تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده |
3 لیوان |
سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده |
2 لیوان |
خیارشور نگینی خرد شده |
1 لیوان |
پیازچه نگینی خرد شده |
1 لیوان |
شوید خرد شده |
سه چهارم لیوان |
ماست خامه ای |
نصف لیوان |
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی و مرغ را جداگانه بپزید و نگینی خرد کنید. خیارشور را نگینی خرد کنید. شوید را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.برای تهیه سس داخل ظرفی، سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مواد به خورد هم بروند و جا بیفتد.
بیشتربخوانید:
سالاد سیب زمینی اتریشی + طرز تهیه
روش قالبی کردن سالاد
ابتدا داخل قالب مورد نظر را کمی خیس کنید و پلاستیک فریزر را داخل آن بکشید. این کار سبب می شود که پلاستیک به قالب بچسبد و حرکت نکند.مواد سالاد را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشار بدهید و صاف کنید. بعد روی قالب را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.بعد در ظرف سرو برگردانید و پلاستیک را به آرامی از آن جدا کنید.سپس با ورقه های خیار یا هویج به همراه کمی شوید و ... روی آن را تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
سالاد یونانی + طرز تهیه