌شود که با عوارضی نظیر خستگی، کاهش تحرک، ضعف، فراموشی و ناراحتی‌های عصبی همراه است.علیزاده بابیان این‌که با یک برنامه غذایی صحیح می‌توان خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را کاهش داد، اظهار داشت: مصرف کمتر چربی، میزان ابتلا به سرطان روده، پانکراس، سینه، پروستات و رحم را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

میزان ویتامین E در 100 گرم مواد غذایی

میزان ویتامین A در 100 گرم مواد غذایی

تیامین موجود در 100 گرم انواع مواد غذایی

ویتامین B12 را بیشتر بشناسیم

ویتامین B3 موجود در انواع مواد غذایی

کمبود ویتامین D؛ پیامد زندگی مدرن

با ویتامین A آشنا شویم

 

 

برچسب ها: سالمندان، تقویت حافظه، پروستات، سکته قلبی، موز، سرطان روده، گوشت قرمز، کمبود ویتامین، ورم معده، فشارخون، سوءتغذیه، ویتامین B6، ویتامین B12، تخم‌مرغ تعداد بازديد: 134 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز