Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 21:38

24
بهمن
سالاد سزار با فیله مرغ کبابی

سالاد سزار با فیله مرغ کبابی

گریل را گرم کنید یا از تابه گریل روی اجاق گاز استفاده کنید.اگر از مخلوط کن استفاده می کنید، تمام مواد سس را به مخلوط کن یا کاسه همزن اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. طعم ها را بچشید و مطابق میل خود تنظیم کنید و کنار بگذارید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

 

مواد لازم

 سس مایونز

نصف فنجان 

 آب

2 قاشق غذاخوری

 آب لیمو

1 قاشق غذاخوری

 سیر خرد شده

1 حبه

 آنچوی (اختیاری)

2 عدد

 پنیر پارمزان رنده شده، مقداری را برای روی سالاد نگه دارید

 ½ فنجان

 خردل دیژون

 ½ قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل سیاه آسیاب شده

به مقدار لازم 

کاهو رومی

2 اونس

ران مرغ بدون استخوان

2 پوند

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

گریل را گرم کنید یا از تابه گریل روی اجاق گاز استفاده کنید.اگر از مخلوط کن استفاده می کنید، تمام مواد سس را به مخلوط کن یا کاسه همزن اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. طعم ها را بچشید و مطابق میل خود تنظیم کنید و کنار بگذارید.کاهو رومی را بردارید و از طول به چهار قسمت برش دهید.مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل را به ران مرغ و کاهوی رومی بمالید.مرغ را کباب کنید تا دیگر داخل آن صورتی نباشد. اگر روی گریل یا تابه گریل جا برای کاهو دارید، آن را تا نیمه اضافه کنید. در غیر این صورت، مرغ را پس از پخت خارج کنید، در حالی که کاهوی رومی را کبابی می کنید تا زمانی که ذغالی شده و کمی نرم شود، گرم نگه دارید.مرغ کبابی و سالاد رومی را همراه با سس سرو کنید. باقیمانده پنیر پارمزان و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را روی آن قرار دهید.

بیشتربخوانید:

سالاد مرغ و بروکلی + طرز تهیه

سالاد مرغ و زیتون + طرز تهیه

 

 

تعداد بازديد: 23 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز