تحریریه زندگی آنلاین - محمود سعید :
جامعه ایزوله : در مورد پاندمی کرونا همه گروهها احساس خطر میکنند، لذا در مخاطرات اجتماعی نیاز است تا سرمایهگذاریهای بزرگی در جهت مطالعه بر روی دانش و ارتباطات مربوط به مخاطرات، عمدتاً با هدف مدیریت تضاد عقاید در رابطه با بزرگنمایی خطرات، اضطراب و بدگمانی جامعه در مورد بهداشت عمومی و امنیت شخصی، صورت گیرد. شیوع ویروس کرونا و پیامدهای اجتماعی و مرتبط با سلامت آن باید بهعنوان یکی از مهمترین وقایع اجتماعی بشر در قرن 21 در نظر گرفته شود.
آنچه این شیوع را متمایز کرده است، احساس جهانی ضعف در زندگی بیولوژیک انسان و نیاز به «جامعه استریل» و به دور از هرگونه مخاطره است. رویای جامعه استریل اساساً در تقاضای بشر برای زندگی جاودان پایهگذاری شده است.
ترس از قرار گرفتن در معرض بیماری، منجر به رفتارهای غیرمنطقی در جامعه شده است. علاوهبر این چنین امری منجر به سیاستهای غیرمعقول توسط سیاستگذاران برخی کشورها شده است. بهطوری که میتوان دید که مقاومت در بسیاری از کسورها به پایینترین حد خود رسیده و مردم برای فرار از ویروس دست به هر کاری میزنند. این تقاضا تاثیرات خاص خود را بر روی سیاستگذاران گذاشته است و آنها را مجبور به انجام فعالیتهایی میکند که میدانند کمکی نکرده و مؤثر نخواهد بود.
بیشتر بخوانید:
کنشهای کرونایی ؛ وقتی دست دادن تابو میشود!
کنشهای کرونایی ؛ الکونیزه شدن زندگی!
کنشهای کرونایی ؛ سوگ در تنهایی
کنشهای کرونایی ؛ خریدهای کرونایی!
کنشهای کرونایی ؛ آموزش در عصر کرونا!
کنشهای کرونایی ؛ مدرنسازی واکنشی