Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 10:32

16
بهمن
سالاد رنگین کمان کنجد

سالاد رنگین کمان کنجد

کاهوی رومی را بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت نواری خرد کنید و در هر کاسه یک بستر کاهو ایجاد کنید. (مقداری کاهو در داخل کاسه بریزید)فلفل دلمه ای را بشویید و به نوارهای بسیار نازک برش دهید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

 

مواد لازم

 فلفل دلمه ای قرمز

 400 گرم

 فلفل دلمه ای زرد

 400 گرم

 خیار

 300 گرم

 جعفری تازه

 15 گرم

 کاهو

 40 گرم

 گوجه گیلاسی

150 گرم

 هویج

 150 گرم

 کلم پیچ

 100 گرم

شاهی

100 گرم

زیتون های سیاه

50 گرم

پیازچه

60 گرم

روغن زیتون

5 گرم

 

مواد لازم برای سس کنجد

 سس سویا

 14 میلی لیتر

 زنجبیل تازه

 0.5 اونس

 سرکه سفید یا سرکه سیب

 45 میلی لیتر

 دانه های کنجد

30 گرم

 آگاو

4.9 میلی لیتر

 روغن زیتون

 15 گرم

 روغن کنجد

30 میلی لیتر

 

طرز تهیه

کاهوی رومی را بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت نواری خرد کنید و در هر کاسه یک بستر کاهو ایجاد کنید. (مقداری کاهو در داخل کاسه بریزید)فلفل دلمه ای را بشویید و به نوارهای بسیار نازک برش دهید. سپس آنها را به مکعب های کوچک برش دهید.فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده را با هم مخلوط کرده و در هر کاسه روی کاهوها قرار دهید.خیار را بشویید و انتهای آن را برش دهید؛ سپس نوارهایی به عرض 1 سانتی متر برش داده و آنها را مکعبی خرد کنید و به محتویات کاسه اضافه کنید.کلم پیچ را قبل از قرار دادن داخل کاسه ها، در یک کاسه ی بزرگ و به صورت جداگانه بشویید و ساقه آن را جدا کنید. پس از مدت کوتاهی کلم ها را خارج کرده و بشویید.مقداری روغن زیتون روی کلم پیچ استفاده کنید تا نرم شود. سپس آن ها را به کاسه ها اضافه کنید. هویج را بشویید و رنده کنید و به همراه شاهی به هر یک از کاسه های سرو اضافه کنید.گوجه های گیلاسی را بشویید و به چهار قسمت برش دهید. به کاسه ها اضافه کنید. سپس زیتون ها را خلال کرده و پیازچه ها را برای روی سالاد ریز خرد کنید. زیتون و پیازچه را کنار بگذارید. همه مواد سس را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.سس را روی سالاد بریزید و با زیتون و پیازچه تزئین کنید.

بیشتربخوانید:

سالاد یونانی + طرز تهیه

تعداد بازديد: 24 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز