تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
فلفل دلمه ای قرمز |
400 گرم |
فلفل دلمه ای زرد |
400 گرم |
خیار |
300 گرم |
جعفری تازه |
15 گرم |
کاهو |
40 گرم |
گوجه گیلاسی |
150 گرم |
هویج |
150 گرم |
کلم پیچ |
100 گرم |
شاهی |
100 گرم |
زیتون های سیاه |
50 گرم |
پیازچه |
60 گرم |
روغن زیتون |
5 گرم |
مواد لازم برای سس کنجد
سس سویا |
14 میلی لیتر |
زنجبیل تازه |
0.5 اونس |
سرکه سفید یا سرکه سیب |
45 میلی لیتر |
دانه های کنجد |
30 گرم |
آگاو |
4.9 میلی لیتر |
روغن زیتون |
15 گرم |
روغن کنجد |
30 میلی لیتر |
طرز تهیه
کاهوی رومی را بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت نواری خرد کنید و در هر کاسه یک بستر کاهو ایجاد کنید. (مقداری کاهو در داخل کاسه بریزید)فلفل دلمه ای را بشویید و به نوارهای بسیار نازک برش دهید. سپس آنها را به مکعب های کوچک برش دهید.فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده را با هم مخلوط کرده و در هر کاسه روی کاهوها قرار دهید.خیار را بشویید و انتهای آن را برش دهید؛ سپس نوارهایی به عرض 1 سانتی متر برش داده و آنها را مکعبی خرد کنید و به محتویات کاسه اضافه کنید.کلم پیچ را قبل از قرار دادن داخل کاسه ها، در یک کاسه ی بزرگ و به صورت جداگانه بشویید و ساقه آن را جدا کنید. پس از مدت کوتاهی کلم ها را خارج کرده و بشویید.مقداری روغن زیتون روی کلم پیچ استفاده کنید تا نرم شود. سپس آن ها را به کاسه ها اضافه کنید. هویج را بشویید و رنده کنید و به همراه شاهی به هر یک از کاسه های سرو اضافه کنید.گوجه های گیلاسی را بشویید و به چهار قسمت برش دهید. به کاسه ها اضافه کنید. سپس زیتون ها را خلال کرده و پیازچه ها را برای روی سالاد ریز خرد کنید. زیتون و پیازچه را کنار بگذارید. همه مواد سس را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.سس را روی سالاد بریزید و با زیتون و پیازچه تزئین کنید.